Yaa bitliler hemen belli ediyor kendini. Nerden biliyorsun boğulmadığınıProf yüzücüler bence
Yaa bitliler hemen belli ediyor kendini. Nerden biliyorsun boğulmadığını
Hshsha bunu bilmek için deneyime gerek yok en bitliler bile banyo yapıyordur herhaldeYaa bitliler hemen belli ediyor kendini. Nerden biliyorsun boğulmadığını
Allah aşkına bitler suda ölse o kadar gaz yağı, bit ilacı, kemik tarak, kafa kazitma ur muydu Calci??
çamur atmayalım sayın ateş çinisi
Bize bir tane de gözyaşı yalayan köpek lazım
Ben bilmiyorum hiç bitlenmedim ( hehhe tabi )Allah aşkına bitler suda ölse o kadar gaz yağı, bit ilacı, kemik tarak, kafa kazitma olur muydu Calci??
çamur atmayalım sayın ateş çinisi
Kocam var benim
Ben bilmiyorum hiç bitlenmedim ( hehhe tabi )
Hajajaj fırsat bulamadığından sadece yaşadı benceBize bir tane de gözyaşı yalayan köpek lazım
ben ilkokulda bitlenmiştim valla. Şimdi inkar etmeyeyimBen bilmiyorum hiç bitlenmedim ( hehhe tabi )
Kocam var benimkadın olsun tellak lütfen
Lisede bile bitlendim ya ben. Gıcık arkadaştan geçti. Baktım kızın kafasında bir şey yürüyor AA bitben ilkokulda bitlenmiştim valla. Şimdi inkar etmeyeyim
Neden gözyaşı dimiBize bir tane de gözyaşı yalayan köpek lazım
Dhhdhs tek değilmişimkendine hain misin sen kadın
niye ele verdin bizi
Kadınlar hamamında erkek olamaz herhaldeKocam var benimkadın olsun tellak lütfen
Lisede bile bitlendim ya ben. Gıcık arkadaştan geçti. Baktım kızın kafasında bir şey yürüyor AA bit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?