- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
YettimmmKoşuuuunn bkm kitapda livaneli kitaplarında %50 indirim vaarrr
Sadece Leyla'nın Evi'ni aldım. Bende olan kitaplarıKoşuuuunn bkm kitapda livaneli kitaplarında %50 indirim vaarrr
Aaa Serenad ı okumayanlara mutlaka tavsiye ediyorum çok az kaldı bitecek diye üzülüyorum resmenKoşuuuunn bkm kitapda livaneli kitaplarında %50 indirim vaarrr
Biraz önce bitirdim. Gece rüyama girdi o derece diyimokuduysanız onerirmisiniz bende merak ediyorum
Hayır ama bana hussettirdijleri kalıyo ve bence bu yeterliOkumak istediğim bir sürü kitap var. Hafızam çok güçlü değil, okuduklarımı unutmak istemiyorum. Aylar yıllar sonra bile aklımda kalsın diye ne yapmalıyım? Sizin her okuduğunuz kitap aklınızda kalıyor mu?
Ayy ilaç gibi oldu daha dün d&r çok sıra var diye alamadığım kpss kitaplarını şimdi tanesi 20 lira kârla aldım BKM denKoşuuuunn bkm kitapda livaneli kitaplarında %50 indirim vaarrr
Selam ben iyiyim sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Simyacı yı bitirdimeşim evde o yüzden çok okuyamamıştım.
Biraz önce bitirdim. Gece rüyama girdi o derece diyimben beğendim
1k da kaydediyorum ben okuduklarimı.Okumak istediğim bir sürü kitap var. Hafızam çok güçlü değil, okuduklarımı unutmak istemiyorum. Aylar yıllar sonra bile aklımda kalsın diye ne yapmalıyım? Sizin her okuduğunuz kitap aklınızda kalıyor mu?
Ben unutuyorum maalesef.Okumak istediğim bir sürü kitap var. Hafızam çok güçlü değil, okuduklarımı unutmak istemiyorum. Aylar yıllar sonra bile aklımda kalsın diye ne yapmalıyım? Sizin her okuduğunuz kitap aklınızda kalıyor mu?
Not alın,Aklınızda kalacak şekilde Özet çıkarın..Okumak istediğim bir sürü kitap var. Hafızam çok güçlü değil, okuduklarımı unutmak istemiyorum. Aylar yıllar sonra bile aklımda kalsın diye ne yapmalıyım? Sizin her okuduğunuz kitap aklınızda kalıyor mu?
Bu sabah kahvaltıda yediklerimi bile sayamam benOkumak istediğim bir sürü kitap var. Hafızam çok güçlü değil, okuduklarımı unutmak istemiyorum. Aylar yıllar sonra bile aklımda kalsın diye ne yapmalıyım? Sizin her okuduğunuz kitap aklınızda kalıyor mu?
Sana katılıyorum. Kitabı okuduktan sonra aynı kişi olmuyorsunHayır ama bana hussettirdijleri kalıyo ve bence bu yeterli
Ay evet ben şu an hitlerin esir kampındaki bi esir gibi hissediyorum kendimi saçlarım tıraşlanmış bitlenmeyeyim diyeSana katılıyorum. Kitabı okuduktan sonra aynı kişi olmuyorsun
Deli Kadın Hikayeleri'ne başladım bakalım bana ne olacakSana katılıyorum. Kitabı okuduktan sonra aynı kişi olmuyorsun
Mine Söğüt dimi?Deli Kadın Hikayeleri'ne başladım bakalım bana ne olacak
Evet canımMine Söğüt dimi?
İyi akşamlar samdan
iyi akşamlar sayın kitap kurtları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?