- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Yok ya bkm de geçen 45 e düşmüştü70tl diyor
Ay bana yakınmış ben de gitsem mi kiiiAxis Kağıthane, çok büyük değil ama baya seçenek var
DuneBu yorum beni mutlu etti
benim de 2 serim var bekleyen Harry ve Napoli serisi. Bir de aklım Dune serisinde ama çok pahalı, onu belki kütüphaneden okurum, sonra kesin çok beğenir kitaplığıma eklemek için satın alırım öyle de bir değişiğim skdjfhj
%50 indirimli oluyor genelde o seriDune
Bu kadar pahalı olmasını kabul edemiyorum ya hiç adil değil
Filmi var ya şu an okumadan izlemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama meraktan çatlıyorum
Nerede bacımsu neredeee%50 indirimli oluyor genelde o seri
Dostlar nece konusuyorsunuz@Eleadora birde Asimov’un Vakıf serisini alıcam sanırımona da çok yükseğim şu sıra
Sen nereden baktın acabaNerede bacımsu neredeee
Amazonda baktım 455
Bence sorma. Sorarsan alırsın ahahahahDostlar nece konusuyorsunuzSöylenen herşey mi yabancı gelir bir insana
Utanma utanma, ben herkesin yerine utanıyorum her kitaptakitapları kurtaran kedi yi alıp okuyayım bugün iyi hatırlattın sağ ol canım
seriyi bilmiyorum utanmalı mıyım?
Dilimizi öğrenmek ister misinDostlar nece konusuyorsunuzSöylenen herşey mi yabancı gelir bir insana
Su an bir tereddüt ettimDilimizi öğrenmek ister misin
Sen benimle takılSu an bir tereddüt ettim
Olmadı bak şimdiSu an bir tereddüt ettim
Maksim Gorki - çocukluğum yeni bitirdim çok iyi .Hadi bana kitap önerin
Listemde olan bir üçleme. Maalesef dahaMaksim Gorki - çocukluğum yeni bitirdim çok iyi .
Maksimum 3 leme otobiyografisi 2. Ekmegmi kazanırken 3 ise benim üniversitelerim
Beğendim , okurken acı çektimListemde olan bir üçleme. Maalesef daha
Okuyamadımbeğendiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?