Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki daha önce başlayıp aralıkta bitirdiysem. Ben sadece Aralık ayı içinde okunan kitaplar ve sayfa sayısı sandım. Daha önce başlayıp da aralıkta bitirdiğimi dahil etmedim
Aralık ayına yazıyorsun canım. Yani hangi ayda bitirdiysen o zamana. Kasım'da başlamışsındır ama Aralık'ta bitmiştir o zaman Aralık ayına yazmalısın.
Çok karışık yazdım ya. İnşallah anlamışsındır

Tünaydın başkanım:)
Tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer kitabıyla seneyi açtım.
Sanırım kişisel gelişime ihtiyacım olduğunu düşünüyor şu an Tanrı.
Çünkü ne zaman bir şeye ihtiyaç duyacak olsam, bir şekilde karşıma geliyor. Bu da tesadüf değil diye düşünüyorum.
Danyal peygamberin mezarı da bizim memleketteymiş, bunu da yeni öğrendim.

Sondaki 455'i görünce, istemsizce elim kalbime gitti bir an.
Maşallah diyeyim.
Keşke foruma daha önce üye olsaydım da ben de bilseydim 2022 kitaplarımı. Hiç aklıma gelmemişti yazmak.
Olsun, bir sene sonra ben de yapacağım böyle listeler.
Gerçekten motive edici.
İyi ki yolum düşmüş buralara.

Günaydın efenimmm
Yeni yıla en sevdiğim yazarlardan olan Kemal Sayar'ın Başı Sunuklar İçin Kılavuz kitabıyla başlıyorum

Eline sağlık canım.
Yeni yılda daha verimli geçer inşallah

Merhabalar

Rüzgarın adına devam ediyorum. 150 sayfa biraz zorladı sonrası daha kolay ilerledi benim için.

Aralıkta yapamadığım okumayı bu ayda yapmayı düşünüyorum umarım gerçekleştirebilirim

Sevgili KK yetkililerinden alkış emojisi istiyorum kalpli göz yeterli kalmıyor

Herkesin elciklerine gözcüklerine sağlık, çok güzel bir ay olmuş

MaşAllah size kızlar ne kadar güzel okumalar yapılmış. Herkesi tebrik ediyorum özellikle de ilk üçü

maşallah maşallah meydan okuma yaradı hepimize

artsın azalmasın inşallah. listedekileri ve olmayanları tebrik ederim. çok güzel okumuşuz

Hay maşallah sayfa sayılarına bak herkesi kutluyorum
Ellerine sağlık sağlık başkan C Calcifer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…