- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.707
- 528
Az önce anneme "nolur biraz bi yerde otur ben kitapçı gezeyim, almayacağım ama gezmek istiyorum yine de" dedimYa eskiden olsa gider kitapçıdan alırdık kitabımızı. Şimdi bakıyorum kitap amazonda 26 tl gidip kitapçıya bakacağım en az 50 tldir eminim ki. Gerçekten gidip kitapçıdan geze geze baka baka kitap almayı özledim. Müze gibi geziyoruz artık kitapçıları ya. Ya da kitapçıda bakıp internetten alıyorum daha kitapçıdayken. Yani onlar ne yapsın dükkan kiraları çok yüksek, personellerin maaşları var. Bir sürü gider var. Bütün bunları baz alarak fiyat koymak zorundalar evet onunda farkındayım ama üzülüyorum.
Ülkemizin hali çok kötü. Gerçekten çok üzülüyorum ve çocuklarımızın geleceği için çok endişeleniyorum. Hakkımızda hayırlısı
Hatta ilk siparişimi hatırlıyorum. Şimdi kitap alacağım etrafımda kitapçı yok nerden başlayacağımı bilmiyorum. Hep kuzenlerden arkadaşlardan ödünç kitapla okuyorum. Sonra İlknokta çıktı karşıma. Siparişim verdim. Tekrar araştırırken Kitapyurdu çıktı karşıma baktım daha ucuz. İlknokta'yı iptal edip oradan almıştımBen intermet alışverişini pandemiyle arttırdım. Önceden hiç internetten alışveriş yapmazdım. Doğrudur yani öncesinin piyasasını bilmiyorum.
Buraya kargo 5-7 iş gününde geliyor, Amazon 2 günde getiriyorNapıyorlar, uçakla mı getiriyorlar, gerçekten anlamıyorum
Ooo rakibemSelamlar:)
Doğu işte anacım. 3-5 gün önce getirmesi büyük başarı burası içinAmazondan sabah sipariş veriyorum akşam getiriyorlar bana
Bir an ters duruyorlar sandım, hele sağdakilere mantığım yetmedi havada nasıl duruyorlar diyorumBenimkiler sığmamaya başladı, kaçak kat çıktım. Altta iki rafım okulda kullandığım diğer şeyler ve kırtasiye ürünleri. Çok kullanmadıklarımı baza altı vs kaldırıp yer açmak bu haftasonu hedeflerim arasında
DüzelttimBir an ters duruyorlar sandım, hele sağdakilere mantığım yetmedi havada nasıl duruyorlar diyorum
// Sağdakiler=üsttekiler
Cin Ali serisi mi onlar? Bu hedefler aşırı değil mi ama yaa?Eveet hedefleride öyle hatta. Biri 360 hedef koymuş 361 kitap okumuş mesela
Ateşböceği yolu ile aklıma gelen yazar.Kristin Hannah ilk defa okudum, tatlı bir yazım dili var. Şöyle sakin sakin roman okuyayım, biraz da hüzün, aşk olsun derseniz tercih edilebilir
Neredeyse her gün bir kitap bitirmek lazım öyle bir sayı içinCin Ali serisi mi onlar? Bu hedefler aşırı değil mi ama yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?