Sevim koooşşş U UcanSupurge geldiGünaydın kızlar
dur M mehlika nur da okusun yawahaahah bildim işteo zaman aksama konusalım madem ki
Günaydın Yiiivvrrriiimmmm ( Burhan tonlamasındaGünaydın millet
tamam hadi ben cok hızlı oldugum ıcın hemen konusmak ısterım bılırsın calcımdur M mehlika nur da okusun yaw
En hızlı çakmağı ben çekerim bilirsin misaaaaali mitamam hadi ben cok hızlı oldugum ıcın hemen konusmak ısterım bılırsın calcım
onu konuşmaya başlamadan randevulaşalım. Saat verelim öyle hep beraber konuşalım benceFareler ve insanlar bir de körlük yorumlamalarını kaçırırsam uyku uyumam vallahi
Bencede bencede herkes bitirdikten sonra bir saat tarih belirlenebilironu konuşmaya başlamadan randevulaşalım. Saat verelim öyle hep beraber konuşalım bence
yaa hemen nerden buluyosun bunları seenn aynen boyleyım
Geldim geldimSevim koooşşş U UcanSupurge geldi
Çok mantıklıonu konuşmaya başlamadan randevulaşalım. Saat verelim öyle hep beraber konuşalım bence
Herkes kir pasak içinde gelsin ki birbirimizi rahat tanıyalımBencede bencede herkes bitirdikten sonra bir saat tarih belirlenebilir
saat 2 de Taksimde lsdjfhgfd
Merhaba çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorumMerhaba , benim oglan hafif usutmus ustune dis cikariyor hemde 6 tane ayni anda azilar... biraz karmasikti gunler ama nefes aldim bugun esim evde olunca cok sukur.
C Calcifer korluk basladin mi bitirdin mi gecmis sayfalari okuyamiyorum su an
bu ayin kitabini olumustum ben zaten yorumlamalarinixa katilirim.
Gerçek yüzlerimizi göstereceğiz artıkHerkes kir pasak içinde gelsin ki birbirimizi rahat tanıyalım
Kızlar diyorum ki biraz daha birbirimizi tanıyalım. Yaşlarımızı, medeni durumumuzu istersek mesleklerimizi paylaşalım. Kimseyi zorunlu tutmuyorum ama ufak bir tanışma yapmak isterim sizinle
@_Reyyan
H M
@samdan
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
@iloveme
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
30 yaşındayım ben de evliyim 2 yaşında minik kızım varKızlar diyorum ki biraz daha birbirimizi tanıyalım. Yaşlarımızı, medeni durumumuzu istersek mesleklerimizi paylaşalım. Kimseyi zorunlu tutmuyorum ama ufak bir tanışma yapmak isterim sizinle
@_Reyyan
H M
@samdan
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
@iloveme
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?