Öyle yaŞubat ayının bile olacaklardan haberi yok
Her şeyi Şubat ayında diyoruz ama hadi hayırlısıya batıcaz ya çıkıcaz herhalde
Tamamdır isabelHoşbuldum canım
Takip ederim burayı sürekli olarak ve müsait olursam katılırım mutlaka ortak okumalara
Sanırım ayda 3 ,bazen 4 okuyabilirim .O yüzden 75 diyelim yıllık hedefime
İncir Kuşlar beni de anlatmıştı, bir zaman sırplardan nefret etmiştim
Bugün ikindi vaktinden beri kitap okuyorum. Ama oğuz atayı 20 sayfa ancak okudum. Başka kitaba geçtimGideyim de biraz Tutunamayanlar okuyayım
Vaktim olursa katılırım geçtiğimiz günlerde okudum. Güzeldi tam korona günlerinde bu tür salgın kitaplarını okumak iyi geliyor sanki. Veba da öyleSelamlar kızlar,
Akşam saat 21 de Körlük kitabının konuşması olacak. Herkesi bekliyorum.
@_Reyyan
H M
@samdan
Less-is-More
@_Gulnihal_
@Atesbocegi5
Life light peştamalleri unutma
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Levaiz sabun kese al
Eleadora hortumu al
@Mary Shelley
@Night owl
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Samsonn
@Blacklight
@dayler dayler
Benimde bütün derdim bu normal bir kitapta 100 sayfa okurum bir oturuşta ama bu kitabı okuyamıyorum.. o yüzden bitmiyorBugün ikindi vaktinden beri kitap okuyorum. Ama oğuz atayı 20 sayfa ancak okudum. Başka kitaba geçtim
Ahmet ümit kırlangıç çığlığı okuyırdum canım ama ankaraya geldim annemler e getirmemişim yanımda. Burda kalbimin can mayasına başladım
Soguttunuz kitaptan. Okumayacagim ben onuNasıl yaao zaman bu akşamki yazışmaları okuma sen bol spolier oluyor
Çaktırmadan bakarizBende okumadim ama aksamki muhabbeti coook merak ediyorum
Ya niye bir kese de sana atardıkSoguttunuz kitaptan. Okumayacagim ben onu
Seni unutur muyum hiç. İyi ol sen yeter kiKızlar merhaba, Zülfü Livaneli 'nin kitabı Kardeşimin Hikayesi ile devam ediyorum. Bu aralar okuyamıyorum, buralara gelemiyorum ama aklımdasınız. Beni unutmayın olur mu, eski halime gelince aranızda olacağım.
Hayır bırakmayı da gururuma yediremiyorumBenimde bütün derdim bu normal bir kitapta 100 sayfa okurum bir oturuşta ama bu kitabı okuyamıyorum.. o yüzden bitmiyorşimdiye kadar 5 kitap okumuştum buna harcadigim zamanda ve daha yarısındayım
Belki bir gun...Ya niye bir kese de sana atardık
Ne okuyorsun sen şimdi ?Hayır bırakmayı da gururuma yediremiyorumbildiğin işkence ya. Edebi yönü iyi olabilir. Ama çok sıkıcı @samdan kızma bana
Okumasan da seni de keseleyeceğizBelki bir gun...
Kısa bir kitapNe okuyorsun sen şimdi ?
Hepimiz Safiyeyiz, yasasin Safiyeler, yasasin camasir suyuOkumasan da seni de keseleyeceğiz
Südüklüler sırayaHepimiz Safiyeyiz, yasasin Safiyeler, yasasin camasir suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?