PDF varsa ben de okurum uygulamalarından bitanesi silindi çalışmıyor onda var diKonuşuruz çok da güzel olur
Ettim canım iki göğüste aynı geldi yani farklı bişi hissetmedim.Cok gecmis olsun. Elle muayene ettinmi kendini eline farkli bi doku geliyor mu
Gözlemliyorum canım şu an ve doktor da araştırıyorum var mı senin önerebileceğin? Malum bu şehirle ilgili bilgim yok denecek seviyedeÇok geçmiş olsun canım.doktora gidecek misin
Ettim canım iki göğüste aynı geldi yani farklı bişi hissetmedim.
Canını sıkma ama ihmal de etme. Bi gorun doktora icin rahat etsin
PDF varsa ben de okurum uygulamalarından bitanesi silindi çalışmıyor onda var di
Benm uygulamam var baktım varmış canim booksfer diye PDFLife light bakacakti bakalım bulur belki
Harika dört kişi olduk yok mu arttıranBenm uygulamam var baktım varmış canim booksfer diye PDF
Ben de buraya yabancıyım malesefEttim canım iki göğüste aynı geldi yani farklı bişi hissetmedim.
Gözlemliyorum canım şu an ve doktor da araştırıyorum var mı senin önerebileceğin? Malum bu şehirle ilgili bilgim yok denecek seviyede
Ben okudum 5Harika dört kişi olduk yok mu arttıran
Serenad okuyalım diyoruz ama bakalım
Olmazsa başka bir şey de bakarız
Evet ya okuyun ben de katılırım zira çok etkilendiğim bir kitap olduOkuyun okuyun da konuşalım. Ben de tekrar hatırlatmış olurum
Semerkand ve martin edeni okudum canım.beyaz zambaklar ülkesi olur. Sana da uyarsaTamamdırbunlardan biri de olur veya istediğin başka bir kitap varsa bana uyar yani
Eki Görüntüle 2768109
Bakıyım canım da i phone her uygulamayı açmıyorBenm uygulamam var baktım varmış canim booksfer diye PDF
Benim kitabım çok az kaldı yarın başlarım ben
Başla cnaim ben iki kitab gidicem kırmızı.pazartesi de var
Kırmızı pazartesiye başlamadıysan okuma birlikte okuyalımBaşla cnaim ben iki kitab gidicem kırmızı.pazartesi de var
50 sayfa okudum ozaman onu devrediyorum sonrayaKırmızı pazartesiye başlamadıysan okuma birlikte okuyalım
Annem bı baktırdi şikayetleri üzerine ama sana dönerim detaylı sorunca canim inşallahEttim canım iki göğüste aynı geldi yani farklı bişi hissetmedim.
Gözlemliyorum canım şu an ve doktor da araştırıyorum var mı senin önerebileceğin? Malum bu şehirle ilgili bilgim yok denecek seviyede
Yarım bırakmak istemezsen devam et haticem ben başlamadın sandım50 sayfa okudum ozaman onu devrediyorum sonrayatamam serenadi.okuyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?