Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağustosta geldim topice. O zamana kadar 1 kitabı bitirdim bitiremedim sene boyunca, tıkanmıştım resmen. Topicteki 5 ayımda 24 kitap ve 8548 sayfa okumuşum.

Okuduğu kitapları paylaşıp kitap okumak için teşvik edenlere, beğendikleri kitapları önerip kütüphanemi genişletmeme yardımcı olanlara, kısacası başta C Calcifer olmak üzere topicteki herkese çok çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız

Eline sağlık canım

Günaydınn
Kırmızı Pelerin’e başladım. Gülseren Budayıcıoğlu yazarı, başlarda beni çok sarstı bu kitap. Küçücük bir çocuğun babası tarafından istismarını anlatmış. Kendime gelemedim o gün.
Ben dün Oliver Twist’i bitirebildim ancak. İstersen onu Aralık ayına yazabiliriz yoksa sıfır gelecek ismimin karşısına

Yıllık hedefine etkisi yok boşver Ocak ayında kalsın

Eline emeğine sağlık

Ben 3 kitap bitirdim. Parfümün dansı (yarım bırakmıştım baştan başladım) 432, Var olmanın dayanılmaz hafifliği 336, kaplan kaplan! 304, 1072 sayfa onlar. Başladığım ve şu an devam ettiğim kitaplardan min 250 sayfa okudum (yanımda değil). 1322 sayfa Aralık ayı okuduğum sayfa sayısı

Bildirimlere sadece o ay içinde bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz. yarım kalan kitaplar dahil değil. Bildirimlerimizi ilgili ayın son akşamına kadar yapıyoruz ve bildirim sayfasına yazıyoruz

Çok ama çok özür dilerim başkanım son zamanlarda kafam biraz dolu unutmuşum ben toplamayı. Hakkını helal et lütfen
Toplamlarınızı yazar mısınız kızlar. Listeleri hazırlarken zorluk oluyor bunlar bana. O yüzden bildirimleri eksiklsiz yapmanızı rica ediyorum.

Ben de henüz bitiremedim kitabımı.

Peki daha önce başlayıp aralıkta bitirdiysem. Ben sadece Aralık ayı içinde okunan kitaplar ve sayfa sayısı sandım. Daha önce başlayıp da aralıkta bitirdiğimi dahil etmedim

Peki daha önce başlayıp aralıkta bitirdiysem. Ben sadece Aralık ayı içinde okunan kitaplar ve sayfa sayısı sandım. Daha önce başlayıp da aralıkta bitirdiğimi dahil etmedim
Kasımda başladığım Beyaz Diş’i aralıkta bitirdim ben, başkana sorup aralık okumama yazdım.

Yaa bnde arkadastan aldm madayonun içi’ni okucam digerlerni satın alayım dedim ama çok pahalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…