Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçmiş olsun canım

ben şuan bilimsel bir kitap okuyorum psikoloji üzerine. ama çoğunlukla roman :) Huzur u listeme ekleyim o zaman ben de
Kesinlikle kaçırma...hiç vaktin olmazsa yatarken oku...ya böyle bir üslüp yok, cümlerlerde takılıyorum ben..nasıl özenli kelimeler, nasıl cümle o öyle diye.

Resmen Huzur veriyor...yok böyle bişey.

Sanırım ağırlık Roman okuyoruz. Tanpınar'ın Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü okumuştum ben de. Herkes dili çok ağır dese de benim çok hoşuma gitmişti. Favori kitaplarımdandır
evet o da müthiş, Mahur Beste, 5 şehir hepsi baş yapıt, ama Huzur'un yeri başka bende.

Son düzenleme:
Bir kitap daha önereyim kızlar, son yıllarda en beğendiklerimden...okuyunca dizi film gibi bitmesin, beni etkilesin diyorsanız Tatar Çölünü tavsiye ederim şiddetle. Aksiyon, hızlı hikaye akışı severler için uygun olmayabilir, ama sonuna kadar sabırla okursanız, yazarın vermek istediği duygu sizi sarsacak. Müthiş, hayata dair çok önemli bir bilgelik veriyor bence.

Drina Köprüsü var bende. Onu okuduktan sonra Tatar Çölü nü almayı düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…