Herkese örnek olmak için bu yıl içinde onu okuyacağım. Sonra herkese okudum diye sürekli söyleneceğim. Ben okudum siz okuyamadınız püüü diyeceğim
Ama gizli gizli okuyacağım. Belki de başladım her gün 10 sayfa okuyorumdurAllah'ım neler okuyorum öyle
Bir de gizli gizli uyanık seniAma gizli gizli okuyacağım. Belki de başladım her gün 10 sayfa okuyorumdur
10 sayfadan sonra bileklerimi kesesim geliyorBir de gizli gizli uyanık seni
Zaten anca 10 sayfa okunabiliyor
Hiç okuma bence girme o topa10 sayfadan sonra bileklerimi kesesim geliyor
Oooo adım gizli okuyucuya çıktıydı. Meğer daha da gizlileri varmışşAma gizli gizli okuyacağım. Belki de başladım her gün 10 sayfa okuyorumdur
hahahahaha bu yolu sen açtın bizeOooo adım gizli okuyucuya çıktıydı. Meğer daha da gizlileri varmışş
Ama inşaAllah sonunuz benim gibi olmaz. Bakın tökezledimhahahahaha bu yolu sen açtın bize
Düzelemedin mi dahaAma inşaAllah sonunuz benim gibi olmaz. Bakın tökezledim
Eskisinden daha iyiyim şükür canım. Kitap konusunda üzgünüm ama çok okuyamadım, düşündüğüm gibi olmadı bu ay. Adapte olamadım. Hem bedenen hem ruhen bi çöküşte idim. Yeni yeni kendime geliyorumDüzelemedin mi daha
Günaydın mı gerçekten ?
her zaman aynı hızda olamıyoruz malesef canımAma inşaAllah sonunuz benim gibi olmaz. Bakın tökezledim
İnşallah müthiş olurNooo, tekrar gece olsa da yeniden uyusaağğ
Hayırlı günler, müthiş bir hafta olsun herkese inşallah
İyiyim hamdolsun canımher zaman aynı hızda olamıyoruz malesef canım
Neyse sen arayı kapatırsındaha iyi gördüm seni
İyiyim hamdolsun canımher zaman aynı hızda olamıyoruz malesef canım
Neyse sen arayı kapatırsındaha iyi gördüm seni
Valla süper olurUçurtma Avcısı'nı okumayan kaldı mı? isabel okuduktan sonra bir akşam onu da konuşalım mı?
Günaydın delükanlı
Günaydın mı gerçekten ?
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
isabel
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Samsonn
Canım ya İnşallah toparlanırsın çabucakEskisinden daha iyiyim şükür canım. Kitap konusunda üzgünüm ama çok okuyamadım, düşündüğüm gibi olmadı bu ay. Adapte olamadım. Hem bedenen hem ruhen bi çöküşte idim. Yeni yeni kendime geliyorum
BenUçurtma Avcısı'nı okumayan kaldı mı? isabel okuduktan sonra bir akşam onu da konuşalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?