Dün gece bitiyordu diye ben de bitirecektim iyi ki bitmemişdur daha bitmedi yaw
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun
Migren canımGecmis olsun canim. Neyin oldugunu kacirmisim ama stres her hastaligin sebebi. Dikkat et kendine
Benim de son 70-80 sayfa kaldı11. bölümdeyim kaldı 6 bölüm
Merhaba. Yıllık hedef belirlemiş miydin? Listeye ekleyeyim sizi.İnce memed 1 bitti ciğerimi de söktü sonunda. 2. Sini hemen okumayacagim . Araya biraz baska kitaplar sokarım . Yılın 4. Kitabı da bitti. Kinyas ve kayrayi okuyorum bir yandan ama yazıları küçük gözlerim çabuk yoruluyo . Onu ben daha bir buçuk ay okurum
Eklemistiniz hedef 52 diye belirlemistim her haftaya bir kitapMerhaba. Yıllık hedef belirlemiş miydin? Listeye ekleyeyim sizi.
Bir de bildirimleri Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasına yapıyoruz
Şimdi hatırladım :) Eklememişim ama şimdi ekledimE
Eklemistiniz hedef 52 diye belirlemistim her haftaya bir kitap
İçinde bulunduğum durum biraz zor o yüzden kitaplara verdim kendimi. Her haftaya bir kitap demiştim ama daha ilk hafta bitmeden 4 oldu. İyi ki böyle bi konu acmissinizŞimdi hatırladım :) Eklememişim ama şimdi ekledim
İnşallah her şey istediğiniz gibi olurİçinde bulunduğum durum biraz zor o yüzden kitaplara verdim kendimi. Her haftaya bir kitap demiştim ama daha ilk hafta bitmeden 4 oldu. İyi ki böyle bi konu acmissiniz
Kitap bitince oraya mı yazacağız. Bunu bilmiyordum. Tamam sayfaya bakınca anladım canım.Merhaba. Yıllık hedef belirlemiş miydin? Listeye ekleyeyim sizi.
Bir de bildirimleri Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasına yapıyoruz
Oğuz Atay’ın kitaplarını okumaktan çekinen biri olarak hemen okuyasım geldi@Less-is-More
evet geldim sonunda
oğuz Atay toplum tarafından dışlanan ya da topluma adapte olamayan genelde aydın kesimi ele alan bı yazardır.
harekete geçemeyen ya da harekete geçmekte geç kaldığı için girişimi işe yaramayan insanları anlatır.
karakterlerini ben çok beğeniyorum. çoğu zamanda ince detaylarda kendimi buldum. toplumla arasındaki bağ kopuk, insan ilişkileri zayıf tipler olduğu için genelde karamsar ve umutsuz tipler oluyo.
ben korkuyu beklerken kitabını okudum geçen ay. kısa ve beş altı hikaye olan bı kitap. ben en çok beyaz mantolu adamı sevmiştim.
tutunamayanlari da uzun baya ama bana çok şey kattığına inanıyorum. özellikle selim karakteri benim en sevdiğim karakterdir.
Oğuz Atay'ı ben Sabahattin Ali'ye benzetiyorum. eğer kürk mantolu Madonna veya içimizdeki şeytan kitabını okuyup sevdiysen bu yazarı da seversin.
aklında bı soru işareti varsa direk sor öyle cevaplayım:) çok yuvarlak yazmış olabilirim
Evet canım. Ayırdım ki takip etmesi kolay olsun sohbetin içinde kaybolasınKitap bitince oraya mı yazacağız. Bunu bilmiyordum. Tamam sayfaya bakınca anladım canım.
Akıllı hatunsunEvet canım. Ayırdım ki takip etmesi kolay olsun sohbetin içinde kaybolasın
Ah ben de hepsini okuyabilirim yazdıklarınınsabır gerekli kitabı okumak için çünkü o kasvet, o ağır sorgulamalar insanı bunaltiyo:)
yine de Tutunamayanlar hep benim en sevdiğim kitap selim benim en sevdiğim roman karakteri olcak:)
bı insan herşeyi yolunda görünürken nasıl kendisi olamayıp, kendisi olmayı bulamadığı için hayatından vazgeçmis çok güzel anlatmış. toplumun kabul ettiği birey olmak, olmaya çalışmak da onu mutlu etmemiş.
oğuz ataya göre bazı insanlar içinde bı boslukla, topluma ait olamama, toplumu yadirgama gibi özelliklerle doğar. anlattığı karakterler de o yüzden biz etkiliyo. çünkü zaman zaman hepimiz toplumdan kopuyoruz, kopmamaya çalışıyoruz veya kopmak için savaşıyoruz.
oğuz Atayla ilgili sabaha kadar konuşabilirim
Evet , biliyorum@samdan böyle hevese getirir insanı
Biz seninle daha önceki sayfada da beraberdik biliyorsun dimi? 3 4 yıl önceki
78.sayfada kaldım devam etmeye gücüm yok şuanUçurtma avcısı 100ncu sayfadayim. Bugünluk mola
Noldu canim neyin var hayırdır78.sayfada kaldım devam etmeye gücüm yok şuanellerim titriyor
Hasan mı78.sayfada kaldım devam etmeye gücüm yok şuanellerim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?