Aaa ne zaman gecmis hizli okuma konusu bak kacirmisimİyi geceler, benim cadı daha yatmadı geçemedim okumaya. Bu saatten sonra geçsem de ikinci sayfaya kalmadan uyurum
Hızlı okuma konusu geçmiş. Geçenlerde 3 günlük uzaktan gerçekleştirilen bir kursa katıldım ben. İkinci günde kızımın doğum günüydü derse katılamadım. Buna rağmen başlangıçta ve kurs bitiminde dakikada okuduğum kelime sayısı 100 civarı artmıştı. Ben şok
Oturumlarda sürekli nefes-göz-dikkat egzersizleri yapmıştık. Gün içinde de aklıma geldikçe yapmıştım. Kurstan sonra devam edemedim ama, hoca mutlaka süreyi arttırarak devam ettirmemizi istemişti.
İste bunu söylemeyecektinAaa ne zaman gecmis hizli okuma konusu bak kacirmisim
Hizli okuma egitmen sertifikam var daha oncesinde ders veriyordum egitmen olarak sorular varsa alabilirim kizlar
Gruba bi faydam olacaksa seve seve kullanabilirsiniz beniİste bunu söylemeyecektin
Gelsin mi kitap fotoğrafları
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
@Bonus
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
@Teyocan
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@_BuRc_
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
@kahvesizasla91
@SanSebastianCheesecake
@Mistik hanim
@anneshirley
Geçmiş olsun canım bakalım ben ne zaman fırsat bulup gidebileceğimkanal tedavisi yapıldı bugün, ağzım yırtıldı. ancak kendime geldim.
Geçmiş olsun canım bakalım ben ne zaman fırsat bulup gidebileceğim
Bebe daha 22 günlük bırakacak kimse de yok bebeyle nasıl gideceğim diye erteleyip duruyorumvalla dişçi ücretleri coşmuş bence para bulduğun anda git
dolara ve euro ya endeksli olunca vay babayın şarap çanağı oluyorsun
Ya aslında günde 2-3 sayfa boş okuyabilirim. Günlük 10-15 dk lik egzersizler yapılsa. Okumaya geç başladım ve durmadan yeni kitap almak istiyorumEee halihazırda kütüphane dolu
Online de iyi sonuç almışsın bence, şu malum bu konudaki çok ünlü arkadaşın verdiği online kurs yorumlarina da baktım hem iyi hem kötüydü yorumlar. Tabi onun istediği rakamda baya uçuk.
Yaparsın tabiki bence. Ben zaten şu kurgu ve kurgu dışı olayına çok anlam veremiyorum. Çünkü zaten insanlar romanlar için hızlı okuma yapmak ister yani kurgu için, eee kurguda da hızlı okuma yapmayacaksan ne anlamı kaldı
Nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama şöyle bir şey vardı; mesela bir kaç sayfa belirle kitapta onu önce 4 dakika da oku, sonra aynı yeri 3 dakika da oku, sonra aynı yeri 2 dakika da, en son 1. Ya da sayfa sayısına göre minimum kaç olursa işte. Bunu her gün tekrarla diyor. İse yarayabilir
Oyy oyy. Ben 20 küsura aldım onlineİşte bir de denemek fazla maliyetlipandemi öncesi, birebir 10 ders 600 vermiştim
Biz istedik bir göz Allah verdi 2 gözAaa ne zaman gecmis hizli okuma konusu bak kacirmisim
Hizli okuma egitmen sertifikam var daha oncesinde ders veriyordum egitmen olarak sorular varsa alabilirim kizlar
Bi an kitapligimin bir rafi sandim, ayni kitap cok var
Ben de mesleğim geregi okumaya calisiyorum o tarz kitapları. Çoğu cok fark yaratmasa da, aldığım ve ailelere onerdigim kisimlari da var. Bazilari tekrar niteliginde ya da cok fazla didaktik. Ama güzel detaylar da varÇoğu tavsiye edilen kitaplar ve gerçekten severek okudum. Bir yazarı sevince diğer kitaplarını da araştırıp aldım. Mesela Isabella Filliozat
Maden bulduk kızlarrrrrrAaa ne zaman gecmis hizli okuma konusu bak kacirmisim
Geçmiş olsun yavrumkanal tedavisi yapıldı bugün, ağzım yırtıldı. ancak kendime geldim.
Cok net bir soruyduNasıl hızlı okuruz
Nikinik
Net olmayı severimCok net bir soruydu
Roman okurken hizli okumak istiyorsan sadece goz kaslarini gelistirmek icin alistirma yapman yeterli onun disinda kullanılan yontemler okurken keyif almani engelleyebilir bence.
Evet aynen 600, bir de tek çekim600 mü
İşte bunu yapmayacaktınGruba bi faydam olacaksa seve seve kullanabilirsiniz beni
Yok yok 20 değildir oBenim de o kadar çok okuyacak kitabım var kibir ara okumadığım kitap sayısı 100lerdeydi. Uzun zamandır almıyorum ama şuan patlamaya hazır bir bomba gibiyim listemde 23 kitap var toplam tutar 644 liracık
Çok güzelmiş bu yöntem bir ara deneyeyim. Eminin faydası olacaktır. Benim aldığım eğitmen romanlarını hızlı okuma yapmadan okuyorum demişti. İstediği tadı alamıyormuş.
Oyy oyy. Ben 20 küsura aldım online
Biz istedik bir göz Allah verdi 2 göz
Canim benim ogrencilerime onerdigim mini akli goz ( bu isimle google a yazabilirsin) vardi bilgisayarda calisiliyor. Sayilar cikiyordu ekranda sabit bir noktaya bakarken sayilari gorup sonra yaziyordun. Hem programi calisanlarin geldigi seviyeler falan da cikiyordu. Bi nevi yaris oluyorduNet olmayı severim
Göz kaslarımızı nasıl geliştiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?