Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar:)
Bugün anneciğim geliyor Göğüsümdeki ağrı da geçti Sanırım ip atlamaktan oldu kendileri ve üzerimde uygun çamaşır yoktu o gün. Neyse bida kendilerini iyice sabitlemeden tepinmem
İyi barim ne güzel gozunaydin
İp atlarken sporcu atleti giymek lazım en sıkı olanlarından ip atladiysan ağrıması çok normal bende ilkte hamliyorum her yönden

İyi barim ne güzel gozunaydin
İp atlarken sporcu atleti giymek lazım en sıkı olanlarından ip atladiysan ağrıması çok normal bende ilkte hamliyorum her yönden
Teşekürler canım
Spor sütyeni vardı aslında ama çok sıkı değildi artık hep sımsıkı yaparım

Selam kızlar:)
Bugün anneciğim geliyor Göğüsümdeki ağrı da geçti Sanırım ip atlamaktan oldu kendileri ve üzerimde uygun çamaşır yoktu o gün. Neyse bida kendilerini iyice sabitlemeden tepinmem
Hadi gözün aydın. Ben anneme 1 yıldır sarılamadım sen sarıl

Kimler neler okuyor acaba
Ben Makum Prenses'i okuyorum.
Veba okuyıorum.
Mesela maviyi ele alalım
Mavi Saçlı Kız
Mavi Lale
Mai ve Siyah
Var mi başka
Mavi karanlık
kaç yaşında oğuşun ?

S
Onlar da geleceğin okurları
Şimdiden kitaplıkta bir sürü kitabı var. Sabahtan akşama kadar tepemde ha bire kitap getiriyo ben anlatiyorum ya da resimdekilerin ne olduğunu söylüyorum. Bazen sıkılıyorum bir önceki sayfadakileri söylemeye devam ediyorum o zaman bana yanlış söylüyorum diye kızıyo

Tam bıcırıklar yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…