Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa ne zaman gecmis hizli okuma konusu bak kacirmisim

Hizli okuma egitmen sertifikam var daha oncesinde ders veriyordum egitmen olarak sorular varsa alabilirim kizlar

valla dişçi ücretleri coşmuş bence para bulduğun anda git
dolara ve euro ya endeksli olunca vay babayın şarap çanağı oluyorsun
Bebe daha 22 günlük bırakacak kimse de yok bebeyle nasıl gideceğim diye erteleyip duruyorum fiyat hiç araştırmadım dediğin gibi uçmuştur eminim

Ya aslında günde 2-3 sayfa boş okuyabilirim. Günlük 10-15 dk lik egzersizler yapılsa. Okumaya geç başladım ve durmadan yeni kitap almak istiyorum Eee halihazırda kütüphane dolu

Benim de o kadar çok okuyacak kitabım var ki bir ara okumadığım kitap sayısı 100lerdeydi. Uzun zamandır almıyorum ama şuan patlamaya hazır bir bomba gibiyim listemde 23 kitap var toplam tutar 644 liracık

Çok güzelmiş bu yöntem bir ara deneyeyim. Eminin faydası olacaktır. Benim aldığım eğitmen romanlarını hızlı okuma yapmadan okuyorum demişti. İstediği tadı alamıyormuş.

İşte bir de denemek fazla maliyetli pandemi öncesi, birebir 10 ders 600 vermiştim
Oyy oyy. Ben 20 küsura aldım online
Aaa ne zaman gecmis hizli okuma konusu bak kacirmisim

Hizli okuma egitmen sertifikam var daha oncesinde ders veriyordum egitmen olarak sorular varsa alabilirim kizlar
Biz istedik bir göz Allah verdi 2 göz

Çoğu tavsiye edilen kitaplar ve gerçekten severek okudum. Bir yazarı sevince diğer kitaplarını da araştırıp aldım. Mesela Isabella Filliozat
Ben de mesleğim geregi okumaya calisiyorum o tarz kitapları. Çoğu cok fark yaratmasa da, aldığım ve ailelere onerdigim kisimlari da var. Bazilari tekrar niteliginde ya da cok fazla didaktik. Ama güzel detaylar da var

Nasıl hızlı okuruz
Nikinik
Cok net bir soruydu
Roman okurken hizli okumak istiyorsan sadece goz kaslarini gelistirmek icin alistirma yapman yeterli onun disinda kullanılan yontemler okurken keyif almani engelleyebilir bence.

Cok net bir soruydu
Roman okurken hizli okumak istiyorsan sadece goz kaslarini gelistirmek icin alistirma yapman yeterli onun disinda kullanılan yontemler okurken keyif almani engelleyebilir bence.
Net olmayı severim
Göz kaslarımızı nasıl geliştiririz

Yok yok 20 değildir o yanlış yazdım de bana. De ki, Şener Şen gibi kosmayayim sokaklarda

Net olmayı severim
Göz kaslarımızı nasıl geliştiririz
Canim benim ogrencilerime onerdigim mini akli goz ( bu isimle google a yazabilirsin) vardi bilgisayarda calisiliyor. Sayilar cikiyordu ekranda sabit bir noktaya bakarken sayilari gorup sonra yaziyordun. Hem programi calisanlarin geldigi seviyeler falan da cikiyordu. Bi nevi yaris oluyordu hem calismasi eglenceli hem de goz kaslarini cok aciyor gorme alaninin kisa surede genisliyor bu da okumani hizlandiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…