Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off hepsini okudum sizin yüzünüzden.

Kızlar Oliver Twist hep böyle mutsuz mu gidiyor ya? Yazık ben üzülüyorum bu çocuğa. Hiç yüzü gülüyor mu?
Valla nerdeyse sırf bu sebepten bırakıcam ya çok üzülüyorum

Iyi aksamlarbugun buraya bakmadigimi farkettim2 gundur hicbsy yapmamama ragmen kendimi aşırı yorgun halsiz hissediyorum,kitap da okuyamadim.ugultulu tepeleri okuyorum ocak ayinda bitiririm artik.yeni yila bomba gibi girmek istiyorum o yuzden yarin islerimi halledip cumartesi gunu kitaplarima sarilcam

Annem “yeni yıla nasıl girersen öyle geçer” deyip gece yarısına 10 dakika kala beni ders çalışmaya oturttururdu, o geldi aklıma. Şaka gibi ama ben o sene gerçekten çok ders çalışmıştım . Bu sene de kitap okuyarak mı girsek yeni yıla?

Ayy ben mümkünse çocukları uyutup uyuyarak girmek istiyorum çocuklarımda bende gece olunca güzel güzel uyuyalım yeni yılda inşallah zira uykusuzluk canıma tak etmek üzere. Biri üstüme yorgan atsın

2022 de toplam 42 kitap 14.389 sayfa okumusum
Kizimin dogumundan dolayi hedefi daha az tutmustum ama daha fazlasini okumusum
2021 yilina gore kitap sayim az ama sayfa sayim fazla olmus demekki hacimli kitaplar okumusum bu sene.
2023 de de fazla fazla okurum insallah

Kitap okumaya başlamak için Ocak ayını bekliyorum böyle garip huyları olan var mı benim gibi
Ben de Ocak gelmeden elimdekileri bitirsem diyorum sürekli.
Ki, Ocak gelince başka başka kitaplara geçebileyim.

Ben de Ocak gelmeden elimdekileri bitirsem diyorum sürekli.
Ki, Ocak gelince başka başka kitaplara geçebileyim.
Çoook uzun bir aranın ardından okumaya başlayacağım, o yüzden okumayı yeni öğrenen çocuklar gibi heyecanlıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…