Kuyucakli bendede var okuyacağımTeşekkür ederimmşuan Kuyucaklı Yusuf'u okuyorum. Daha çok Türk yazarların kitaplarını okumayı seviyorum Bu yıl kendime 30 kitap hedefi koymuştum inşallah tamamlayabilirim
Kaç zamandır ana sayfada görüyorum canım aklımdaydı hepİyi yaptın melodim gelmekle
Merhaba. Hoş geldin. Yıllık hedefini belirleyerek başlayalım mı ?Merhababen de kitap okumayı çok severim. Sizle birlikte ben de takip etmek istiyorum
Olur hafta sonuna ne kalmış kiOnu hafta sonuna mı denk getirsek acaba
Herkesin bitti mi ki sanki yeni başlayanlar vardıOnu hafta sonuna mı denk getirsek acaba
Umarım geçerim şuan 3. kitabım oluyor elimdekibende de var ama hala okunacak duruyo. inşallah ben de okurum:)
bence 30 u da geçersin
ben de genelde yabancı yazar okurum:)
şu an raconnanin dünyasını okuyorum
HoşbuldummHoş geldin. Her zaman bekleriz. Sıradaki kitap değerlendirmemiz Körlük
Kitaplığımda okumadığım kitaplar vardı onları bitireyim önce dedim canım, Kuyucaklı da onlardan biriKuyucakli bendede var okuyacağım
Bence deOnu hafta sonuna mı denk getirsek acaba
Ben 30 diye belirledim umarım çok daha fazlasını okuyabilirimMerhaba. Hoş geldin. Yıllık hedefini belirleyerek başlayalım mı ?
Umarım geçerim şuan 3. kitabım oluyor elimdeki
Keyifli okumalar öyleyse
Hoşbuldumm
Kitaplığımda okumadığım kitaplar vardı onları bitireyim önce dedim canım, Kuyucaklı da onlardan biri
Gözlerini kapatırlarHerkesin bitti mi ki sanki yeni başlayanlar vardı
İşte geldim burdayımGözlerini kapatırlar
Kukrim nerdesin
Senin de yorumları mı bekliyorumİşte geldim burdayım
Toplumsal sınıf sebebiyle olabilirKitabın adı sizce neden Fareler ve İnsanlar?
Kitabın adı sizce neden Fareler ve İnsanlar?
Fareler işçi sınıfı insanlar toprak sahipleri olabilr miKitabın adı sizce neden Fareler ve İnsanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?