- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Çok merak ettim şimdiBeğendim , okurken acı çektim, küçük maksimin yaninda olmayı ona sıkıca sarılmayı çok istedim. Smdi 2. olan ekmeğimi kazanırken başladım.
Elindeyse hemen başla . Ben önce ana yi aldım sonra çok onemli bir eser olduğunu çok iyi anlamam gerektiğini düşündüm , eseri anlamak için önce yazarı anlamak gerektiğine inandığım için bu otobiyografiyialdim. Okdr iyi bı otobiyografi ki neden daha fazla yazarın otobiyografisi yok dedirtiyorÇok merak ettim şimdi
Demek ki yakınızSelam canım kızlar
Ay bana yakınmış ben de gitsem mi kiii
Aynı dertten muzdarip ben direniyorum önce kitap içinDune
Bu kadar pahalı olmasını kabul edemiyorum ya hiç adil değil
Filmi var ya şu an okumadan izlemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama meraktan çatlıyorum
Çocukluğum listedeydi direk üçünü ekledin şimdiMaksim Gorki - çocukluğum yeni bitirdim çok iyi .
Maksimum 3 leme otobiyografisi 2. Ekmegmi kazanırken 3 ise benim üniversitelerim
EloşşşşşşşDemek ki yakınız
7 Kasım a kadar devam ediyor
Aynı dertten muzdarip ben direniyorum önce kitap için
Çocukluğum listedeydi direk üçünü ekledin şimdi
Demek ki yakınız
7 Kasım a kadar devam ediyor
Hı hı... Aramıza katılmak ister misinEloşşşşşşşörgütlenme mi varrrr
Bilseydim senin için kitapların arasına bir şey saklardimYarın gideceğim canım ama tüh sen bugün gittin dimi herkese sen Eleadora mısın diyemeyeceğim
Nideeeğğğnnnn
Yaa ne güzel olurduHı hı... Aramıza katılmak ister misin
Bilseydim senin için kitapların arasına bir şey saklardim
Eeeee şeyyy bennn ımmmm
Yeni bir aşk mı doğuyorYaa ne güzel olurduBir sonraki köşe kapmacada o zaman
Ayyy öyle oluyor dimiiiYeni bir aşk mı doğuyor
Beni de çağırırsınız değil miAyyy öyle oluyor dimiii
Şaka bi yana birgün gerçekten bu grup böyle buluşmuş kahve sohbet kitaplarÖyle hayal ediyorum:)
İstanbul'dakiler olarak toplanabilir. Artık birbirimizi az çok tanıdıkAyyy öyle oluyor dimiii
Şaka bi yana birgün gerçekten bu grup böyle buluşmuş kahve sohbet kitaplarÖyle hayal ediyorum:)
Dimek yer ayrımcılığı var U UcanSupurge gel bacım gelİstanbul'dakiler olarak toplanabilir. Artık birbirimizi az çok tanıdık
Organize olalım şu an boştayım olabilirEeeee şeyyy bennn ımmmm
ee ne zaman başlıyorsun
Ayyy öyle oluyor dimiii
İstanbul'dakiler olarak toplanabilir. Artık birbirimizi az çok tanıdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?