- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.039
- 598
- 37
Sorma valla samdanım içime afakanlar bastı düşününceaslanım limonsuzumokyanusu geçti derede boğuldu Feride
Çok hızlı ilerliyor canım Hayvan Çiftliği. Benim biter akşam
Tamam o zaman kızlar bi bakayım bulursam başlıyımikisi de çok güzel limonsuzum:) ama çabuk biter diyorsan yarın hayvan çiftliği konuşulacak. önce onu oku istersen:)
Sorma valla samdanım içime afakanlar bastı düşününce
Tamam o zaman kızlar bi bakayım bulursam başlıyım
Ben Behlül'ü tanıyorum. Kenan kimmiş hakkaten yakenan kalav da kimmiş!! Pattiss'in Kamranııı varken
Aşk kazandığı için milimonsuzum
okumadiysan tavsiye ederim Çalıkuşu benim en sevdiğim kitaplardan biridir
bence sen de beğenirsin:) ama sonunu beğenir misin bilemedim:) ben sonununda biraz sinir olmuştum
Kalemine sağlık canımSelamlar herkese, iyi akşamlarYılın ve hedefimin ilk kitabı hakkında düşüncelerimi paylaşmaya geldim.
Eki Görüntüle 2763860
Arap müslümanlarının İspanyolara savaşta yenilmesini ve Endülüs'ü terk edişini anlatan yaşanmış bir hikaye ve Afrikalı Leo diye bahsedilen asıl adı Hasan olan baş karakterin hayatını anlatan biyografik bir kitap. Okunmaya değer güzel bir roman. Yazar göçün getirdiği zorlukları, sıkıntıları ve Afrika'nın kültürünü ilgi çekici bir dille anlatmış. Çok beğendim, akıcı ilerliyor, bu bittikten sonra aynı yazarın Semerkant adlı kitabına geçeceğim.
İyiyim canım kızım biraz rahatsızdı iyilesirse daha iyi olacağım inşallahAyy gerçekten kavuşuyorlar mıben hep ayrılmışlardır diye düşünmüştüm. Sonunu hiç okumamıştım çünkü.
Sağol nihalim iyim sen nasılsın
Yaa tabi özledim
Evet okumayan varmış. Baş harfi ben
Aşk kazandığı için mi
Uygulama var tatlım ama kitapları göstermiyor genelde. O yüzden ekli olanları okuyorum. Ama birazdan bakıcam tekrar.uygulama varsa vardır onda canım. bı bak bakalım:)
Yaa kıyamam neyi varİyiyim canım kızım biraz rahatsızdı iyilesirse daha iyi olacağım inşallah
Geçmiş olsunİyiyim canım kızım biraz rahatsızdı iyilesirse daha iyi olacağım inşallah
Gözü kör mü? Böyle saçmalıkların adı da aşk olmuşulan böyle aşkın izdirabina ben....
çok gereksiz ve saçmaydı bence
yazık oldu ferideye
idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor canımYaa kıyamam neyi var
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımidrar yolu enfeksiyonu geçiriyor canım
Teşekkür ederim
Sarışın adı, esmerin tadıBen Behlül'ü tanıyorum. Kenan kimmiş hakkaten ya
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsunidrar yolu enfeksiyonu geçiriyor canım
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Gözü kör mü? Böyle saçmalıkların adı da aşk olmuş
Bence kitabın yazarı erkek değil de bir kadın olsaydı böyle olmazdi Yada o dönemde değil de bu dönemde yazılmış olsaydı asla pişmanlık duymazdikör tabiki. o kadar acı, sıkıntı, yaşanmışlık bile açamadı gözünü kadının
bide kendini suclamadi miay neyse güzel şeylerden bahsedelim
Bence kitabın yazarı erkek değil de bir kadın olsaydı böyle olmazdi Yada o dönemde değil de bu dönemde yazılmış olsaydı asla pişmanlık duymazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?