Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi canım seni sormalı?
Ben aynı uyuz insanlarla boğuşmaya devam tüm günüm bomboş toplantılarla geçti işlerimi aksattılar çalışma hevesimi tükettiler Bugün kitabımı bitirmeyi hedefliyorum inşallah

Hayırlı akşamlar kızlar fareler ve insanlar bitti
Körlük bilmiyorum ya piskolojik olarak ağır bir kitap. Daha hafif bir şeyler okuyabilirsin aslında. Madalyonun İçi'ni okuyabilirsin. İçinde birden fazla hikayeler var
Evet canım olabilir onu indirmiştim.
canım sen ona başlama ağır kitaplar sevmiyosan.
bence simyaciyi okuyabilirsin. biraz kalın gibi gelebilir ama su gibi akıyo kitap:)
Simyacı şuan biraz kalın gelebilir ama bi bakayım canım ☺

simyacıyi okumadiysan onu önerebilirim sana :)
benim de bitmedi daha ama bugün biter 15. bölüme geldim

Hayırlı akşamlar kızlar fareler ve insanlar bitti

Evet canım olabilir onu indirmiştim.

Simyacı şuan biraz kalın gelebilir ama bi bakayım canım ☺

kız zaten çok hızlı okuyon masallah limonsuz gözün korkmasın. sen onu en geç bir haftada bitirirsin:)

kız zaten çok hızlı okuyon masallah limonsuz gözün korkmasın. sen onu en geç bir haftada bitirirsin:)
Sağol canım benim ya motive ediyorsun o zaman birazdan bakayım var mı diye bide bikaç kitap önerecektin. Konusu aşk olan

O zaman piskoloğa randevu alırsın

simyacıyi okumadiysan onu önerebilirim sana :)
benim de bitmedi daha ama bugün biter 15. bölüme geldim
Okudum canım, ama yıllar önce. Listeye alabilirim bir ara. Çünkü bazı kült eserleri belli yaş dönemlerinde tekrar okumak faydalı diye düşünüyorum. Teşekkür ederim, önerin için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…