Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selamlar ben de ilk okumayı öğrendiğimden beri kitap okurum kaç tane okudum sayısını bilmem aşırı severim yakınlar da kütüphanemi boşalttım bütün kitaplarımı bağışladım evlenince sadece en sevdiğim başucu kitaplarımdan alıp gittim 5 ay oldu yine baya bir kitap biriktirmişim son zamanlar da kişisel gelişime kafayı takmıştım kısaca bu tarz kitap önerileriniz varsa yazarmısınız bana çok etkilendiğiniz kitapları yazarsanız ne alayım diye düşünmemiş olurum :) şimdiden teşekkürler .

Kendine İyi Davran Güzel İnsan - Beyhan Budak
Seninle Başlamadı - Beyhan Budak

Çekim yasasına ilginiz varsa ;
Nil Gün - Çekim Yasası
Nil Gün - NLP
Louise Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi

Bunlar sayesinde artık düşüncelerim ve hayata bakış açım bambaşka diyebilirim

Louse Hay ve Nil Gün bir kaç kitaplarını okudum Beyhan Budak kitaplarına bakayım onu hiç okumamıştım çok teşekkürler .

Canım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.

Canımm iyi misin neyin var Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…