Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ama bana hussettirdijleri kalıyo ve bence bu yeterli

Koşuuuunn bkm kitapda livaneli kitaplarında %50 indirim vaarrr
Ayy ilaç gibi oldu daha dün d&r çok sıra var diye alamadığım kpss kitaplarını şimdi tanesi 20 lira kârla aldım BKM den ve tabi Livaneli ve Sabahattin Ali kitapları da cabası
Teşekkür ederim haber verdiğin için
Selam kızlar nasılsınız
Simyacı yı bitirdim eşim evde o yüzden çok okuyamamıştım.

Biraz önce bitirdim. Gece rüyama girdi o derece diyim ben beğendim
Selam ben iyiyim sen nasılsın
Beğendin mi Simyacı yi ? Bende geçen ay okumuştum ve çok etkilenmiştim.
1k da kaydediyorum ben okuduklarimı.
Okuduğum kitapları unuttuğum oluyor benimde ama görünce hatırlıyorum çok çok etkileyenleri zaten unutmak mümkün olmuyor. Hatta çok etkileyenleri bir kaç kez okuduğum oluyor

Not alın,Aklınızda kalacak şekilde Özet çıkarın..

Bu sabah kahvaltıda yediklerimi bile sayamam ben
Bu sene notlar alarak okumaya çalışıyorum. Bakalım bu ne kadar işe yarayacak

Büyü dükkanı bitti aslında bir günde bitecek bi kitap ama malum çocukla olunca onun uyku saatlerini kovaliyorum okumak için. Kitabı bitirince başımı koltuğun arka yastığına bıraktım ve zihnimin kitabı sindirmesine müsaade ettim. Kitap bj psikodrama tekniğini kullanmış . Her hikayede kendimi bi terapinin içinde hissettim . Marine edilmiş sinirlerinden ayrılmış bi et gibi hissediyorum. Tam 7 den 77 ye her yaş gurubunun okuyabileceği bir kitap. Yeşim Türköz ün diğer kitaplarını da alacağım daha kitap bitmeden vermiştim bu kararı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…