Körlük bilmiyorum ya piskolojik olarak ağır bir kitap. Daha hafif bir şeyler okuyabilirsin aslında. Madalyonun İçi'ni okuyabilirsin. İçinde birden fazla hikayeler varC Calciferkk birinci noteri kızlar bugün fareler ve insanlar biter, ne okusam sizce? Körlük olur mu
İyi canım seni sormalı?Tünaydınlaarnabersin?
C Calciferkk birinci noteri kızlar bugün fareler ve insanlar biter, ne okusam sizce? Körlük olur mu
evet bitti canım. Hala daha pislik kokusu gitmedi burnumdanKörlük tayfası kitaplar bitti mi? Dün gece inat ettim bitirdim. Pislik içinde kalmışım gibi hissediyorum. Safiye gibi geziyorum ortalıkta
H M
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Life light
@UcanSupurge
@Ozlemlerhayallar
@Eleadora
Ya niye öyle oldu ki ?
Anlamadım ki canım. Sinir oldum çok. Amazon hızlı dedik o da şaşırttıYa niye öyle oldu ki ?
Beyaz Diş'i okudun mu?Martin Eden cok cok guzel bir kitapmis. Elime aldiğimda birakmak istemiyorum hic. Yazarin diger kitaplarını da okuyacagim ❤
Okumadim. Önümüzdeki ay listeye ekleyeceğim.Beyaz Diş'i okudun mu?
Bence de okumalısın. Daha hafif ama çok etkileyici bir kitapOkumadim. Önümüzdeki ay listeye ekleyeceğim.
Sen okudun mu:) ?Beyaz Diş'i okudun mu?
Araba fırçası ile keselenme isteği aklımdan çıkSen okudun mu:) ?
Körlük dün bitti benim hiç farkında değildim sen söyleyince farkettim, akşam baya kaynar sularla yıkandım( duş değil dikkat lütfen)
Aksine bence listenin üst sıralarında olmalıKörlükle ilgili yorumlariniz beni kitaptan soguttu, listeden cikarsam mi diye dusunuyorum su an
Burunda kalan kokuyu ne yapıcazAraba fırçası ile keselenme isteği aklımdan çık
Okudum ben tavsiye ederim. En sevdiğim kitaplarda üst sıralarda
Yarın başlıyorum o zamanAraba fırçası ile keselenme isteği aklımdan çık
Okudum ben tavsiye ederim. En sevdiğim kitaplarda üst sıralarda
Korona yeterince temizlik hastasi yapmadi mi?Aksine bence listenin üst sıralarında olmalıböylece beraber yıkanırız
öff hatırlatma yaaBurunda kalan kokuyu ne yapıcaz
Yo yoo çıkarmaKörlükle ilgili yorumlariniz beni kitaptan soguttu, listeden cikarsam mi diye dusunuyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?