- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurken keyif almak daha önemli benim için. Öğrendiğim iyi olduCok net bir soruydu![]()
Roman okurken hizli okumak istiyorsan sadece goz kaslarini gelistirmek icin alistirma yapman yeterli onun disinda kullanılan yontemler okurken keyif almani engelleyebilir bence.
Muğla öğretmen akademisinde açılmıştı, başvuran öğretmenlere ücretsiz verildi. Bilsem öğretmenlerinden Özlem Kavuran diye biriydi eğitmen de yanlış hatırlamıyorsam100 kelime bence çok iyi bir artış. Kurs hakkında bilgi alabilir miyim![]()
Yaparsın tabiki bence. Ben zaten şu kurgu ve kurgu dışı olayına çok anlam veremiyorum. Çünkü zaten insanlar romanlar için hızlı okuma yapmak ister yani kurgu için, eee kurguda da hızlı okuma yapmayacaksan ne anlamı kaldı
Nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama şöyle bir şey vardı; mesela bir kaç sayfa belirle kitapta onu önce 4 dakika da oku, sonra aynı yeri 3 dakika da oku, sonra aynı yeri 2 dakika da, en son 1. Ya da sayfa sayısına göre minimum kaç olursa işte. Bunu her gün tekrarla diyor. İse yarayabilir
Oo harikaymışAaa ne zaman gecmis hizli okuma konusu bak kacirmisim
Hizli okuma egitmen sertifikam var daha oncesinde ders veriyordum egitmen olarak sorular varsa alabilirim kizlar![]()
Bir link de benden gelebilir, burayı bana başka biri önermişti, baya sevdim.Canim benim ogrencilerime onerdigim mini akli goz ( bu isimle google a yazabilirsin) vardi bilgisayarda calisiliyor. Sayilar cikiyordu ekranda sabit bir noktaya bakarken sayilari gorup sonra yaziyordun. Hem programi calisanlarin geldigi seviyeler falan da cikiyordu. Bi nevi yaris oluyorduhem calismasi eglenceli hem de goz kaslarini cok aciyor gorme alaninin kisa surede genisliyor bu da okumani hizlandiriyor.
bu kitabın adı çok güzelmerak ediyorum bence başla negom:)
BaşlayamadımÇok hoş değil mi adıbaşlıyomusun negom?
Kullanmak demeyelim de bilgi paylaşımı diyelim fjdjdjdGruba bi faydam olacaksa seve seve kullanabilirsiniz beni![]()
Her türlü faydalı olur benceBenim de o kadar çok okuyacak kitabım var kibir ara okumadığım kitap sayısı 100lerdeydi. Uzun zamandır almıyorum ama şuan patlamaya hazır bir bomba gibiyim
listemde 23 kitap var toplam tutar 644 liracık
Çok güzelmiş bu yöntem bir ara deneyeyim. Eminin faydası olacaktır. Benim aldığım eğitmen romanlarını hızlı okuma yapmadan okuyorum demişti. İstediği tadı alamıyormuş.
Oyy oyy. Ben 20 küsura aldım online
Biz istedik bir göz Allah verdi 2 göz![]()
Şey biraz fazla değil mi? Birazdan da fazla hattaEvet aynen 600, bir de tek çekim![]()
GunaydinEki Görüntüle 2934511
Güüüünnnnaaayyyydddıııınnnnllllaaaarrrrrrr
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Homer Simpson
Nego
Life light
Bonus
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
nelluniverso
GüüünaydııııınnnnEki Görüntüle 2934511
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Homer Simpson
Nego
Life light
Bonus
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
nelluniverso
Günaydınnnn çakilerEki Görüntüle 2934511
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Homer Simpson
Nego
Life light
Bonus
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
nelluniverso
Gonderdigin link gayet faydali goz kaslari icin tesekkur ederizMuğla öğretmen akademisinde açılmıştı, başvuran öğretmenlere ücretsiz verildi. Bilsem öğretmenlerinden Özlem Kavuran diye biriydi eğitmen de yanlış hatırlamıyorsamhızlı okuma üzerine bir de kitabı varmış. Almadım xd genel olarak hep egzersiz yaptık kursta. Gözler cayır cayır yandı resmen
![]()
Online de iyi sonuç almışsın bence, şu malum bu konudaki çok ünlü arkadaşın verdiği online kurs yorumlarina da baktım hem iyi hem kötüydü yorumlar. Tabi onun istediği rakamda baya uçuk.
Natsume benim baya önyargım vardır böyle birkaç günlük seminerlere kurslara aslında. Bedava olmasa katılmazdım
kursa katılan hemen herkeste çeşitli miktarlarda artış oldu bir de.
Oo harikaymış
Bir link de benden gelebilir, burayı bana başka biri önermişti, baya sevdim.
Hızlı Okuma Eğitimi ve Uygulamaları | m5bilisim.com
Hızlı okuma uygulamaları okuma hızınızı ve anlama oranınızı geliştirmeye yönelik egzersizlerin yanında, hafızanızı güçlendirecek, algılama hızınızı geliştirecek egzersiz ve uygulamalar sunmayı amaçlamaktadır.www.m5bilisim.com
Listedeki takistoskop çalışması sizin anlattığınıza benziyor galiba biraz.
Kalemle takip etmek hizlandirir ama hemen satirin altina koymamalisin kalemi bir alt satirin yarisinda gibi tutmalisin ve cizmeye calisma sadece takip yap. Alt satirin yarisinda tutmamizin sebebi de biz fark etmesekte biz ust satiri okurken beynimiz alt satiri da algilar ve o satira geldiginde daha once gordugu icin daha hizli okuma gerceklesir. Ayrica dudaklar kipirdamamali hatta mumkun oldugunca ic okuma bile bastirilmalidir bunlar bizi yavaslatir.Kullanmak demeyelim de bilgi paylaşımı diyelim fjdjdjd
Her türlü faydalı olur bence
Ben kalemle takibi bile denedim fhdhs
Şey biraz fazla değil mi? Birazdan da fazla hatta![]()
GünaydınEki Görüntüle 2934511
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Homer Simpson
Nego
Life light
Bonus
Margaret Hale
Levaiz