Ben aynı uyuz insanlarla boğuşmaya devam tüm günüm bomboş toplantılarla geçti işlerimi aksattılar çalışma hevesimi tükettilerİyi canım seni sormalı?
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu kitabına başlamayı düşünüyorum canım. Güzel miBaşlıyorum
Şuan hazır değilim zaten ona. Şubat iyidir.Şubat ayında ortak okuma yapalım demiştik canlar Görmek’i
Bugun bitiremezsem bile yarin biter. Kardesim dogum yapti birkac gundur onunla ilgilendim firsat olmadi okumayaKörlük tayfası kitaplar bitti mi? Dün gece inat ettim bitirdim. Pislik içinde kalmışım gibi hissediyorum. Safiye gibi geziyorum ortalıkta
@H M
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Life light
@UcanSupurge
Alp_BuRc
Eleadora
Dili anlatımı güzel bir kitap çabuk ilerliyor.çok süper bir kitap diyemem ama sıkmıyor. Yeşilçam filmi gibiBilinmeyen Bir Kadının Mektubu kitabına başlamayı düşünüyorum canım. Güzel mi
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahBugun bitiremezsem bile yarin biter. Kardesim dogum yapti birkac gundur onunla ilgilendim firsat olmadi okumaya
Amin insallahGözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Rabbim analı babalı büyütsünBugun bitiremezsem bile yarin biter. Kardesim dogum yapti birkac gundur onunla ilgilendim firsat olmadi okumaya
OooBen yeni kitaba başlıyorum
Eki Görüntüle 2755490
Evet canım olabilir onu indirmiştim.Körlük bilmiyorum ya piskolojik olarak ağır bir kitap. Daha hafif bir şeyler okuyabilirsin aslında. Madalyonun İçi'ni okuyabilirsin. İçinde birden fazla hikayeler var
Simyacı şuan biraz kalın gelebilircanım sen ona başlama ağır kitaplar sevmiyosan.
bence simyaciyi okuyabilirsin. biraz kalın gibi gelebilir ama su gibi akıyo kitap:)
Körlük bitmedi, ama ben bitmiş durumdayım. Fareler ve İnsanları hala bulamadım, onu uygulamadan okuyacağım. Bana azıcık umut veren bir kitap önerin kızlar,bu kitapların üzerine Uçurtma Avcısını da okursam vay halime
Hayırlı akşamlar kızlarfareler ve insanlar bitti
Evet canım olabilir onu indirmiştim.
Simyacı şuan biraz kalın gelebilirama bi bakayım canım ☺
Sağol canım benim ya motive ediyorsunkız zaten çok hızlı okuyon masallah limonsuz gözün korkmasın. sen onu en geç bir haftada bitirirsin:)
O zaman piskoloğa randevu alırsınKörlük bitmedi, ama ben bitmiş durumdayım. Fareler ve İnsanları hala bulamadım, onu uygulamadan okuyacağım. Bana azıcık umut veren bir kitap önerin kızlar,bu kitapların üzerine Uçurtma Avcısını da okursam vay halime
Okudum canım, ama yıllar önce. Listeye alabilirim bir ara. Çünkü bazı kült eserleri belli yaş dönemlerinde tekrar okumak faydalı diye düşünüyorum. Teşekkür ederim, önerin için.simyacıyi okumadiysan onu önerebilirim sana :)
benim de bitmedi daha ama bugün biter 15. bölüme geldim
Psikolog değil, direkt psikiyatri servisine bile geçiş yapabilirim canımO zaman piskoloğa randevu alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?