Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

severim o tarz
bu kitabı ekleyeyim listeme teşekkür ederim

Ben yoktum tabi o zamanlar madalyonun içi bitsin o zaman ona başlıyım samdanım.

sana gel dediydimdi limonsuuuuzzzzz

ama olsun hepimiz sofinin sümüklü olmadığını. reytinge kurban gittiğini öğrendik sende oku merak ediyorum yorumunu

sana gel dediydimdi limonsuuuuzzzzz

ama olsun hepimiz sofinin sümüklü olmadığını. reytinge kurban gittiğini öğrendik sende oku merak ediyorum yorumunu
Ben okuyamam sanıyordum da ondan gelmemiştim ama okuyabiliyormuşum ahhh sofi benim masum üzümlü kekim

Kinyas ve kayra da baya ilerledim 253. Sayfadayim. Gerçek anlamda iki psikopatin aklından geçenleri ve yaşadıklarını anlatıyo. Kitap için waaaoow diyemem ama çok kötü bir kitap da değil. Yarıda bırakmama hastalığım nuksettigi için bırakamıyorum ve kitabın sürekli beni gerçekten sasirtacagina olan inancım var galiba. Sonunda ne olacak merak da ediyorum

Burhani görünce mutlu olan ben seni görünce bı mutlu oluyom ben ya adın anime profilin bürrhaannn
Yaaa ben de çok mutlu oldum bu mesajını okuyunca
Avrupa Yakası’nı tvde çıktığı zamanlarda hiç izleyememiştim, internette burhancığımın videolarına düşe düşe diziye başladım
Animeleri de severim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…