Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aksine bence listenin üst sıralarında olmalı böylece beraber yıkanırız
Ayy gözümün önüne hamam ortamı geldi hepimiz hunharca keseleniyoruz, buhardan birbirimizi görmüyoruz Ortam mis gibi beyaz sabun kokuyor

Merhabalar
Ancak girebiliyorum siteye, kitap siparişi vereceğim liste yapmaya çalışıyorum bir yandan. Yakın gelecekte ilk sayfadakiler dışında ortak okumayı düşündüğünüz yazar-kitap var mı?
Oğuz Atay’ın Korkuyu Beklerken
Virginia Woolf’un Kendine Ait Bir Oda adlı kitaplarını alacağım.

Ben hep geriden geliyorum su an Martin Eden'i okuyorum. Tavsiye ederim okumadiysan.

Herkese merhabalar benide aranıza alirmisiniz. kitap okumayı eskiden beri çok severim sanırım insana çok iyi geliyor şahsen bana öyle yaşadığım sorunlardan bir nebzede olsa beni alıp götürüyor başka bir dünyaya gittiğimi hissediyorum kitap okuyunca. Şuan erkek kardeşimin askerden getirdigi Aynı yıldızın altında kitabi okuyorum gerçekten çok güzel bir kitap kanserli genç kızın hayatını anlatıyor .Sizden bir ricam olucak bana okuduğunuz eski kitaplarınızı gönderirmisiniz ?

Merhaba hoş geldiniz. Okuduğunuz kitabın filmini izlemiştim. Ağlamaktan içim dışım çıkmıştı

Kizlar önümüzdeki ay icin birkac kitap alacagim, kitap sitelerinde indirim olursa haber verir misiniz? Dun bakayim dedim ama indirimsiz haliyle asiri pahali
Ben geçen ay İstanbulkitapçısı'ndan aldım fena değildi fiyatlar:) Kargo paketleme falan da iyiydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…