Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay benim de valla ya
Şubat Ayında Ursula K. Le Guin Yerdeniz serisini alayım ondan sonraki aylarda başlarım klasikleri almaya
ben de elimdeki kitapları bitireceğim önce, sonra biraz türk klasiklerinden devam edeyim diyorum. Ortak okuma olursa birlikte okuruz ona göre sipariş veririm ben de

ben de elimdeki kitapları bitireceğim önce, sonra biraz türk klasiklerinden devam edeyim diyorum. Ortak okuma olursa birlikte okuruz ona göre sipariş veririm ben de
Evet bende hangi kitaptan başlasam bilemiyorum birde ağır mı olur üslup diye de çekiniyorum ortak okursak bir şekilde ilerliyoruz

Günaydın herkese. Birkac gündür pek giremiyorum cunku buyukten sonra ufaklik da ateslendi. Dun gece hic uyumadim
Bu arada Murakami'nin yeni bir kitabina basladim ama sanirim onceden okumustum onu. Tam hatirlayamadim Sinirin güneyinde, gunesin batisinda. Kisa bir kitap. Yarina kadar biter sanirim.

Ağırlıklı olarak Roman mı okuyorsunuz kızlar?

Bir arkadaş Türk Klasiklerini sormuş, bence Türkçe'nin doruğu Tanpınar.

Huzur
'u iki kez okudum, üçüncüye de hiç bıkmadan okurum.
ben şuan bilimsel bir kitap okuyorum psikoloji üzerine. ama çoğunlukla roman :) Huzur u listeme ekleyim o zaman ben de

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun

Ağırlıklı olarak Roman mı okuyorsunuz kızlar?

Bir arkadaş Türk Klasiklerini sormuş, bence Türkçe'nin doruğu Tanpınar.

Huzur
'u iki kez okudum, üçüncüye de hiç bıkmadan okurum.
Sanırım ağırlık Roman okuyoruz. Tanpınar'ın Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü okumuştum ben de. Herkes dili çok ağır dese de benim çok hoşuma gitmişti. Favori kitaplarımdandır

Çok geçmiş olsun. Minnaklara acil şifalar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…