Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gunaydin kitap kurtlari
 
Ben de kitap almak istiyorum ben de
Öneriniz var mı? Önümüzdeki günlerde ortak okumayı düşündüğünüz kitaplar var mı? Bir süredir giremiyordum geldim herkes kitap alıyor, canım çekti.
Kadınlar Ülkesi okundu birçoğumuz tarafından o olabilir mesela
Pek sanmıyorum değiştiğini, eminimki konuları farklı olsa da hepsi birbirine benzer tarzda. Ama calcinin dediği gibi sıcak ve samimi
 
Gunaydin
 
Ya eskiden olsa gider kitapçıdan alırdık kitabımızı. Şimdi bakıyorum kitap amazonda 26 tl gidip kitapçıya bakacağım en az 50 tldir eminim ki. Gerçekten gidip kitapçıdan geze geze baka baka kitap almayı özledim. Müze gibi geziyoruz artık kitapçıları ya. Ya da kitapçıda bakıp internetten alıyorum daha kitapçıdayken. Yani onlar ne yapsın dükkan kiraları çok yüksek, personellerin maaşları var. Bir sürü gider var. Bütün bunları baz alarak fiyat koymak zorundalar evet onunda farkındayım ama üzülüyorum.

Ülkemizin hali çok kötü. Gerçekten çok üzülüyorum ve çocuklarımızın geleceği için çok endişeleniyorum. Hakkımızda hayırlısı
 
Oliver Twist okunsun mutlaka Çok beğendim. İlk defa Dickens okuyorum kalemini çok beğendim. Klasiklere önyargımın kırılmasıyla birlikte en sendiğim kitaplar klasikler oldu
Oliver Twist, Jane Eyre ve İki Şehrin Hikayesi birlikte indirimdeydiler, aldım yolda geliyorlar . Kadınlar Ülkesi bitince Oliver Twist’e başlamayı planlıyorum .
 

Ben hiç bir zaman kitapçıdan almadım. her zaman internet daha ucuzdu. Hatta D&R gittiğimde neden sitede daha ucuz da mağazada pahalı diye sorduğumda kira ve personel gideri olduğunu söyledi. 2009 yılından beri internet üzerinden alırım kitaplarımı
 
Ben intermet alışverişini pandemiyle arttırdım. Önceden hiç internetten alışveriş yapmazdım. Doğrudur yani öncesinin piyasasını bilmiyorum.
 
İş Bankası Kültür Yayınları’ndan okuyor musun? Okuyorsan şehrinde mağazası varsa oradan alabilirsin . Fiyatları internetle aynı, üzerine çok indirim yapıyorlar. Ben İş Bankası kartımla ödedim bu yaz aldığım kitapları ve 2-3 tanesi bedavaya geldi resmen.
 
Ben intermet alışverişini pandemiyle arttırdım. Önceden hiç internetten alışveriş yapmazdım. Doğrudur yani öncesinin piyasasını bilmiyorum.
Ben de kitap kırtasiye ürünlerinin, giyim kozmetik mağazalarının doğru düzgün olmadığı (watsons ve lcw var sadece) bir ilçeye atanınca internet alışverişini artırdım . Burada D&R veya tarzı bir yer yok. Van’da KiKa var. Güzel kampanyalar yapıyorlar, benim okuduğum modern klasikler dizisi de uygun fiyatlı. Gittiğimde 1-2 kitap mutlaka alıyordum. Bayadır avmye gitmedim Van’da .
 
Avm ye gittiğinizde şok olacaksınız
 
ben kitapları kendim almaya başladığımdan beri hep interneti kullandım daha uygundu hep. kitapyurdu ve okuokudan bazen bkmden çok güzel indirimler yakalıyordum. uzun zamandır da amazondan alıyorum kitapları. amazon hariç başka bir yerde istediklerimi daha ucuza bulamadım hiç.

istanbula taşındığımızda birkaç kere de sahafa gittik eşimle ama oranın hali de kitapçılar gibi artık. sıfır fiyatına neredeyse her şey.
 
Canım amazon hızlı getiriyo bide maşallah
Yanarım yanarım internet alışverişine geç başladığıma yanarım o zaman ben bide mesela kitap fuarlarından fln deli gibi kitap alırdım ucuz sanıyodum ah canımm çok safmışım
 
zararın neresinden dönersen kardır
 
Buraya kargo 5-7 iş gününde geliyor, Amazon 2 günde getiriyor Napıyorlar, uçakla mı getiriyorlar, gerçekten anlamıyorum
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…