Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem Çalıkuşunun sonunu bilmeyen yoktur ki? A Atesbocegi5

Ayden Şener , Firkret Kalav'lı versiyonu bile seyredilmediyse yaşlar çok genç kesin
26 yaşım, izlemedim kitabını bile yeni okuyorum iyi ki Çalıkuşu'ymus o zaman başka kitap değilmiş

Ayy gerçekten kavuşuyorlar mı ben hep ayrılmışlardır diye düşünmüştüm. Sonunu hiç okumamıştım çünkü.
Limonsuz kolay gelsin nasılsın canım
Sağol nihalim iyim sen nasılsın
limonsuzum yoğunum

işten çıkınca gelebilirim:)
sen beni mi özledin
Yaa tabi özledim
Yaa kitapların sonunu yazıyor musunuz belki okumayan vardır
Evet okumayan varmış. Baş harfi ben

limonsuzum
okumadiysan tavsiye ederim Çalıkuşu benim en sevdiğim kitaplardan biridir

bence sen de beğenirsin:) ama sonunu beğenir misin bilemedim:) ben sonununda biraz sinir olmuştum

Selamlar herkese, iyi akşamlar Yılın ve hedefimin ilk kitabı hakkında düşüncelerimi paylaşmaya geldim.

Arap müslümanlarının İspanyolara savaşta yenilmesini ve Endülüs'ü terk edişini anlatan yaşanmış bir hikaye ve Afrikalı Leo diye bahsedilen asıl adı Hasan olan baş karakterin hayatını anlatan biyografik bir kitap. Okunmaya değer güzel bir roman. Yazar göçün getirdiği zorlukları, sıkıntıları ve Afrika'nın kültürünü ilgi çekici bir dille anlatmış. Çok beğendim, akıcı ilerliyor, bu bittikten sonra aynı yazarın Semerkant adlı kitabına geçeceğim.

ben lisede okumayı denemiştim ama kitaba bı türlü kendimi verememistim. baştaki hava sonradan değişiyor mu acaba.

ilk 50 sayfadan sonra mesela:)

limonsuzum
okumadiysan tavsiye ederim Çalıkuşu benim en sevdiğim kitaplardan biridir

bence sen de beğenirsin:) ama sonunu beğenir misin bilemedim:) ben sonununda biraz sinir olmuştum
Yok samdanım ya şuan ben de sinir oldum. Hem her haltı ye hemde gül gibi kızı kap

ben lisede okumayı denemiştim ama kitaba bı türlü kendimi verememistim. baştaki hava sonradan değişiyor mu acaba.

ilk 50 sayfadan sonra mesela:)

Ben de kitabın başını sıkıcı buldum şu an sayfa 93'teyim ve biraz akıcılık kazandı ama sonunda ne olur bilmiyorum. Bir seyyah ve gitmek zorunda kaldığı ülkeler, şehirler, denizler, nehirler vb yerler hakkındaki maceralarını merakla okuyorum fakat gittikleri yerlerin ve Afrika'nın kültürünü zaman zaman taraflı azda olsa tarafsız yazıya dökmüş bunu fark ettim. Boş zamanınızda okuyabilirsiniz eğer daha önceden sıkıldıysanız okuyacak olduğunuz diğer kitapları erteleyip buna başlamayın. Boş zamanınızda tekrar bakarsınız.

kk birinci noteri sofi nin masumiyetine tanık olayım diyorum ya da hayvan çiftliğini okuyormuş arkadaşlar, bulursam ona başlarım belki

ikisi de çok güzel limonsuzum:) ama çabuk biter diyorsan yarın hayvan çiftliği konuşulacak. önce onu oku istersen:)

çok teşekkür ederim benim için çok kıymetli bı yorum oldu. o zaman ilerde bir gün okuma listeme ekleyebilirim:) tabi bitirince de yorumunu beklerim canım:)

Yorumun çok iyi oldu canım. İleride düşünebilirm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…