Teşekkür ederim canımHuuuu kalbimi bıraktım keyifli okumalar
baştan sona hiç şiir kitabı okumadım. Seni görünce iştahım çekti. İlerleyen günlerde ben de okumak istiyorummmAldım geldim yeni incilerimiEki Görüntüle 2754555
Yaaa hepsi birbirinden güzelAldım geldim yeni incilerimiEki Görüntüle 2754555
Beraber okuyalımmm. Şubatta mı okuruzO zaman Şubat ayı okuma listesine alayım ben onu
A Atesbocegi5Less-is-More
evet geldim sonunda
oğuz Atay toplum tarafından dışlanan ya da topluma adapte olamayan genelde aydın kesimi ele alan bı yazardır.
harekete geçemeyen ya da harekete geçmekte geç kaldığı için girişimi işe yaramayan insanları anlatır.
karakterlerini ben çok beğeniyorum. çoğu zamanda ince detaylarda kendimi buldum. toplumla arasındaki bağ kopuk, insan ilişkileri zayıf tipler olduğu için genelde karamsar ve umutsuz tipler oluyo.
ben korkuyu beklerken kitabını okudum geçen ay. kısa ve beş altı hikaye olan bı kitap. ben en çok beyaz mantolu adamı sevmiştim.
tutunamayanlari da uzun baya ama bana çok şey kattığına inanıyorum. özellikle selim karakteri benim en sevdiğim karakterdir.
Oğuz Atay'ı ben Sabahattin Ali'ye benzetiyorum. eğer kürk mantolu Madonna veya içimizdeki şeytan kitabını okuyup sevdiysen bu yazarı da seversin.
aklında bı soru işareti varsa direk sor öyle cevaplayım:) çok yuvarlak yazmış olabilirim
Yok hacı ben seninle okumam. Sen hemen okuyup bitiriyorsunBeraber okuyalımmm. Şubatta mı okuruz
O anda unuttumUnuttun mu yoksa
Ooo süper
Çok güzel gözüküyorlar. Keyifli okumalarAldım geldim yeni incilerimiEki Görüntüle 2754555
İki yıl öncesine kadar her sene internette kitap yorumlarını okuyarak kendimi motive edip “Tutunamayanlar”a başlıyor ve şiirli kısma gelene kadar okuyup yarım bırakıyordum ben.Kizlar sizlerin fikirlerini alabilir miyim? Ben hic Oguz Atay okumadim. Nasil bir uslubu vardir, dili cok agir midir, sectigi konular nasildir? Bir de ilk okumam icin hangi kitabini tavsiye edersiniz?
Şu güzel yorumu okuduktan sonra yine heveslendimLess-is-More
evet geldim sonunda
oğuz Atay toplum tarafından dışlanan ya da topluma adapte olamayan genelde aydın kesimi ele alan bı yazardır.
harekete geçemeyen ya da harekete geçmekte geç kaldığı için girişimi işe yaramayan insanları anlatır.
karakterlerini ben çok beğeniyorum. çoğu zamanda ince detaylarda kendimi buldum. toplumla arasındaki bağ kopuk, insan ilişkileri zayıf tipler olduğu için genelde karamsar ve umutsuz tipler oluyo.
ben korkuyu beklerken kitabını okudum geçen ay. kısa ve beş altı hikaye olan bı kitap. ben en çok beyaz mantolu adamı sevmiştim.
tutunamayanlari da uzun baya ama bana çok şey kattığına inanıyorum. özellikle selim karakteri benim en sevdiğim karakterdir.
Oğuz Atay'ı ben Sabahattin Ali'ye benzetiyorum. eğer kürk mantolu Madonna veya içimizdeki şeytan kitabını okuyup sevdiysen bu yazarı da seversin.
aklında bı soru işareti varsa direk sor öyle cevaplayım:) çok yuvarlak yazmış olabilirim
Tamam yavaş yavaş okucam. Her sayfa geçişte bana haber edersin bende geçerimYok hacı ben seninle okumam. Sen hemen okuyup bitiriyorsun
Keyifli okumalar, hepsi çok güzelAldım geldim yeni incilerimiEki Görüntüle 2754555
Teşekkür ederimKeyifli okumalar, hepsi çok güzel
Serenad okuyorum şu sıralar, bayıldım. Planladığımdan 3 gün erken bitireceğim kitabı hatta
Teşekkür ederim canımO anda unuttum
Ooo süper
Çok güzel gözüküyorlar. Keyifli okumalar
Güzel oluur benceTeşekkür ederim,bende hangisinden başlasam diyordum o zaman Serenad a mi başlasam
Serenad bende aldım. İnşallah gelebilirlerse yoldaki siparişlerimin arasındaTeşekkür ederim canım
Sen bizimle okuYok hacı ben seninle okumam. Sen hemen okuyup bitiriyorsun
İki yıl öncesine kadar her sene internette kitap yorumlarını okuyarak kendimi motive edip “Tutunamayanlar”a başlıyor ve şiirli kısma gelene kadar okuyup yarım bırakıyordum ben.iki yıldır da demek ki bu kitabı okumak için daha kırk fırın ekmek yemen gerek natsume diyerek elime almadım önce başka bir kitabını okumayı deneyeceğim daha sonra Tutunamayanlar tekrar.
Şu güzel yorumu okuduktan sonra yine heveslendim
Evime fazla uzak olmayan bir kitapçı keşfettim bende çok iyi oldu .İstediğiniz olursa önceden haber verin getiririm de dediler sagolsunlarSerenad bende aldım. İnşallah gelebilirlerse yoldaki siparişlerimin arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?