Keyifli okumalar. yorumlaşalım mutlakaYarın başlıyorum o zaman
Bu kiri Safiye bile temizleyemezKorona yeterince temizlik hastasi yapmadi mi?
Ayy gözümün önüne hamam ortamı geldi hepimiz hunharca keseleniyoruz, buhardan birbirimizi görmüyoruzAksine bence listenin üst sıralarında olmalıböylece beraber yıkanırız
Ben gören gözlerimAyy gözümün önüne hamam ortamı geldi hepimiz hunharca keseleniyoruz, buhardan birbirimizi görmüyoruzOrtam mis gibi beyaz sabun kokuyor
At bir foto da gözüm gönlüm açılsınNude seversin kuzum sen gör
Kafanin ici kirlenmis senin, onu temizle onceKeyifli okumalar. yorumlaşalım mutlaka
Bu kiri Safiye bile temizleyemez
Toplum olarak o kadar ihtiyacimiz var ki farkindaliga. Bircok konuda sanki hic bu gezegenden degilmis gibi hunharca israf yapan insanlarla dolu her yer.Yo yoo çıkarma
Şaka bi yana insanı sorgulatan ve farkındalığını arttıran bi kitap bence:)
Ben hep geriden geliyorumMerhabalar
Ancak girebiliyorum siteye, kitap siparişi vereceğim liste yapmaya çalışıyorum bir yandan. Yakın gelecekte ilk sayfadakiler dışında ortak okumayı düşündüğünüz yazar-kitap var mı?
Oğuz Atay’ın Korkuyu Beklerken
Virginia Woolf’un Kendine Ait Bir Oda adlı kitaplarını alacağım.
Okudumm hatta ona ait başka kitaplar da alıp okumak istiyorum.Ben hep geriden geliyorumsu an Martin Eden'i okuyorum. Tavsiye ederim okumadiysan.
Burada bahsi gecti mi bilmiyorum ama George Orwell- 1984 kitabini da siddetle tavsiye ederim.Okudumm hatta ona ait başka kitaplar da alıp okumak istiyorum.ben de geçen haftalardam okumuştum daha Martin Eden’i. Ne kadar geç
Teşekkür ederim
Göbek taşı sıcacıkAyy gözümün önüne hamam ortamı geldi hepimiz hunharca keseleniyoruz, buhardan birbirimizi görmüyoruzOrtam mis gibi beyaz sabun kokuyor
Merhaba hoş geldiniz. Okuduğunuz kitabın filmini izlemiştim. Ağlamaktan içim dışım çıkmıştıHerkese merhabalar benide aranıza alirmisiniz. kitap okumayı eskiden beri çok severim sanırım insana çok iyi geliyor şahsen bana öyle yaşadığım sorunlardan bir nebzede olsa beni alıp götürüyor başka bir dünyaya gittiğimi hissediyorum kitap okuyunca. Şuan erkek kardeşimin askerden getirdigi Aynı yıldızın altında kitabi okuyorum gerçekten çok güzel bir kitap kanserli genç kızın hayatını anlatıyor .Sizden bir ricam olucak bana okuduğunuz eski kitaplarınızı gönderirmisiniz ?
Ben geçen ay İstanbulkitapçısı'ndan aldım fena değildi fiyatlar:) Kargo paketleme falan da iyiydi.Kizlar önümüzdeki ay icin birkac kitap alacagim, kitap sitelerinde indirim olursa haber verir misiniz? Dun bakayim dedim ama indirimsiz haliyle asiri pahali
O siteyi hic kullanmadim, bir bakayim canim sagolBen geçen ay İstanbulkitapçısı'ndan aldım fena değildi fiyatlar:) Kargo paketleme falan da iyiydi.
Hoş buldum teşekkür ederim.Evet bitirmeme çok az kaldı ama insanı çok etkiliyorMerhaba hoş geldiniz. Okuduğunuz kitabın filmini izlemiştim. Ağlamaktan içim dışım çıkmıştı
Trendyolda bugun 3 al 4 öde vardı incelemedim fiyatları bilmiyorumKizlar önümüzdeki ay icin birkac kitap alacagim, kitap sitelerinde indirim olursa haber verir misiniz? Dun bakayim dedim ama indirimsiz haliyle asiri pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?