- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Okumaya mı almaya mıHadi bana kitap önerin
Güneşi göreyim yetiyor bana Calci ya, valla kara bulutlardan hiç hazzetmiyorum, enerjimi sömürüyor. Bir şarkı açıp olmayan ayrılıklara ağlayasım falan geliyorB
İstanbul baya güneşli ama soğuk
ıyykkk bende hiç sevmem ya kışıİyiyim ben deBugun yagmurlu Hiç hazzetmedigim havalar, depresyon sinirindayim
aslında yok ama bugün gideceğim avm de fuar var ordan alabilirim yoksaOoo alışveriş mi var
elimde çok şey var ama yoksa alabilirim de bugünHımmmm düşüneyim. Neler var elinde
alışveriş yapmıyorum ama öneri olursa alabilirim, zevkle bir şeyler okumak istiyorum Huzur biraz ağır geldi sanırımOkumaya mı almaya mı
Nerdeymişavm de fuar var
Şimdi bu seriyi kovalıyorumıyykkk bende hiç sevmem ya kışı
Bizimde güneşli ama soğuk İstanbul havası
aslında yok ama bugün gideceğim avm de fuar var ordan alabilirim yoksa
elimde çok şey var ama yoksa alabilirim de bugün
şöyle mest edecek bir şeye ihtiyacım var, derin olsun ama sıkmasın
alışveriş yapmıyorum ama öneri olursa alabilirim, zevkle bir şeyler okumak istiyorum Huzur biraz ağır geldi sanırım
Axis Kağıthane, çok büyük değil ama baya seçenek varNerdeymiş
üfff bunu bende okuyacağım yaaaŞimdi bu seriyi kovalıyorum
Yapma şöyle şeylerŞimdi bu seriyi kovalıyorum
Renkleri de çok güzel değil miAxis Kağıthane, çok büyük değil ama baya seçenek var
üfff bunu bende okuyacağım yaaa
Bende diyorum niye kızgın attıYapma şöyle şeylersırf kapağı için bile alabilirim
Evet ya muhteşemler, ama seri satış göremedimRenkleri de çok güzel değil miElimde kitapları kurtaran kedi varsa okuyabilirsin çok rahat okunuyor bir iki günde biter hemen.
kitapları kurtaran kedi yi alıp okuyayım bugün iyi hatırlattın sağ ol canım
Seri yok tek tek satılıyor. Alfa yayınlarının kendi sitesinde bile göremedimEvet ya muhteşemler, ama seri satış göremedim
kitapları kurtaran kedi yi alıp okuyayım bugün iyi hatırlattın sağ ol canım
seriyi bilmiyorum utanmalı mıyım?
Bu yorum beni mutlu ettiKitaplar eskide türkçeye geç çevrilmiş. bende geçen tesadüfen d&r da gördüm öyle araştırdım da Yorumlar baya iyiydi
Dune seriside ithaki basımı dimi. İthaki maalesef pahalıBu yorum beni mutlu etti
benim de 2 serim var bekleyen Harry ve Napoli serisi. Bir de aklım Dune serisinde ama çok pahalı, onu belki kütüphaneden okurum, sonra kesin çok beğenir kitaplığıma eklemek için satın alırım öyle de bir değişiğim skdjfhj
Evet lanet İthakiDune seriside ithaki basımı dimi. İthaki maalesef pahalıgıcık ediyor beni harry güya yazın başlıcaktım felsefe taşını okudum kaldı öyle
Fiyatlarını gördün müBende diyorum niye kızgın attı
Calci almalıyız bunları
Evet lanet İthakiberaber okuyalım da belki ittire ittire gideriz djlfhgj
Bir kaç aydır bakıp bakıp almama sebebim bu olabilirFiyatlarını gördün mü
70tl diyor
Bir kaç aydır bakıp bakıp almama sebebim bu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?