- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Sen de gel hamamakörlük bittivay beee ne kitaptı ama
Sen de gel hamama
Yağmur da iyi gelir şu durumdavalla hamam şart doğru dedin.
okurken hiç su bayisi yok muymus diye düşündüm ben de
bizim sokakta ve birleştiği sokaklarda hep var gözümün önünde hep su bayileri geldi Calci
Ya elektriği görmüyorlar diye kestiler anladım da suyu niye kesmişler acabaYağmur da iyi gelir şu durumda
Şimdi ne desek boşNeden bu kadar kirlenmiş hissediyorsunuz ya çok merak ettimkk birinci noteri simyacı bitsin de körlük e başlıyım çok sayfası yokmuş zaten.
Sular idaresi kör olmuşYa elektriği görmüyorlar diye kestiler anladım da suyu niye kesmişler acaba
Başka vanaları el yordamıyla biliyorlar daSular idaresi kör olmuş
Kör olduk diye herkes çalışamaz duruma gelince hayat durmuş
Ay midem bulandıBaşka vanaları el yordamıyla biliyorlar dasu vanası mı zormuş acep
Osman balcıgil gazeteci olduğu için kitapları daha çok köşe yazısı gibi. Çok akıcı okuması zevkli. Keyifli okumalarMerhabalar
Eki Görüntüle 2755646
Oh bebeyi de uyuttum başlamaya hazırım
Bu kitaptan okuldaki bir öğretmen söz etmişti ben de almışım koymuşum bir kenara. Serenad’da kısaca 6-7 Eylül 1955’te yaşanan olaylarIn sözü geçmişti. Dün gece araştırma yaparken de elimde bu kitabın olduğunu hatırladım ve başlamaya karar verdim.
Özür dilerim kuzu, ama maalesef öyleAy midem bulandı
Sen niye özür diliyorsun. O hayvanların yaptığına dedim benÖzür dilerim kuzu, ama maalesef öyle
Evet o kitabı da önermişlerdi bana onu da sen hatırlatmışken not edeyim. Daha önce Nefesi Tutku Olan Kadın Afife Jale’yi okumuştum. Söylediğin gibi çok akıcı ve bilgilendiriciydi. Edebi bir metin okuyor gibi hissettirmiyor ama öyle olanları da ben bitiremiyorum zaten bknz: TutunamayanlarOsman balcıgil gazeteci olduğu için kitapları daha çok köşe yazısı gibi. Çok akıcı okuması zevkli. Keyifli okumalar
Ela gözlü pars Celile kitabı da güzeldir. Nazım Hikmet'in annesini anlatıyor
Konu yine Tutunamayanlar'a geldiEvet o kitabı da önermişlerdi bana onu da sen hatırlatmışken not edeyim. Daha önce Nefesi Tutku Olan Kadın Afife Jale’yi okumuştum. Söylediğin gibi çok akıcı ve bilgilendiriciydi. Edebi bir metin okuyor gibi hissettirmiyor ama öyle olanları da ben bitiremiyorum zaten bknz: Tutunamayanlar
Ve teşekkürler
O mesele kolay kolay kapanmaz bende, hele bir de bitirirsem var yaKonu yine Tutunamayanlar'a geldi
Bu ay olmasa başka ay bitecek o kitapO mesele kolay kolay kapanmaz bende, hele bir de bitirirsem var ya
10 yıldır nereye gitsem yanımda
Gizli gizli okuyacağım onu. Her gün 10 sayfa. Bitince de bitti diyeceğimO mesele kolay kolay kapanmaz bende, hele bir de bitirirsem var ya
10 yıldır nereye gitsem yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?