Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin herkese bu ayin 6. Kitabi olan kamelyalı kadın ı bitirdim. Kitap saygin bir adamin bi hayat kadinina olan askini anlatiyor. Hayat kadını olan karakter aynı zamanda da asil bir ruha sahip. Ikili arasindaki aşk guzeldi bence. Tavsiye ederim okuyun bugun yarim kalan hayvan ciftligi kitabini bitirip yeni bi kitaba basliycam. Herkese bol okumali guzel bi gun diliyorum

Ooo sonunda hayırlı olsun bildirim sayfasına yazarsan listeden düşerim bebeğim

O kitabı hala bekletiyorum, kaç kere sepetime ekledim hiç alamadım, en kısa sürede sipariş edeceğim. Alexandre Dumas çok okuduğum bir yazar değil, Monte Kristo Kontu'nu okurken içime baygınlık gelmişti en son. Ama Kamelyalı Kadın, Madame Bovary tarzı entrika dolu kitapları seviyorum. Bir sonrakinde ben de ona başlayacağım, not aldım.

Bu kitabin yazari aleksandir dumasin oglu. Ertelemeyin bence. Cabuk okunan bi kitap.bende monte kristo kontunu cok merak ediyorum

Bu kitabin yazari aleksandir dumasin oglu. Ertelemeyin bence. Cabuk okunan bi kitap.bende monte kristo kontunu cok merak ediyorum
Aaaaaaaa eevett, hiç fark etmemişim. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, güzel önerin için.

Bildirim sayfasinin linki neydi yavrusu
Yakala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…