• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Less-is-More Less-is-More
evet geldim sonunda😁

oğuz Atay toplum tarafından dışlanan ya da topluma adapte olamayan genelde aydın kesimi ele alan bı yazardır.

harekete geçemeyen ya da harekete geçmekte geç kaldığı için girişimi işe yaramayan insanları anlatır.

karakterlerini ben çok beğeniyorum. çoğu zamanda ince detaylarda kendimi buldum. toplumla arasındaki bağ kopuk, insan ilişkileri zayıf tipler olduğu için genelde karamsar ve umutsuz tipler oluyo.

ben korkuyu beklerken kitabını okudum geçen ay. kısa ve beş altı hikaye olan bı kitap. ben en çok beyaz mantolu adamı sevmiştim.
tutunamayanlari da uzun baya ama bana çok şey kattığına inanıyorum. özellikle selim karakteri benim en sevdiğim karakterdir.

Oğuz Atay'ı ben Sabahattin Ali'ye benzetiyorum. eğer kürk mantolu Madonna veya içimizdeki şeytan kitabını okuyup sevdiysen bu yazarı da seversin.

aklında bı soru işareti varsa direk sor öyle cevaplayım:) çok yuvarlak yazmış olabilirim
Hayir gayet aciklayici yazmissin, tesekkur ederim. Korkuyu beklerken kitabiyla baslayacagim. Seversem tutunamayanlari da okurum. Kurk mantolu madonnayi sevmiştim. Anlatimin sayesinde isindim yazara bir anda. Tekrar tesekkurler 😊

Havalarla alakası var mı😔 birde evlere hapis olduk hiç sosyal hayatımız kalmadı bunun stresi de mi tetikliyor acaba
Aynen canım stres çok etkiliyor. Havalarla da şöyle alakası olabilir ben kışın mutsuz olurum çok hep depresif takılırım:) Bu da arttırıyor olabilir😐

İki yıl öncesine kadar her sene internette kitap yorumlarını okuyarak kendimi motive edip “Tutunamayanlar”a başlıyor ve şiirli kısma gelene kadar okuyup yarım bırakıyordum ben. 🤭 iki yıldır da demek ki bu kitabı okumak için daha kırk fırın ekmek yemen gerek natsume diyerek elime almadım :KK70: önce başka bir kitabını okumayı deneyeceğim daha sonra Tutunamayanlar tekrar.

Şu güzel yorumu okuduktan sonra yine heveslendim 😖
kk birinci noteri kk birinci noteri böyle hevese getirir insanı ❤️
Biz seninle daha önceki sayfada da beraberdik biliyorsun dimi? 3 4 yıl önceki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X