- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Olur canım neye başlayalımAnna Karenina yi okuyacağız daha
ama o daha akıcı diyolaa ona güveniyorum
O değilde ortak bir kitaba mı başlasak arada okurum Oğuz amcayi, ayı bu kitapla kapatmak istemiyorum
Serenad ı mı beraber okuruz demiştik sankiOlur canım neye başlayalım
Seranad annemde vardı bulamadık işte. Almam lazım onu ya da pdf i varsa okuyabilirim bakıyım birSerenad ı mı beraber okuruz demiştik sanki
TamamdırSeranad annemde vardı bulamadık işte. Almam lazım onu ya da pdf i varsa okuyabilirim bakıyım bir
İhmale gelmez benceSelam kızlar,
dün geceden beri keyfim yok canım sıkkın birazSağ göğsümde sızlama şeklinde bir ağrı var, sabit kaldığımda değil de eğildiğimde ya da uzanıp kalktığımda ciddi bir sızlama oluyor. Düşünmekten uyuyamadım hiç keyfim yok bugün
Seranad annemde vardı bulamadık işte. Almam lazım onu ya da pdf i varsa okuyabilirim bakıyım bir
Tamamdırbunlardan biri de olur veya istediğin başka bir kitap varsa bana uyar yani
Eki Görüntüle 2768109
Gecmis olsun bı görünmekte fayda varSelam kızlar,
dün geceden beri keyfim yok canım sıkkın birazSağ göğsümde sızlama şeklinde bir ağrı var, sabit kaldığımda değil de eğildiğimde ya da uzanıp kalktığımda ciddi bir sızlama oluyor. Düşünmekten uyuyamadım hiç keyfim yok bugün
Geçmiş olsun. İnşallah bişey yokturSelam kızlar,
Ooo çok iyiSana hak veriyorum. Anna yı 4 sayalım
İhmale gelmez benceçok geçmiş olsun
Gecmis olsun bı görünmekte fayda var
Teşekkür ederim kızlar:)Geçmiş olsun. İnşallah bişey yoktur
Kansızlıktan öyle şeyler olabiliyor kan tahlili ve monografi yaptırmak gerek. GeçmişolsunSelam kızlar,
Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir.Selam kızlar,
Serenad okursanız bende katılabilirim
Bizde beraber okuyalım bir şeyler diyoruz sende bizimle birlikte okumak ister misinBen Korkuyu bitirdimsıradaki kitabıma henüz karar vermedim
Olabilir canım ama ne mesela? Serenad'ı iki gün önce bitirdim ben eğer elinizde varsa okumak için daha fazla geç kalmayın derimÇok geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir.
Life light haber gelsin canım bulabilirse PDF okuruz inşallah beraber
Bizde beraber okuyalım bir şeyler diyoruz sende bizimle birlikte okumak ister misin
Serenad okuyalım diyoruz ama bakalımOlabilir canım ama ne mesela? Serenad'ı iki gün önce bitirdim ben eğer elinizde varsa okumak için daha fazla geç kalmayın derim
Cok gecmis olsun. Elle muayene ettinmi kendini eline farkli bi doku geliyor muSelam kızlar,
Okuyun okuyun da konuşalım. Ben de tekrar hatırlatmış olurumSerenad okuyalım diyoruz ama bakalım
Olmazsa başka bir şey de bakarız
Çok geçmiş olsun canım.doktora gidecek misinSelam kızlar,
Konuşuruz çok da güzel olurOkuyun okuyun da konuşalım. Ben de tekrar hatırlatmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?