Hayatımda olmasını istediğim lüksler:)Evime fazla uzak olmayan bir kitapçı keşfettim bende çok iyi oldu .İstediğiniz olursa önceden haber verin getiririm de dediler sagolsunlar.
272 deyim az kaldıKızlarrr:) Bitti mi körlük? Kaçırdım mı yorumlarınızı acaba
Süper olmuşEvime fazla uzak olmayan bir kitapçı keşfettim bende çok iyi oldu .İstediğiniz olursa önceden haber verin getiririm de dediler sagolsunlar.
Hemen arkandayım o zaman272 deyim az kaldı
Hayir gayet aciklayici yazmissin, tesekkur ederim. Korkuyu beklerken kitabiyla baslayacagim. Seversem tutunamayanlari da okurum. Kurk mantolu madonnayi sevmiştim. Anlatimin sayesinde isindim yazara bir anda. Tekrar tesekkurlerLess-is-More
evet geldim sonunda
oğuz Atay toplum tarafından dışlanan ya da topluma adapte olamayan genelde aydın kesimi ele alan bı yazardır.
harekete geçemeyen ya da harekete geçmekte geç kaldığı için girişimi işe yaramayan insanları anlatır.
karakterlerini ben çok beğeniyorum. çoğu zamanda ince detaylarda kendimi buldum. toplumla arasındaki bağ kopuk, insan ilişkileri zayıf tipler olduğu için genelde karamsar ve umutsuz tipler oluyo.
ben korkuyu beklerken kitabını okudum geçen ay. kısa ve beş altı hikaye olan bı kitap. ben en çok beyaz mantolu adamı sevmiştim.
tutunamayanlari da uzun baya ama bana çok şey kattığına inanıyorum. özellikle selim karakteri benim en sevdiğim karakterdir.
Oğuz Atay'ı ben Sabahattin Ali'ye benzetiyorum. eğer kürk mantolu Madonna veya içimizdeki şeytan kitabını okuyup sevdiysen bu yazarı da seversin.
aklında bı soru işareti varsa direk sor öyle cevaplayım:) çok yuvarlak yazmış olabilirim
Geçmiş olsun canım.Hemen arkandayım o zamanGece bitirecektim migren atağım tuttu
Teşekkür ederim canım:) Bu dönemde hiç olmadığı kadar sıklaştı ataklarGeçmiş olsun canım.
Havalarla alakası var mıTeşekkür ederim canım:) Bu dönemde hiç olmadığı kadar sıklaştı ataklarSağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle
Aynen canım stres çok etkiliyor. Havalarla da şöyle alakası olabilir ben kışın mutsuz olurum çok hep depresif takılırım:) Bu da arttırıyor olabilirHavalarla alakası var mıbirde evlere hapis olduk hiç sosyal hayatımız kalmadı bunun stresi de mi tetikliyor acaba
İki yıl öncesine kadar her sene internette kitap yorumlarını okuyarak kendimi motive edip “Tutunamayanlar”a başlıyor ve şiirli kısma gelene kadar okuyup yarım bırakıyordum ben.iki yıldır da demek ki bu kitabı okumak için daha kırk fırın ekmek yemen gerek natsume diyerek elime almadım önce başka bir kitabını okumayı deneyeceğim daha sonra Tutunamayanlar tekrar.
Şu güzel yorumu okuduktan sonra yine heveslendim
Yok inanmam kandırıyorsun beniTamam yavaş yavaş okucam. Her sayfa geçişte bana haber edersin bende geçerim
Anladım canım tekrar geçmiş olsunAynen canım stres çok etkiliyor. Havalarla da şöyle alakası olabilir ben kışın mutsuz olurum çok hep depresif takılırım:) Bu da arttırıyor olabilir
Evet olur bak. En azından eşit şartlarda oluruzSen bizimle oku
dur daha bitmedi yawKızlarrr:) Bitti mi körlük? Kaçırdım mı yorumlarınızı acaba
Gunaydin mi desem bu saatte ne desem bilemedimEki Görüntüle 2754230
@JES
@Reyyan__
@H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
11. bölümdeyim kaldı 6 bölümKızlarrr:) Bitti mi körlük? Kaçırdım mı yorumlarınızı acaba
Canım çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım:) Bu dönemde hiç olmadığı kadar sıklaştı ataklarSağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle
hahaahhah sen de hacıGunaydin mi desem bu saatte ne desem bilemedim
Gecmis olsun canim. Neyin oldugunu kacirmisim ama stres her hastaligin sebebi. Dikkat et kendineAynen canım stres çok etkiliyor. Havalarla da şöyle alakası olabilir ben kışın mutsuz olurum çok hep depresif takılırım:) Bu da arttırıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?