Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldinizztabiki gurur duyar ve çok mutlu oluruz

İkiside muhteşem seçim.. Çok içimizi acıtsa da tekrar tekrar okumak istenen kitaplardan
Uçurtma Avcısı, ağlamak garantili... Bin Muhteşem Güneş, toplumun baskısı sebebiyle yaşanan kadın dramları, sonunda yine kadınların birbirine destek çıkması. Mükemmel ötesi.

Amin Maalouf bana parayla reklamını yaptırmayı teklif etse adamın bu kadar reklam yapmazdım Doğu'nun Limanları 150. Sayfadayım, Afrikalı Leo'dan daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Afrikalı Leo biraz daha otobiyografik, bu kitapta ise güzel bir olay örgüsü var. Adana, Beyrut, Paris, Hayfa'da geçen bir dram. Coğrafya faktörünün insanı ne denli etkilediğini ele alan bir hikaye, film şeridi gibi akıyor. Dip not: Olaylar inanılmaz hızlı gelişiyor.

Eklentiler

• 20210123_165900.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 27
Hoşgeldin isabel
Biz acayip motive olduk
Ortak okumalarımıza da bekleriz.
yıllık hedef belirlemek ister misin?

Elimde uzun zamandır başlamamı bekleyen Uçurtma Avcısı (Khaled Hosseini )ile başlar Bin Muhteşem Güneş ile devam ederim diye düşünüyorum..
Uçurtma avcısı'nı bir tık üzebilir seni Khaled Hosseini kitaplarını çok severim. Keyifli okumalar

Hoşgeldin isabel
Biz acayip motive olduk
Ortak okumalarımıza da bekleriz.
yıllık hedef belirlemek ister misin?
Hoşbuldum canım
Takip ederim burayı sürekli olarak ve müsait olursam katılırım mutlaka ortak okumalara
Sanırım ayda 3 ,bazen 4 okuyabilirim .O yüzden 75 diyelim yıllık hedefime

Uçurtma avcısı'nı bir tık üzebilir seni Khaled Hosseini kitaplarını çok severim. Keyifli okumalar
Teşekkür ederim C Calcifer ,
Beni hiç bir kitap İncir Kuşları kadar çok üzmedi.Öyle ki aynı yazarın Meyra elimde olmasına rağmen başlayamadım, sonraya bıraktım..Bakalım Uçurtma avcısı nasıl bir etki bırakacak..
Desenize hüzünlü,ağlamaklı bir ay geçireceğim

Ben baya ağladım ya onda.. ne biliyim bı sarsıyor insanı iyi okumalar dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…