Çok güzeller ya
Bak bunlar da benim kızın ganimetleridaha vardı da arkadaşlarına da vermiş Eki Görüntüle 3177933
Şu soğan cücüğüne benzeyenin adı neydi ya balbasar mısesi hala kulağımda
Calci Sen beni deli etmek mi istiyorsun bunlar neeeee
Sayılmaması taraftarıyım. Daha önce de konuşup aynı şeyi savunduğumuzu hatırlıyorum burada.Bu konu üzerinde o zaman konuşalım. Herkes fikirlerini söylesin. Çünkü böyle sanki bir kişiye söylüyormuş gibi oluyorum ama kişi göstermiyorum. Mesela 50 sayfa altı kitapları da bildirim yapılmayacağına beraber karar vermiştik.
Sesli kitap hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
Hem de çok
Çok güzel değiller mi yaa
Yeni gelen arkadaşlar belki bu konu konuşulduğunda yoklardı. Dinleyene birşey diyemeyiz ama bildirime yazılması bana doğru gelmiyor. Ayrıca grubumuzun amacına da uygun değil. Okumak hayal kurmaktır, sonra da o hayalleri konuşuyoruz, her zihinden farklı yorumlar geliyor. Evet bu aralar konuşamadık, ama 2023 te inşallah konuşacağızBu konu üzerinde o zaman konuşalım. Herkes fikirlerini söylesin. Çünkü böyle sanki bir kişiye söylüyormuş gibi oluyorum ama kişi göstermiyorum. Mesela 50 sayfa altı kitapları da bildirim yapılmayacağına beraber karar vermiştik.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
Silgilerin kokusu buraya kadar geldiÇok güzeller ya
Bak bunlar da benim kızın ganimetleridaha vardı da arkadaşlarına da vermiş Eki Görüntüle 3177933
Olay senin üzerinden gelişti ama bu genel bir durum canım sana doğru gelen neyse onu yap dinlediğin bölümlerin sayısını düşersin olmadı Oliver kısa kısa bölümlerden oluşuyor iyi kötü biliyorsundur hangi bölümleri dinlediğinioliver twist'in bir kısmını sesli dinledim diye neredeyse suçlu hissedeceğim
arkadaşlar, sesli kitapların sayılmayacağını (eğer öyle bir karar aldıysanız) bilmiyordum. canım isterse eğer, yine sesli kitap dinlerim ama bildirimlere yazılmıyorsa yazmam tabii ki de böyle bir karar aldıysanız.
nitekim 50 sayfadan az olan kitapların da sayılmadığını bilmiyordum calci yazana kadar. isterseniz bunları ilk sayfaya iliştirin benim gibi bilmeyenlere ve yeni geleceklere ışık olmuş olur.
karar verin bakalım şimdi oliver'ı listemden komple kaldırayım mı yoksa dinlediğim kadar sayfa sayısını mı kaldırayım
Ben de sayılmaması taraftarıyım üç ayrı kitap okumamın sebebi üç farklı ortamda da okumayı devam ettirmeye çalışmam ama dinleme her türlü ortamda sağlanabilir okulda ayrı evde ayrı gece karanlıkta uygulamadan okuyorum bir de aynı hazzı yaşatmadı bana sesli kitap açıkçası dileyen dinleyebilir ama okunmuş sayfa sayısı olarak eklenmesinBu konu üzerinde o zaman konuşalım. Herkes fikirlerini söylesin. Çünkü böyle sanki bir kişiye söylüyormuş gibi oluyorum ama kişi göstermiyorum. Mesela 50 sayfa altı kitapları da bildirim yapılmayacağına beraber karar vermiştik.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
Bazen çocuklar falan kafamı dağıtıyorlar o ara mı kaçırdım diye düşündüm de ama bu soru kitabın başlarından beri aklımda belki de dediğin gibi bunun açıklandığı kısma daha gelmedim cevabı bulursam yazarım canımSusan ve Poyraz isimleri aklımda ama evli olup olmadıklarını hatırlayamadım canım. Sorunu ilk okuduğumda aklıma gelen sanki terk edilince annesi kendi soyadını verdi. Okuyunca ortaya çıkarsa bana da haber ver merak ettim
Tabi ki dinlemeyi tercih edip etmemek senin kararın.Fakat okumak ile dinlemek bir tutulacak eylem değil bu sayfa altında iken en azından .Çünkü burada amacımız okuma alışkanlığımızı diri tutmak ,kaybetmemek, hatta üstüne ekleyebilmek.oliver twist'in bir kısmını sesli dinledim diye neredeyse suçlu hissedeceğim
arkadaşlar, sesli kitapların sayılmayacağını (eğer öyle bir karar aldıysanız) bilmiyordum. canım isterse eğer, yine sesli kitap dinlerim ama bildirimlere yazılmıyorsa yazmam tabii ki de böyle bir karar aldıysanız.
nitekim 50 sayfadan az olan kitapların da sayılmadığını bilmiyordum calci yazana kadar. isterseniz bunları ilk sayfaya iliştirin benim gibi bilmeyenlere ve yeni geleceklere ışık olmuş olur.
karar verin bakalım şimdi oliver'ı listemden komple kaldırayım mı yoksa dinlediğim kadar sayfa sayısını mı kaldırayım
Sucluluk hissi olmasin bu konunun konuşulması sana denk geldi sadeceoliver twist'in bir kısmını sesli dinledim diye neredeyse suçlu hissedeceğim
Profil resmini görünce dün ben de bizimkilerden Halis i andım
Okurken bazen odaklanamayıp tekrar okuyorum aynı sayfayı.Bu konu üzerinde o zaman konuşalım. Herkes fikirlerini söylesin. Çünkü böyle sanki bir kişiye söylüyormuş gibi oluyorum ama kişi göstermiyorum. Mesela 50 sayfa altı kitapları da bildirim yapılmayacağına beraber karar vermiştik.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
Gel gel
Dunkof yaniProfil resmini görünce dün ben de bizimkilerden Halis i andım
Bi kitap bildirim topiğine bakayım kendi topuğuma sıkmayayımGel gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?