Bence olsun hep beraber seçelim hatta yılsonunaOrtak okuma zorunlu mu olsun diyorsun
Şey mi yorumlama için ayrı topik gibi mi ?Acaba okuduğumuz kitapların özetleri için de ayrı bir sayfaya mı yapsak. Sonradan bakmak isteyince bulamıyorım özetleri
Bende kitabın adını aratıyorum yukarıdan, bu iyi fikirmişAcaba okuduğumuz kitapların özetleri için de ayrı bir sayfaya mı yapsak. Sonradan bakmak isteyince bulamıyorım özetleri
Bu yıl ilk her ay ilk okuduğumuz kitaplar ortak olsun calci
Kukrim'e katılıyorum ve evet ortak okumalar zorunlu olsun:) Zaten oylama ile seçeceğiz:)Ortak okuma zorunlu mu olsun diyorsun
HimmmmmDin ile alakası yok işte, sanki dalga geçiyor
TutunamayanlarKukrim'e katılıyorum ve evet ortak okumalar zorunlu olsun:) Zaten oylama ile seçeceğiz:)
Okuduğumuz kitapların özetlerini diyorum canım onları ayrı bir topiğe yazsak bildirim topiği gibi sadece kitap özetleriŞey mi yorumlama için ayrı topik gibi mi ?
Unuttuysan tekrar okursun artıkTutunamayanlar
Bazen arada kaynayıp gidiyor özetlerBende kitabın adını aratıyorum yukarıdan, bu iyi fikirmiş
Cixxxx okumam o bir kere olurUnuttuysan tekrar okursun artık
Evet ya bulamıyorum bendeBazen arada kaynayıp gidiyor özetler
Bende çok dikkatimi çekerse ekran fotosu alıyorum ama dalgınlığıma gelirse geri bulamıyorumCixxxx okumam o bir kere olur
Evet ya bulamıyorum bendeihtiyacım olacağını düşünürsem kaydediyorum en fazla
Tamam canım çok mantıklıOkuduğumuz kitapların özetlerini diyorum canım onları ayrı bir topiğe yazsak bildirim topiği gibi sadece kitap özetleri
85 kere HES kodunun ekran fotosunu aldığımı hatırlatmıştır bu mesaj dhshshsgsBende çok dikkatimi çekerse ekran fotosu alıyorum ama dalgınlığıma gelirse geri bulamıyorum
Ekran fotosu yap85 kere HES kodunun ekran fotosunu aldığımı hatırlatmıştır bu mesaj dhshshsgs
Başkan başkanlık yapacak bir şey buldu yine kendine dhshhsTamam canım çok mantıklıhem kim yorum yapmış yapmamış belli olur jajajaj
KatılacaksınBaşkan başkanlık yapacak bir şey buldu yine kendine dhshhs
Zorunlu ortak okuma kısmına çok katılmıyorum ama maalesefÖrnek ben bana hitap etmeyeceğini düşündüğüm ortak okumalara katilmiyorum
Bu hangi boyut başkan ?Ekran fotosu yap
Ben burayı özgür bir topik sanmıştım fhdhdhshKatılacaksın
50 kere fotoyu nereye kaydettim diye aramaktan bıkmış boyut jajsjsjBu hangi boyut başkan ?
Katılmayana teyocanın nazarını yolluyormuşBu hangi boyut başkan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?