2 tane indirdim ben biri açılmıyor ama zaten sürekli bildirim geldi birseyler diyordu ben açayım dedim teli elime alinca açılmadıBende tam sana yazıyordum. Uygulama açılmıyor, senin de öyle mi diye
31 oldum kasimda, evliyim, bilgisayar muhendisiyim. 14,5 aylik erkek bir bebegim var. Antalya da yasiyorum.
30 yaşındayım ben de evliyim 2 yaşında minik kızım varkitaplarımı Kalemlerimi kıskanıyor benden. Ondan gizli saklı yapıyorum okumaları çoğu zaman
33 yaşındayım evliyim eskişehirde yaşıyorum. Finans sektöründe çalışıyordum normalde 1 yıldır evdeyim
32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Ingilizce ogretmeniyim. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Çok geçmiş olsun
dshfhgf hayal edemedim
31 yaşına yeni girdimİstanbul'da yaşıyorum (ne yazık ki), 5,5 senelik evliyim, özel bir şirkette finans departmanındayım
........ Yaşındayım, 30 dan sonra saymayı bıraktım
Evliyim 3 adet çocuğum var
Devlet kurumunda Memurum, memure hanım diyeceksiniz
31 yaşındayım evliyim 14 buçuk aylık bi oğlum var maliyeciyim
29 yaşındayım 3 yaşında oğlum var maliyeciyim
Şimdi gördüm
35 yaşımda, 9 yıllık evli, henüz çocuğu olmayan, atanamayan ve ev hanımlığına terfi eden Kuran Kursu Hocasıyım. Konyalıyım ve Konya'dayım
Ben de Zehra 32 yaşındayım 3 yaşına girecek bir kızım var evliyim öğretmenim Erzurum’da yaşıyorum
36 yaşındayım, 6yıllık evliyim, araştırma görevlisiyim. Bebek sahibi olmak için çaba harcayanlardanım
30 yasinda, Atamayi bekleyen ev hanimi ve 4 yasinda oglum var
Ben 29 yasindayim. 6 yillik evliyim.4 bucuk yasinda oglum var. Istanbulda dogdum buyudum. 1 yildir gorevim nedeniyle erzurumdayim. Hemsireyim
Tanıştığımıza memnun oldum30 yaşımdayım 6 yıllık evliyim
Diğeri aynı isimde olan mı canım?2 tane indirdim ben biri açılmıyor ama zaten sürekli bildirim geldi birseyler diyordu ben açayım dedim teli elime alinca açılmadı
Diğer uygulama açılıyor ama.
İkisinde kitab oku diye canım aynen uygulamadaki kitab resmi farklı sadeceDiğeri aynı isimde olan mı canım?
Evet onu da indirmiştim bi ara. Sanırım içeriği de aynı demi?İkisinde kitab oku diye canım aynen uygulamadaki kitab resmi farklı sadece
Yok ikisindede aynı ölçüde kitab olmuyorEvet onu da indirmiştim bi ara. Sanırım içeriği de aynı demi?
Geçende gelmisti kaçırdım Allah'tan a101 var burda ama yetişene aşk olsun tabi.4 liraya sabahattin Ali kitapları geliyor A101’e alalımmmm
Eki Görüntüle 2757056
Perşembe okul günüm çıkışta uğrayacağım nasipseGeçende gelmisti kaçırdım Allah'tan a101 var burda ama yetişene aşk olsun tabi.
İndirimden hepsini almıştım. Bende yayın evi takıntısı var4 liraya sabahattin Ali kitapları geliyor A101’e alalımmmm
Eki Görüntüle 2757056
Ben ne bulduysam okuyorumİndirimden hepsini almıştım. Bende yayın evi takıntısı var
Yayinevi eh de ceviri %100 etkili. Hangi kitaplar olduguna da bagli.Ben ne bulduysam okuyorumbirkaç dünya klasiklerinden okuyamadıklarım var yayınevi farkından çeviriden kaynaklı olabilir mi ?
Siyah laleyi okuyamamıştım resmenYayinevi eh de ceviri %100 etkili. Hangi kitaplar olduguna da bagli.
Olma ihtimali yüksek. O yüzden dünya klasiklerinde can iletişim ve iş Bankası tercihimBen ne bulduysam okuyorumbirkaç dünya klasiklerinden okuyamadıklarım var yayınevi farkından çeviriden kaynaklı olabilir mi ?
CeviriSiyah laleyi okuyamamıştım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?