Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ama bana hussettirdijleri kalıyo ve bence bu yeterli

Evet beğendim Fatima 'yla olan aşkı çok masum ve güzeldi. Gerçi en baştaki tüccarın kızından neden hiç bahsetmediler anlayamadım. Sonuçta 1 yıl beklemişti onu görmek için.
Ben unutuyorum maalesef.

Not alın,Aklınızda kalacak şekilde Özet çıkarın..

Bu sabah kahvaltıda yediklerimi bile sayamam ben
Bu sene notlar alarak okumaya çalışıyorum. Bakalım bu ne kadar işe yarayacak
Özet çıkaramam çocuklardan zor okuyorum zaten. Ama haklısınız. İnsan herşeyi unutabilir, ama hissettiklerini unutamaz

İyi akşamlar samdanım nasılsın oğlun nasıl

iyiyiz limonsuzum:) babasıyla uyumaya gitti şimdi:)

kitapları ben okuduğumu hep bahsedilirken hatırlarım:)
arkadaşlara katılıyorum önemli olan hissettirdiği duygular.

simyacıyi mesela Billur dükkanındaki adamla hatirlicam ben hep:)

Herkese iyi akşamlar kızlar, sabah uyuyacağım diye yataktan kalkamadım. Daha sonra da yazmam gereken işler vardı onları hallettim. Bu arada %50indirim ile Zülfü Livaneli kitapları aldım. Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Uygulamadan Fareler ve İnsanlar bitmek üzere. Körlük 'e azıcık bir ara verdim. Ruhumu dinlendirmek için. Hepimize iyi akşamlar ve keyifli okumalar diliyorum. Ben çok yavaş ilerliyorum, bakalım hedefime ulaşabilecek miyim.

Tüccarın kızından bahsetmiyorlar evet sonra yaşadıklarını kişisel yolculuğunu çok benimsiyor, Onun yazgısı olduğuna inanıyor.
Ben çok beğendim kitabı hatta en iyi üç arasına girdi benim için.
Benim düşüncem bir psikoloji kitabı olabilirmiş verdiği mesajlar çok güzel, mesnevi den esinlenmesinin etkisi olabilir.
İnsanın en umutsuz anlarında tekrar tekrar okunması gereken kitap.
Fatma için şöyle diyordu; Seni seviyorum, çünkü bütün evren sana ulaşmam için işbirliği yaptı.

Unutuyorum dediniz o yuzden demistim. :)

Fareler ve İnsanlar 'ı uygulamadan bitirdim. Uygulama bana kitaptan okumanın mutluluğunu vermedi itiraf etmem gerekirse. Sanırım ben klasik insanım kitaba dokunmam gerekiyor. Kitaba gelecek olursak orta okul yıllarında okumuştum. O zaman da çok sevmiştim şimdi de çok sevdim.

Bende telefondan okumayı sevemiyorum bir türlü. Kitaba dokunmak sayfa çevirmek kağıt kokusu daha çok mutlu ediyor

Bende telefondan okumayı sevemiyorum bir türlü. Kitaba dokunmak sayfa çevirmek kağıt kokusu daha çok mutlu ediyor
Kitabı bitirince arkasına tarih, imza atarım. Kitaplığı kaldırırım, onun ayrı bir huzuru oluyor. Şimdi okumamışım gibi bir his oluştu. Bir de kitabı hala bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…