Onlarıda ortak okuma mı yapsak calciBen onlardan liste çıkarıp okumayı planlıyorum. İş bankasında numaralandırılmış ya o şekilde okuyayım diyorum :)
Evet canım benim de bu ara türk klasiklerine dalasım var canım yeşilçam çekiyorBen onlardan liste çıkarıp okumayı planlıyorum. İş bankasında numaralandırılmış ya o şekilde okuyayım diyorum :)
Sen kendini iyi hissette canım bir kaç güncükten bişey olmaz. Nasıl oldu belinBenim de bitmedi az kaldı. Bi kaç gündür hiç okuyamadım.
Olur ben liste çıkarayım içinden seçelim aylara bölelim.Onlarıda ortak okuma mı yapsak calci
Olur ben liste çıkarayım içinden seçelim aylara bölelim.
Ay benim de valla yaEvet canım benim de bu ara türk klasiklerine dalasım var canım yeşilçam çekiyor
ben de elimdeki kitapları bitireceğim önce, sonra biraz türk klasiklerinden devam edeyim diyorum. Ortak okuma olursa birlikte okuruz ona göre sipariş veririm ben deAy benim de valla ya
Şubat Ayında Ursula K. Le Guin Yerdeniz serisini alayım ondan sonraki aylarda başlarım klasikleri almaya
Hoş buldumHoş geldinHangi kitabı okuyorsun ?
İsimleri de yeterli. Maksat muhabbet olsun tavsiye olsunHoş buldumResimlerini atayım mı? İsimlerini yazmam yeter mi?
Evet bende hangi kitaptan başlasam bilemiyorum birde ağır mı olur üslup diye de çekiniyorum ortak okursak bir şekilde ilerliyoruzben de elimdeki kitapları bitireceğim önce, sonra biraz türk klasiklerinden devam edeyim diyorum. Ortak okuma olursa birlikte okuruz ona göre sipariş veririm ben de
Günaydın herkese. Birkac gündür pek giremiyorum cunku buyukten sonra ufaklik da ateslendi. Dun gece hic uyumadim
Mehfam
@H M
@samdan
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
Cumartesi olsun mu ? Cuma günü takım yoğun oluyorÇarşamba : Hayvan Çiftliği
Cuma ya da Cumartesi : Körlük
Günaydın canıım
Mehfam
@H M
@samdan
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
canım günümüz türkçesine uyarlanmış versiyonlarını al onlar çok kolay okunuyorEvet bende hangi kitaptan başlasam bilemiyorum birde ağır mı olur üslup diye de çekiniyorum ortak okursak bir şekilde ilerliyoruz
Öyle yapıyım canım en iyisi. Zaten ortak belirlenince onları alırımcanım günümüz türkçesine uyarlanmış versiyonlarını al onlar çok kolay okunuyor
ben şuan bilimsel bir kitap okuyorum psikoloji üzerine. ama çoğunlukla roman :) Huzur u listeme ekleyim o zaman ben deAğırlıklı olarak Roman mı okuyorsunuz kızlar?
Bir arkadaş Türk Klasiklerini sormuş, bence Türkçe'nin doruğu Tanpınar.
Huzur'u iki kez okudum, üçüncüye de hiç bıkmadan okurum.
Günaydın canım. Çok geçmiş olsunGünaydın herkese. Birkac gündür pek giremiyorum cunku buyukten sonra ufaklik da ateslendi. Dun gece hic uyumadim
Bu arada Murakami'nin yeni bir kitabina basladim ama sanirim onceden okumustum onu. Tam hatirlayamadimSinirin güneyinde, gunesin batisinda. Kisa bir kitap. Yarina kadar biter sanirim.
Sanırım ağırlık Roman okuyoruz. Tanpınar'ın Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü okumuştum ben de. Herkes dili çok ağır dese de benim çok hoşuma gitmişti. Favori kitaplarımdandırAğırlıklı olarak Roman mı okuyorsunuz kızlar?
Bir arkadaş Türk Klasiklerini sormuş, bence Türkçe'nin doruğu Tanpınar.
Huzur'u iki kez okudum, üçüncüye de hiç bıkmadan okurum.
Çok geçmiş olsun. Minnaklara acil şifalar diliyorumGünaydın herkese. Birkac gündür pek giremiyorum cunku buyukten sonra ufaklik da ateslendi. Dun gece hic uyumadim
Bu arada Murakami'nin yeni bir kitabina basladim ama sanirim onceden okumustum onu. Tam hatirlayamadimSinirin güneyinde, gunesin batisinda. Kisa bir kitap. Yarina kadar biter sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?