Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Caps_d27780a7d622d7d260d46746f56bc6cf-1.jpg

@Reyyan__
@H M
@samdan
Less-is-More Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora Eleadora
Stevya Stevya
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi turuncukedininannesi
Kukrim Kukrim
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
Polo33 Polo33
@yet07

Bu ayın sonunda etiketlere dönüş yapmayanları ve bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım
Günaydın canım. Ama etiket başkasına ait😊

Gunaydin herkese. Ya ben kac gecedir uyumuyorum, bilmiyorum. Oglum uyutmuyor beni. Sersem gibiyim gunlerdir. Bu resimdeki aslinda ben olabilirim 🥱

Yaklaşık 50 sayfa kalmış yarım kitabım, nereye koyduğumu bir türlü bulamadığım Fareler ve İnsanlar kitabım, başlayamadığım Körlük kitabım ve yetiştirmem gereken işlerimle aranızdayım. Yetişmeye çalışıyorum ama hep gerideyim. Yine de atmayın beni gruptan lütfen 🙈🤣🤭🤭🍀🧚‍♀️💚
Kediler koltuğun altına saklamış olmasın :KK70:

Gunaydin herkese. Ya ben kac gecedir uyumuyorum, bilmiyorum. Oglum uyutmuyor beni. Sersem gibiyim gunlerdir. Bu resimdeki aslinda ben olabilirim 🥱
Yavrum sende 2 tane erkek çocuğu var bir de yaşları çok yakın. İyi bile dayanıyorsun ❤️

Birsey soracagim. Fareler ve insanlar uzerine konustunuz mu? Ben kacirmamisimdir umarim..
Yok canım ay sonunda konuşalım diye düşündük. Daha okumayanlar var. Ben hepinizi etiketleyeceğim üzerine konuşuruz

Yaklaşık 50 sayfa kalmış yarım kitabım, nereye koyduğumu bir türlü bulamadığım Fareler ve İnsanlar kitabım, başlayamadığım Körlük kitabım ve yetiştirmem gereken işlerimle aranızdayım. Yetişmeye çalışıyorum ama hep gerideyim. Yine de atmayın beni gruptan lütfen 🙈🤣🤭🤭🍀🧚‍♀️💚
hahahha çok tatlısın 😍

Günaydın kitap severler 😍
olsun senin iki çocuğun var okuyabildigin kadar limonsuzum:)

maşallah gayet iyi gidiyosun sana hedef belirleyebliriz bence😁
Sağol samdanım 😍 yok hedefe biraz daha var ☺️
ooo çok iyi. Seni de alıştıracağız ne güzel 😍
Okumak iyi geldi 🤭ama işte aklım hep orda. Kk dan çıkıp okuyasım var 🙈😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X