İyi akşamlarrr
iyi akşamlar sayın kitap kurtları
Eline sağlıkHaftasonu olunca ev işi yemek derken ancak oturmaya fırsatım oldu. Şimdi yarım olan kitabı bitirme zamanı
Şeyyy nasıl desem
hayatta inanmam
İyi yapmışsın biraz yavaşlamış oldun böyleceŞeyyy nasıl desembiraz Tefsir okudum bu ara
Hayır ama bana hussettirdijleri kalıyo ve bence bu yeterli
Evet beğendimAyy ilaç gibi oldu daha dün d&r çok sıra var diye alamadığım kpss kitaplarını şimdi tanesi 20 lira kârla aldım BKM denve tabi Livaneli ve Sabahattin Ali kitapları da cabası
Teşekkür ederim haber verdiğin için
Selam ben iyiyim sen nasılsın
Beğendin mi Simyacı yi ? Bende geçen ay okumuştum ve çok etkilenmiştim.
1k da kaydediyorum ben okuduklarimı.
Okuduğum kitapları unuttuğum oluyor benimde ama görünce hatırlıyorum çok çok etkileyenleri zaten unutmak mümkün olmuyor. Hatta çok etkileyenleri bir kaç kez okuduğum oluyor
Ben unutuyorum maalesef.
Not alın,Aklınızda kalacak şekilde Özet çıkarın..
Özet çıkaramam çocuklardan zor okuyorum zaten. Ama haklısınız. İnsan herşeyi unutabilir, ama hissettiklerini unutamazBu sabah kahvaltıda yediklerimi bile sayamam ben
Bu sene notlar alarak okumaya çalışıyorum. Bakalım bu ne kadar işe yarayacak
İyi akşamlar samdanım nasılsın
iyi akşamlar sayın kitap kurtları
İyi akşamlar samdanım nasılsınoğlun nasıl
Tüccarın kızından bahsetmiyorlar evet sonra yaşadıklarını kişisel yolculuğunu çok benimsiyor, Onun yazgısı olduğuna inanıyor.Evet beğendimFatima 'yla olan aşkı çok masum ve güzeldi. Gerçi en baştaki tüccarın kızından neden hiç bahsetmediler anlayamadım. Sonuçta 1 yıl beklemişti onu görmek için.
Özet çıkaramam çocuklardan zor okuyorum zaten. Ama haklısınız. İnsan herşeyi unutabilir, ama hissettiklerini unutamaz
Limonsuzummmmm canım
Unutuyorum dediniz o yuzden demistim. :)Evet beğendimFatima 'yla olan aşkı çok masum ve güzeldi. Gerçi en baştaki tüccarın kızından neden hiç bahsetmediler anlayamadım. Sonuçta 1 yıl beklemişti onu görmek için.
Özet çıkaramam çocuklardan zor okuyorum zaten. Ama haklısınız. İnsan herşeyi unutabilir, ama hissettiklerini unutamaz
Reyyan__
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
Jawlensky
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
C Capanin Gururu Teyom
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
Bu ayın sonunda etiketlere dönüş yapmayanları ve bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım
Evet olmuş öyle
Bende telefondan okumayı sevemiyorum bir türlü. Kitaba dokunmak sayfa çevirmek kağıt kokusu daha çok mutlu ediyorFareler ve İnsanlar 'ı uygulamadan bitirdim. Uygulama bana kitaptan okumanın mutluluğunu vermedi itiraf etmem gerekirse. Sanırım ben klasik insanım kitaba dokunmam gerekiyor. Kitaba gelecek olursak orta okul yıllarında okumuştum. O zaman da çok sevmiştim şimdi de çok sevdim.
Kitabı bitirince arkasına tarih, imza atarım. Kitaplığı kaldırırım, onun ayrı bir huzuru oluyor. Şimdi okumamışım gibi bir his oluştu. Bir de kitabı hala bulamadımBende telefondan okumayı sevemiyorum bir türlü. Kitaba dokunmak sayfa çevirmek kağıt kokusu daha çok mutlu ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?