Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok beğenmiştim. Kitap incecik ama içeriği çok derin bence. Yanlış zamanda okunduğunda veya tarzınıza uymuyorsa bu kitap için doğru değerlendirme yapamayabilirsiniz
Dediğiniz doğru başkanım kitap çok derin anlamı olan ve aslında olaya dayalı değil düşünceye dayalı bir kitap. Olaylar üzerinden anlamaya çalışınca kafası karışabiliyor insanın. Okuma yaparken sakin bir ortam ve boş bir kafa lazım. Benim kafam dolu olduğu için biraz bana ıstırap geldi kitap çünkü düşüncenin derinine inemedim ama tavsiye eder miyim kesinlikle ederim. Çıkarımlar, mesajlar o kadar güzel ki. Bana biraz da Oblomov'u anımsattı bence satır aralarında vermek istenilen mesajları benzer

Amin çok teşekkür ederim arkadaşım

Disipline Girmis BirKadin geçmiş olsun canım kitaplarını da güle güle oku çok güzeller ❤

Neyse ki bir çoğu var bende Keyifli okumalar

Nerde yedin paraları söylee

Ah othello o kadar güzel bir kitap ki...
Keyifli okumalar
Teşekkür ederim
Seni 15. Kitapta durduran ne oldu mesela anlatsana biraz
Kart limitim

Çok teşekkür ederim başkanım Elbetteki okuduğum kitaplarin sayısında da kalitesinde de topigimizin cok katkısı var. Sen de yine bu yıl cok uğraştın bizimle, emeğine sağlık
Ben de başta en cok kitap okuyan arkadaşlarimiz Mrsay Kukrim Life light olmak üzere tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Birlikte nice güzel okumalarimiz olsun ınşallah

Seni alıntılayarak bütün birincilere hedefine ulaşanlara maşallah diyorum Aspasim

Seni alıntılayarak bütün birincilere hedefine ulaşanlara maşallah diyorum Aspasim
Çok teşekkür ederim Bonuscum Sen de tebrik edilmesi gereken bir arkadaşımızsin. Yogun bi hayatın var ama yine de illaki kitaplara zaman ayiriyrosun, hem de guzel kıtaplara

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Hep beraber yeni kitaplar yeni yazarlar tanıdığımız ve bol okuma yaptığımız bir yıl olsun
Amin inşallah başkanım. Iyi ki varsın
Ben yıllık hedefimi gecen yilki 60 tan sonra bu yıl 30 diye yazdim ama biraz utandım simdi Bari ayda 3 kitap olsun 36 yazayim. Listeye yeniden ekleyeyim mi bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…