Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jack London - Demir Ökçe var :)

Merhaba hoş geldiniz,
Çoğumuzun kullandığı uygulama var. Oradan çoğu kitabı bulup okuyabilirsiniz.

Kizlar önümüzdeki ay icin birkac kitap alacagim, kitap sitelerinde indirim olursa haber verir misiniz? Dun bakayim dedim ama indirimsiz haliyle asiri pahali
Amazon indirimden sonra bütün kitaplar gözümde pahallı

kitsort diye bir uygulama var. kitap adını yazıyorsun en ucuz hangi sitede gösteriyor

Kizlar önümüzdeki ay icin birkac kitap alacagim, kitap sitelerinde indirim olursa haber verir misiniz? Dun bakayim dedim ama indirimsiz haliyle asiri pahali
Canım ben bazen dolaptan da alıyorum kitap ikinci el oluyor ama sonuç olarak ödünç de kitap alıyorum fark etmiyor benim için önemli olan okumak tavsiye ederim dolabı sırf kitap almak için kullanıyorum

Canım ben bazen dolaptan da alıyorum kitap ikinci el oluyor ama sonuç olarak ödünç de kitap alıyorum fark etmiyor benim için önemli olan okumak tavsiye ederim dolabı sırf kitap almak için kullanıyorum
Evet canim ben de bakiyorum bazen oraya. Hatta birkac kitap gozume kestirdim, alacağım

körlük bitti Allah'ım ulu orta çitilenesim geldi
şaka bir yana üzerine konuşmak için sabırsızlanıyorum

Görmek kitabını da beraber okuyalım mı ? Ama mümkünse biraz zaman geçtikten sonra

Ya Görmek temizdir belkim

Eki Görüntüle 2755352
Yılın ilk kitabını bitirdim, beğendim kitabi hanımlar okumayan varsa tavsiye ederim
Çok severim bu kitabı
Şubat ayında ortak okuma yapalım demiştik canlar Görmek’i
Evet U UcanSupurge ile şubatta okuyalım demiştik :) En azından o zaman kadar kaşınmamız geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…