- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
Valla nerdeyse sırf bu sebepten bırakıcam ya çok üzülüyorumOff hepsini okudum sizin yüzünüzden.
Kızlar Oliver Twist hep böyle mutsuz mu gidiyor ya? Yazık ben üzülüyorum bu çocuğa. Hiç yüzü gülüyor mu?
Off hepsini okudum sizin yüzünüzden.
Kızlar Oliver Twist hep böyle mutsuz mu gidiyor ya? Yazık ben üzülüyorum bu çocuğa. Hiç yüzü gülüyor mu?
Valla nerdeyse sırf bu sebepten bırakıcam ya çok üzülüyorum
+1Sofie'nin Dünyası
Hangi mübarek kardeşimizde pdf si varsa vakit sevap vaktidir.
Bu fiyatlar ne böyle
Annem “yeni yıla nasıl girersen öyle geçer” deyip gece yarısına 10 dakika kala beni ders çalışmaya oturttururdu, o geldi aklıma. Şaka gibi ama ben o sene gerçekten çok ders çalışmıştımIyi aksamlarbugun buraya bakmadigimi farkettim 2 gundur hicbsy yapmamama ragmen kendimi aşırı yorgun halsiz hissediyorum,kitap da okuyamadim.ugultulu tepeleri okuyorum ocak ayinda bitiririm artik.yeni yila bomba gibi girmek istiyorum o yuzden yarin islerimi halledip cumartesi gunu kitaplarima sarilcam
Ozele gel mesaj atamiyorum sana
ARALIK
1-Dura Mater- Serkan Karaismailoğlu- 558 Syf
2-Sırça Fanus- Sylvia Plath- 254 Syf
3-Kıyamet Park- Alper Canıgüz- 245 Syf
4-Alice Harikalar Diyarında- L. Caroll- 106 Syf
5-Kirpinin Zarafeti- Muriel Barbery- 300 Syf
6-Yürüyen Şato- Diana Wynne Jones- 360 Syf
7-Oz Büyücüsü- L. Frank Baum- 135 Syf
8-Kopyalanmış Adam-Jose Saramago- 304 Syf
9-Bir Ses Böler Geceyi- Ahmet Ümit- 149 Syf
10-Değişim- Mo Yan- 94 Syf
Toplam2505 Sayfa
Hastayken daha çok okunuyormuş öyle dedi
Ben demiştim beni şoka uğratacak diyeHastayken daha çok okunuyormuş öyle dedi
Ben demiştim beni şoka uğratacak diye
Kendimi de uğrattım canımBen demiştim beni şoka uğratacak diye
Ayy ben mümkünse çocukları uyutup uyuyarak girmek istiyorumAnnem “yeni yıla nasıl girersen öyle geçer” deyip gece yarısına 10 dakika kala beni ders çalışmaya oturttururdu, o geldi aklıma. Şaka gibi ama ben o sene gerçekten çok ders çalışmıştım. Bu sene de kitap okuyarak mı girsek yeni yıla?
Ben de Ocak gelmeden elimdekileri bitirsem diyorum sürekli.Kitap okumaya başlamak için Ocak ayını bekliyorumböyle garip huyları olan var mı benim gibi
Ben bunu seneler önce okumuştum ama yaa.Ocak : Sofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder
Şuydu sanırım
Çoook uzun bir aranın ardından okumaya başlayacağım, o yüzden okumayı yeni öğrenen çocuklar gibi heyecanlıyımBen de Ocak gelmeden elimdekileri bitirsem diyorum sürekli.
Ki, Ocak gelince başka başka kitaplara geçebileyim.
Ben de çoook önceden okumuştum ama aklımda hiçbir şeyi yok, baştan okuyacağım getirdiysem İstanbul'danBen bunu seneler önce okumuştum ama yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?