35 yaşında ev hanımlığına atanan öğretmenim. 27 aylık oğlum var.
Cenazemiz var o yüzden okuyamıyorum. Ateş ve kan 700 küsur sayfa sürekliyici ama yine de size eşlik etmek ve yorumlamalara katılmak adına 2. kitap olarak Fareler ve İnsanları okuyacağım. Lütfen beni de bekleyin.
35 yaşında ev hanımlığına atanan öğretmenim. 27 aylık oğlum var.
Cenazemiz var o yüzden okuyamıyorum. Ateş ve kan 700 küsur sayfa sürekliyici ama yine de size eşlik etmek ve yorumlamalara katılmak adına 2. kitap olarak Fareler ve İnsanları okuyacağım. Lütfen beni de bekleyin.
Uyumak ne mümkün cocuk ev isi yemek bizi bekler. Ve ben bugun nobete gitcem islerimi halledip oyle gitmem lazim Allah herkese guc kuvvet saglik versin de herseyin ustesinden geliriz insallah
Uyumak ne mümkün cocuk ev isi yemek bizi bekler. Ve ben bugun nobete gitcem islerimi halledip oyle gitmem lazim Allah herkese guc kuvvet saglik versin de herseyin ustesinden geliriz insallah
Kızlar büyü dükkani beni büyüledi resmen. Aslında tek oturuşta bitirilip kalkilacak bi kitap ama çocuğumun uyumasını iple çekiyorum. Resmen terapiye giriyorum gibi hissediyorum bi psikodrama tekniği kullaniliyo . O kadar akıcı ki oğlum oyun oynarken arada bir sayfa dahi olsa okuyup ilerlemek istiyorum
Ay ben de 320. Sayfadayım Erik Ağacında az kaldı sürükleyici bir kitap aslında karanlıkta da Fareler ve İnsanları okuyorum telefondan ikisini bugün bitirirsem çok iyi olur