Sakin ol ve at o huniyi elindenSakin mi
o nasıl bişeydi ki
İyi barim ne güzel gozunaydinSelam kızlar:)
Bugün anneciğim geliyorGöğüsümdeki ağrı da geçti Sanırım ip atlamaktan oldu kendileri ve üzerimde uygun çamaşır yoktu o gün. Neyse bida kendilerini iyice sabitlemeden tepinmem
Teşekürler canımİyi barim ne güzel gozunaydin
İp atlarken sporcu atleti giymek lazım en sıkı olanlarından ip atladiysan ağrıması çok normal bende ilkte hamliyorum her yönden
SelamSelam kızlar:)
Bugün anneciğim geliyorGöğüsümdeki ağrı da geçti Sanırım ip atlamaktan oldu kendileri ve üzerimde uygun çamaşır yoktu o gün. Neyse bida kendilerini iyice sabitlemeden tepinmem
eyvah eyvahYapamıyorum elime yapışmış
beni mi deniyorsun sen bakim
Hadi gözün aydın. Ben anneme 1 yıldır sarılamadım sen sarılSelam kızlar:)
Veba okuyıorum.Kimler neler okuyor acaba
Ben Makum Prenses'i okuyorum.
Mavi karanlıkMesela maviyi ele alalım
Mavi Saçlı Kız
Mavi Lale
Mai ve Siyah
Var mi başka
kaç yaşında oğuşun ?İnce memed 2
Kafka açlık sanatçısı
Martin eden
Tolstoy çocukluğum ( bugün başladım)
Oğlum da benim gibi kitaplarla aşk yaşıyor. Bu aşk beni aşırı bunaltiyo biraz büyüse çok rahat edicem. Git kendi aşkını yaşa beni de kendi aşkımla bırak dicem
15 aylıkkaç yaşında oğuşun ?
Hayır tabikisi kitapları macth ediyorumbeni mi deniyorsun sen bakim
Konu dışı olur mu o da küçük kitap kurduKonu dışı ama, maşallaaahh
Kafa sallamak yasak burda
Onlar da geleceğin okurlarıKonu dışı ama, maşallaaahh
Benim kızımdan 13 ay küçük. Sağlıkla büyüsün15 aylık
Şimdiden kitaplıkta bir sürü kitabı var. Sabahtan akşama kadar tepemde ha bire kitap getiriyo ben anlatiyorum ya da resimdekilerin ne olduğunu söylüyorum. Bazen sıkılıyorum bir önceki sayfadakileri söylemeye devam ediyorum o zaman bana yanlış söylüyorum diye kızıyoOnlar da geleceğin okurları
Tam bıcırıklar yaaS
Şimdiden kitaplıkta bir sürü kitabı var. Sabahtan akşama kadar tepemde ha bire kitap getiriyo ben anlatiyorum ya da resimdekilerin ne olduğunu söylüyorum. Bazen sıkılıyorum bir önceki sayfadakileri söylemeye devam ediyorum o zaman bana yanlış söylüyorum diye kızıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?