Tercih meselesiKadınlar hamamında erkek olamaz herhalde
Hahaha heyecandan duramıyorumBit kontrolü sırası da pek heyecanlıydıbitliler şu tarafa bitsizler şu tarafa
Şu an yeminle kaşınıyorumkafam kasindı yemin ederim bit diye diye
bişeyi 40 kere deyince olur derler ya. bit bit deyince kafamızda bitmez birden demi
En sonOriana dedim ki kese atayım mı? Yok dedi. Şimdi hamam kuyruğuna girdi
Kusura bakma yıkanma ve bir ayıklanmada sonuncusunAnlaşılan cumartesi bende o sıraya gireceğim
Söyleyeceklerim bu kadarTercih meselesi
Hahaha heyecandan duramıyorum
Şu an yeminle kaşınıyorum
Aayyy nasıl Arındin sonraLisede bile bitlendim ya ben. Gıcık arkadaştan geçti. Baktım kızın kafasında bir şey yürüyor AA bit
Temizlenenler diğerlerini temizlesin, böylece çabucak biterKusura bakma yıkanma ve bir ayıklanmada sonuncusun
Sorma büyük rezillikAayyy nasıl Arındin sonra
Beni babaannem ddt ile temizlemişti. Allah'tan zehirlenmemişimSorma büyük rezillik
Hamamı ilk ben dediğim için en birinciKusura bakma yıkanma ve bir ayıklanmada sonuncusun
Gözümün önüne birbirlerini temizleyen maymunlar geldiTemizlenenler diğerlerini temizlesin, böylece çabucak biter
Hahahha olur tabi geç başaHamamı ilk ben dediğim için en birinci
benimm
Hem bakayım suyun sıcaklığı iyi mi yeterince kaynar mıHahahha olur tabi geç başa
Bende katılabilir miyimMerhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemizMehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAPC Calcifer 50Mehfam 75H M 40kk birinci noteri 75Less-is-More 30Kitapkurdu60 25A Atesbocegi5 25Life light 60Alp_BuRc 30M mehlika nur 15WunderLost 60Oriana 30minseo 25Margaret Hale 25Levaiz 60Eleadora 100Stevya 100Night owl 50succulentaski 40Jawlensky 25pawlover 50WOMAN 50turuncukedininannesi 50Kukrim 50Uyuzhanim 60E Esila09 40C Capanin Gururu Teyom 40S sognatore 40U UcanSupurge 30K Kitapkontesi 50Polo33 15yet07 24Natsume 50D dgdln 52MelodiminEsi 30Limonsuzzcay 12benkahvecanavari 60
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
7. Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasında sayısıyla birlikte paylaşım yaparsanız listeye ekleyebilirim----
2021 YAZARLARI
OCAK Oğuz ATAY ŞUBAT Wirginia WOLF MART Sait Faik ABASIYANIK NİSAN Tom ROBBİNS
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Demir Ökçe - Jack London
Yıllık hedef 60Merhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemizMehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAPC Calcifer 50Mehfam 75H M 40kk birinci noteri 75Less-is-More 30Kitapkurdu60 25A Atesbocegi5 25Life light 60Alp_BuRc 30M mehlika nur 15WunderLost 60Oriana 30minseo 25Margaret Hale 25Levaiz 60Eleadora 100Stevya 100Night owl 50succulentaski 40Jawlensky 25pawlover 50WOMAN 50turuncukedininannesi 50Kukrim 50Uyuzhanim 60E Esila09 40C Capanin Gururu Teyom 40S sognatore 40U UcanSupurge 30K Kitapkontesi 50Polo33 15yet07 24Natsume 50D dgdln 52MelodiminEsi 30Limonsuzzcay 12benkahvecanavari 60
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
7. Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasında sayısıyla birlikte paylaşım yaparsanız listeye ekleyebilirim----
2021 YAZARLARI
OCAK Oğuz ATAY ŞUBAT Wirginia WOLF MART Sait Faik ABASIYANIK NİSAN Tom ROBBİNS
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Demir Ökçe - Jack London
Hoş geldin hoş geldin gözüm yollarda kaldıBende katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?