- 21 Nisan 2018
- 8.236
- 30.309
- 548
- 36
Aksam bir bakayim ben deTrendyolda bugun 3 al 4 öde vardı incelemedim fiyatları bilmiyorum
Gideyim de Recep İvedik izleyeyimKafanin ici kirlenmis senin, onu temizle once
Jack London - Demir Ökçe var :)Merhabalar
Ancak girebiliyorum siteye, kitap siparişi vereceğim liste yapmaya çalışıyorum bir yandan. Yakın gelecekte ilk sayfadakiler dışında ortak okumayı düşündüğünüz yazar-kitap var mı?
Oğuz Atay’ın Korkuyu Beklerken
Virginia Woolf’un Kendine Ait Bir Oda adlı kitaplarını alacağım.
Merhaba hoş geldiniz,Herkese merhabalar benide aranıza alirmisiniz. kitap okumayı eskiden beri çok severim sanırım insana çok iyi geliyor şahsen bana öyle yaşadığım sorunlardan bir nebzede olsa beni alıp götürüyor başka bir dünyaya gittiğimi hissediyorum kitap okuyunca. Şuan erkek kardeşimin askerden getirdigi Aynı yıldızın altında kitabi okuyorum gerçekten çok güzel bir kitap kanserli genç kızın hayatını anlatıyor .Sizden bir ricam olucak bana okuduğunuz eski kitaplarınızı gönderirmisiniz ?
Su uygulama nedir bana da soyleyin ya. Bak bunu bile kacirmisim, surekli goruyorum mesajlarinizda ama sormayi unutuyorumMerhaba hoş geldiniz,
Çoğumuzun kullandığı uygulama var. Oradan çoğu kitabı bulup okuyabilirsiniz.
Amazon indirimden sonra bütün kitaplar gözümde pahallıKizlar önümüzdeki ay icin birkac kitap alacagim, kitap sitelerinde indirim olursa haber verir misiniz? Dun bakayim dedim ama indirimsiz haliyle asiri pahali
3 kitap fiyatina 1 kitap alıyorsun su anAmazon indirimden sonra bütün kitaplar gözümde pahallı
kitsort diye bir uygulama var. kitap adını yazıyorsun en ucuz hangi sitede gösteriyor
Canım ben bazen dolaptan da alıyorum kitap ikinci el oluyor ama sonuç olarak ödünç de kitap alıyorum fark etmiyor benim için önemli olan okumak tavsiye ederim dolabı sırf kitap almak için kullanıyorumKizlar önümüzdeki ay icin birkac kitap alacagim, kitap sitelerinde indirim olursa haber verir misiniz? Dun bakayim dedim ama indirimsiz haliyle asiri pahali
Evet canim ben de bakiyorum bazen oraya. Hatta birkac kitap gozume kestirdim, alacağımCanım ben bazen dolaptan da alıyorum kitap ikinci el oluyor ama sonuç olarak ödünç de kitap alıyorum fark etmiyor benim için önemli olan okumak tavsiye ederim dolabı sırf kitap almak için kullanıyorum
Okuyalımkörlük bitti Allah'ım ulu orta çitilenesim geldi
şaka bir yana üzerine konuşmak için sabırsızlanıyorum
Görmek kitabını da beraber okuyalım mı ? Ama mümkünse biraz zaman geçtikten sonra
Ya Görmek temizdir belkimkörlük bitti Allah'ım ulu orta çitilenesim geldi
Görmek kitabını da beraber okuyalım mı ? Ama mümkünse biraz zaman geçtikten sonra
Teşekkür ederimMerhaba hoş geldiniz,
Çoğumuzun kullandığı uygulama var. Oradan çoğu kitabı bulup okuyabilirsiniz.
öyle umuyorumYa Görmek temizdir belkim
bende çok sevmiştimEki Görüntüle 2755352
Yılın ilk kitabını bitirdim, beğendim kitabi hanımlar okumayan varsa tavsiye ederim
Okuyalım
Şubat ayında ortak okuma yapalım demiştik canlar Görmek’iYa Görmek temizdir belkim
Kokmuyordur dimiYa Görmek temizdir belkim
körlük bitti Allah'ım ulu orta çitilenesim geldi
Okuyalım
Ya Görmek temizdir belkim
Çok severim bu kitabıEki Görüntüle 2755352
Yılın ilk kitabını bitirdim, beğendim kitabi hanımlar okumayan varsa tavsiye ederim
Evet U UcanSupurge ile şubatta okuyalım demiştik :) En azından o zaman kadar kaşınmamız geçerŞubat ayında ortak okuma yapalım demiştik canlar Görmek’i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?