Benm kafamda şuan her renk var şekerim uyar banaMesela maviyi ele alalım
Mavi Saçlı Kız
Mavi Lale
Mai ve Siyah
Var mi başka
Ama şu an gerçekten adında renk geçen kitapları sınıflandırasım geldi. Neden çünkü işsizlikBenm kafamda şuan her renk var şekerim uyar bana
Serenad ve kırlangıç çığlığı. İlk kez aynı anda 2 kitap okuyorum umarım çorba olmazKimler neler okuyor acaba
Ben Makum Prenses'i okuyorum.
Sırala da içimiz açıilsin pazartesi renk olsa hangi renk olurdu sence?Ama şu an gerçekten adında renk geçen kitapları sınıflandırasım geldi. Neden çünkü işsizlik
Denemekte fayda var 5 kitab okusyana göre bence normalSerenad ve kırlangıç çığlığı. İlk kez aynı anda 2 kitap okuyorum umarım çorba olmaz
siyah netSırala da içimiz açıilsin pazartesi renk olsa hangi renk olurdu sence?
MorcivertSırala da içimiz açıilsin pazartesi renk olsa hangi renk olurdu sence?
Sen hangi kitabı okuyorsun hiç gozukmuyorsunMorcivert
5 tane okusam kafamda kuşlar uçar kesinDenemekte fayda var 5 kitab okusyana göre bence normal
Gunaydin abim, bi cekinmedik degil
@_Reyyan
H M
@samdan
@Less-is-More
@astrojurnal
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight nerdeeeeeeesssssssiiiinnnnnnn
dayler dayler
@Jasminla
@Samsonn
Ay benden bi tane dahaDenemekte fayda var 5 kitab okusyana göre bence normal
Ne okuyorsun elinde ne var şimdi :)Ay benden bi tane daha
1 tane yok kiNe okuyorsun elinde ne var şimdi :)
Kayıp zamanın izinde serisi1 tane yok ki
Duyulmak istiyorum
Harry Potter ates kadehi
Aklin Sınırları
Swannlarin Tarafı
İşte Beynine Format At i okuyorum Barış Muslu' nunSen hangi kitabı okuyorsun hiç gozukmuyorsun
Güzel renk
Teşekkür ederim attım sepete Masal Terapi’yiMasal terapi ile başladım Judith Malika Liberman yazarı. Güzel kısa masallar anlatıyor sonra o masal üzerinden mesajları açıklayıp sana senle alakalı sorular soruyor.
Ama her akşam kızımın sevdiği cesur prenses bella ve rapunzeli okumak sonra gene okumak yanına köpekcik ayıcık masalları eklemekle geçiyor.
Bu sosyalik bana çok bile bünyem kaldırmayacak bir iki şey daha eklersem
iki şehrin hikayesi bendede aynı etkiyi yaptı. Şu an veba okuyorum Nobel ödüllü ama sevdiğimi söyleyemem. Al oku beni bitir bir an önce diyen kitapları seviyorum.
Bu kitap iki ciltlik bir kitap sanırım. Ben birinci kitabını okudum Mart menekşelerini. Güzeldi ikinci kitabın ilk bölümünü de kitabın sonuna eklemişti. Böğürtlen kışını okudum çok aynı değil ama ortak noktaları yok değil. Mesela ikisindede geçmişteki bir olayın esrarı çözülüyor.
Korkuyu Beklerken okuyorum ben. (Anlamadan)Kimler neler okuyor acaba
Olmaz olmaz meraklanma. Ben de başlarken acaba herşey karışır mı? Kesin biri yarım kalır diye düşünüyodum ama öyle olmadı . Ocak başından beri 12 bitti 13-14-15 ve 16 hala elimde . Ocak sonu kaç kitap olacak bakalım. Belki elimdekileri bitiremem çünkü kalinlar ama gayey iyi gidiyo. Bence birakamayacagin bi teknik olacakSerenad ve kırlangıç çığlığı. İlk kez aynı anda 2 kitap okuyorum umarım çorba olmaz
İnce memed 2Kimler neler okuyor acaba
Bende 14ncu kitabtayim bitiririm Ocak sonunaOlmaz olmaz meraklanma. Ben de başlarken acaba herşey karışır mı? Kesin biri yarım kalır diye düşünüyodum ama öyle olmadı . Ocak başından beri 12 bitti 13-14-15 ve 16 hala elimde . Ocak sonu kaç kitap olacak bakalım. Belki elimdekileri bitiremem çünkü kalinlar ama gayey iyi gidiyo. Bence birakamayacagin bi teknik olacak
Bakıyım denicem becerebilirsem 3 kitap yaparım şubattaOlmaz olmaz meraklanma. Ben de başlarken acaba herşey karışır mı? Kesin biri yarım kalır diye düşünüyodum ama öyle olmadı . Ocak başından beri 12 bitti 13-14-15 ve 16 hala elimde . Ocak sonu kaç kitap olacak bakalım. Belki elimdekileri bitiremem çünkü kalinlar ama gayey iyi gidiyo. Bence birakamayacagin bi teknik olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?