- 6 Eylül 2017
- 116
- 493
- 103
- 30
Dikkat edeceğimÜzülmene gerek yok. Çalıkuşu bu herkes bilir. Ama diğer kitaplarda dikkat edersin sıkıntı olmaz
26 yaşım, izlemedim kitabını bile yeni okuyorumHem Çalıkuşunun sonunu bilmeyen yoktur ki? A Atesbocegi5
Ayden Şener , Firkret Kalav'lı versiyonu bile seyredilmediyse yaşlar çok genç kesin
Belki de zamanı değildi. Nasıl beğendin mi peki?Bilmediğim bir şekilde önyargım vardı ve bugün okuyunca kırıldı, mutlaka devamı gelir
Yaşlar çıkıyor ortayaHem Çalıkuşunun sonunu bilmeyen yoktur ki? A Atesbocegi5
Ayden Şener , Firkret Kalav'lı versiyonu bile seyredilmediyse yaşlar çok genç kesin
kenan kalav da kimmiş!! Pattiss'in Kamranııı varkenYaşlar çıkıyor ortaya
Kesinlikle çook beğendimBelki de zamanı değildi. Nasıl beğendin mi peki?
Ayy gerçekten kavuşuyorlar mıHerkese günaydındün akşam kitabımı bitirdim 90 sayfa kaldı demiştim son 35 sayfası zaten sözlükmus sonunda Feride ve Kamran in kavuşacağını hiç ummuyordum açıkçası. Kamran affedilmeyi hiç haketmiyordu bence. yine de feridenin sonunda mutluluğa kavuşması güzeldi.
Sağol nihalim iyim sen nasılsınLimonsuz kolay gelsin nasılsın canım
Yaa tabi özledimlimonsuzum yoğunum
işten çıkınca gelebilirim:)
sen beni mi özledin
Evet okumayan varmış. Baş harfi benYaa kitapların sonunu yazıyor musunuz belki okumayan vardır
Ayy gerçekten kavuşuyorlar mıben hep ayrılmışlardır diye düşünmüştüm. Sonunu hiç okumamıştım çünkü.
Sağol nihalim iyim sen nasılsın
Yaa tabi özledim
Evet okumayan varmış. Baş harfi ben
Selamlar herkese, iyi akşamlarYılın ve hedefimin ilk kitabı hakkında düşüncelerimi paylaşmaya geldim.
Eki Görüntüle 2763860
Arap müslümanlarının İspanyolara savaşta yenilmesini ve Endülüs'ü terk edişini anlatan yaşanmış bir hikaye ve Afrikalı Leo diye bahsedilen asıl adı Hasan olan baş karakterin hayatını anlatan biyografik bir kitap. Okunmaya değer güzel bir roman. Yazar göçün getirdiği zorlukları, sıkıntıları ve Afrika nın kültürünü ilgi çekici bir dille anlatmış. Çok beğendim, akıcı ilerliyor, bu bittikten sonra aynı yazarın Semerkant adlı kitabına geçeceğim.
Yok samdanım ya şuan ben de sinir oldum. Hem her haltı ye hemde gül gibi kızı kaplimonsuzum
okumadiysan tavsiye ederim Çalıkuşu benim en sevdiğim kitaplardan biridir
bence sen de beğenirsin:) ama sonunu beğenir misin bilemedim:) ben sonununda biraz sinir olmuştum
ben lisede okumayı denemiştim ama kitaba bı türlü kendimi verememistim. baştaki hava sonradan değişiyor mu acaba.
ilk 50 sayfadan sonra mesela:)
Yok samdanım ya şuan ben de sinir oldum. Hem her haltı ye hemde gül gibi kızı kap
Çok hızlı ilerliyor canım Hayvan Çiftliği. Benim biter akşamkk birinci noteri sofi nin masumiyetine tanık olayım diyorum ya da hayvan çiftliğini okuyormuş arkadaşlar, bulursam ona başlarım belki
kk birinci noteri sofi nin masumiyetine tanık olayım diyorum ya da hayvan çiftliğini okuyormuş arkadaşlar, bulursam ona başlarım belki
Ben de kitabın başını sıkıcı buldum şu an sayfa 93'teyim ve biraz akıcılık kazandı ama sonunda ne olur bilmiyorum. Bir seyyah ve gitmek zorunda kaldığı ülkeler, şehirler, denizler, nehirler vb yerler hakkındaki maceralarını merakla okuyorum fakat gittikleri yerlerin ve Afrika'nın kültürünü zaman zaman taraflı azda olsa tarafsız yazıya dökmüş bunu fark ettim. Boş zamanınızda okuyabilirsiniz eğer daha önceden sıkıldıysanız okuyacak olduğunuz diğer kitapları erteleyip buna başlamayın. Boş zamanınızda tekrar bakarsınız.
Yorumun çok iyi oldu canım. İleride düşünebilirmBen de kitabın başını sıkıcı buldum şu an sayfa 93'teyim ve biraz akıcılık kazandı ama sonunda ne olur bilmiyorum. Bir seyyah ve gitmek zorunda kaldığı ülkeler, şehirler, denizler, nehirler vb yerler hakkındaki maceralarını merakla okuyorum fakat gittikleri yerlerin ve Afrika'nın kültürünü zaman zaman taraflı azda olsa tarafsız yazıya dökmüş bunu fark ettim. Boş zamanınızda okuyabilirsiniz eğer daha önceden sıkıldıysanız okuyacak olduğunuz diğer kitapları erteleyip buna başlamayın. Boş zamanınızda tekrar bakarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?