Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İncir Kuşlar beni de anlatmıştı, bir zaman sırplardan nefret etmiştim

Vaktim olursa katılırım geçtiğimiz günlerde okudum. Güzeldi tam korona günlerinde bu tür salgın kitaplarını okumak iyi geliyor sanki. Veba da öyle

Bugün ikindi vaktinden beri kitap okuyorum. Ama oğuz atayı 20 sayfa ancak okudum. Başka kitaba geçtim
Benimde bütün derdim bu normal bir kitapta 100 sayfa okurum bir oturuşta ama bu kitabı okuyamıyorum.. o yüzden bitmiyor şimdiye kadar 5 kitap okumuştum buna harcadigim zamanda ve daha yarısındayım

Kızlar merhaba, Zülfü Livaneli 'nin kitabı Kardeşimin Hikayesi ile devam ediyorum. Bu aralar okuyamıyorum, buralara gelemiyorum ama aklımdasınız. Beni unutmayın olur mu, eski halime gelince aranızda olacağım.
Seni unutur muyum hiç. İyi ol sen yeter ki

Benimde bütün derdim bu normal bir kitapta 100 sayfa okurum bir oturuşta ama bu kitabı okuyamıyorum.. o yüzden bitmiyor şimdiye kadar 5 kitap okumuştum buna harcadigim zamanda ve daha yarısındayım
Hayır bırakmayı da gururuma yediremiyorum bildiğin işkence ya. Edebi yönü iyi olabilir. Ama çok sıkıcı @samdan kızma bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…