Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İbrahim Tatlıses'in aşıksın şarkısı geldi aklıma
Çok büyülü.anlattin
Ya aslında dava akıcı sürükleyici bir kitap değil sadece metafor üzerine kurulu. Anlatmak istediği şeyi soylemeden bambaşka bir şey üzerine kurmuş. Bunu bilmeden okudum kitabı bitirince anladım. Okurken dusunemedigim nhet şeyi bittikten sonra düşündüm.
Ben çapraz okuma ile 5kitap birden okuyorum ve tavsiye ediyorum ama aç gözlüğü de arttıran bi yöntem

İyi günler her kese. Ben de çok seviyorum kitap okumayı. Demir ökçe okumasına katılırım herhalde. Şuan da ayın 16. kitabı olan John Fowles Büyücü okuyorum. Örgü hobime de geri döndüğüm için okumam aksayacaktır, bura beni motive eder. :)

16 keşke benim olsa şu kadarcık sonra olacak

Hoş geldiniz Ocak ayında mı 16 kitap okudunuz

İyi günler her kese. Ben de çok seviyorum kitap okumayı. Demir ökçe okumasına katılırım herhalde. Şuan da ayın 16. kitabı olan John Fowles Büyücü okuyorum. Örgü hobime de geri döndüğüm için okumam aksayacaktır, bura beni motive eder.
Hoş geldiniz Ocak ayında mı 16 kitap okudunuz
Hoş bulduk. :) Evet, seneye baya iyi başladım. Ama aralarında 100-150 sayfa olan kitaplar da var. :) tüm gün evde oluyorum, kendimi kitablara veriyordum. Artık örgüye de zaman ayıracağım, sayı bayağı azalır )

Hoş geldiniz
Etiketlere katılmak ve bildirim almak için yıllık hedef belirlemeniz lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…