Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende tam sana yazıyordum. Uygulama açılmıyor, senin de öyle mi diye
2 tane indirdim ben biri açılmıyor ama zaten sürekli bildirim geldi birseyler diyordu ben açayım dedim teli elime alinca açılmadı
Diğer uygulama açılıyor ama.

31 oldum kasimda, evliyim, bilgisayar muhendisiyim. 14,5 aylik erkek bir bebegim var. Antalya da yasiyorum.

30 yaşındayım ben de evliyim 2 yaşında minik kızım var kitaplarımı Kalemlerimi kıskanıyor benden. Ondan gizli saklı yapıyorum okumaları çoğu zaman

33 yaşındayım evliyim eskişehirde yaşıyorum. Finans sektöründe çalışıyordum normalde 1 yıldır evdeyim

32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Ingilizce ogretmeniyim. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

Çok geçmiş olsun

dshfhgf hayal edemedim

31 yaşına yeni girdim İstanbul'da yaşıyorum (ne yazık ki), 5,5 senelik evliyim, özel bir şirkette finans departmanındayım

........ Yaşındayım, 30 dan sonra saymayı bıraktım
Evliyim 3 adet çocuğum var
Devlet kurumunda Memurum, memure hanım diyeceksiniz

31 yaşındayım evliyim 14 buçuk aylık bi oğlum var maliyeciyim

29 yaşındayım 3 yaşında oğlum var maliyeciyim

Şimdi gördüm
35 yaşımda, 9 yıllık evli, henüz çocuğu olmayan, atanamayan ve ev hanımlığına terfi eden Kuran Kursu Hocasıyım. Konyalıyım ve Konya'dayım

Ben de Zehra 32 yaşındayım 3 yaşına girecek bir kızım var evliyim öğretmenim Erzurum’da yaşıyorum

36 yaşındayım, 6yıllık evliyim, araştırma görevlisiyim. Bebek sahibi olmak için çaba harcayanlardanım

30 yasinda, Atamayi bekleyen ev hanimi ve 4 yasinda oglum var

Ben 29 yasindayim. 6 yillik evliyim.4 bucuk yasinda oglum var. Istanbulda dogdum buyudum. 1 yildir gorevim nedeniyle erzurumdayim. Hemsireyim

30 yaşımdayım 6 yıllık evliyim
Tanıştığımıza memnun oldum yalnız yaş ortalamamız çok yakın
Ben de 35 yaşındayım. Muhasebeciyim. 3 yaşında oğlum var. İstanbul'da yaşıyorum

Evet onu da indirmiştim bi ara. Sanırım içeriği de aynı demi?
Yok ikisindede aynı ölçüde kitab olmuyor
Ya bide bazısında okuyamadigimi diğerinde rahat okuyorum veya bı kitabı bulamassam diğerinde arıyordum hemen hemen aynı ama canim

Ben ne bulduysam okuyorum birkaç dünya klasiklerinden okuyamadıklarım var yayınevi farkından çeviriden kaynaklı olabilir mi ?
Olma ihtimali yüksek. O yüzden dünya klasiklerinde can iletişim ve iş Bankası tercihim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…