Değişen hayat şartları etkiliyor ister istemez. Tamam canımAmin inşallah başkanım. Iyi ki varsın
Ben yıllık hedefimi gecen yilki 60 tan sonra bu yıl 30 diye yazdim ama biraz utandım simdiBari ayda 3 kitap olsun 36 yazayim. Listeye yeniden ekleyeyim mi bunu
Tam olarak dedigin sebeplerden oldu. Ama inşallah okurum. Bu arada Ocak ayi ortak okumasi Sofienin Dunyasini okumuştum cok uzun yıllar once, ama hatırlıyorum yine de yüzden tekrar okumuyorumDeğişen hayat şartları etkiliyor ister istemez. Tamam canım
Biz sana teşekkür ederiz onca emeğin yanısıra bir de yoldaşlık ediyorsun bizeKızlar hepinize teşekkür ederim. Hep beraber yeni kitaplar yeni yazarlar tanıdığımız ve bol okuma yaptığımız bir yıl olsun
Teşekkür ederim canım duygularımız karşılıklıGüzel yürekli arkadaşımTopigimizde iyi kitaplarla birlikte karşılaştığım guzelliklerden biri de sensin Okuduğun kitaplari da takip ettim. Senin ve diğer arkadaşların begendiginiz kitapları da not aldim onlari da okuyacagim inşallah
Ben de bugün cok duygusalim nedense. Ya bir de başkan listeleri paylasinca hislendim eskiden ne guzel okuyormuşum dedim ve sizinle olan muhabbetleri ozledim en cok da. Kitap yorumlarimizi mesela.. Bi dost meclisinden uzun süredir mahrum kalmisim gibiBiz sana teşekkür ederiz onca emeğin yanısıra bir de yoldaşlık ediyorsun bize
Teşekkür ederim canım duygularımız karşılıklıben de müsait olunca listelere bakıp çalacağım. Çok güzel pusula oluyoruz birbirimize burada, herkes zevkine uygun seçimler yapıyor listelerden. Aspasiaa beğendiyse ben de okurum diyorum, veya başka biri için aynı şekilde. Benim için bu kıymetli
Yine niye böyle duygu yüklü konuşmalar oldu ki?
Ben de burda şu kitabı çok begendim diyen biri olunca hemen not alıyorum. Mesela mrsay bi kitap için cok cok begendim demisti hemen yazdım onu bi kenara. Başkan da Oliver icin güzel okunmali dedi ertesi gün hemen başladım onu okumayaBiz sana teşekkür ederiz onca emeğin yanısıra bir de yoldaşlık ediyorsun bize
Teşekkür ederim canım duygularımız karşılıklıben de müsait olunca listelere bakıp çalacağım. Çok güzel pusula oluyoruz birbirimize burada, herkes zevkine uygun seçimler yapıyor listelerden. Aspasiaa beğendiyse ben de okurum diyorum, veya başka biri için aynı şekilde. Benim için bu kıymetli
Yine niye böyle duygu yüklü konuşmalar oldu ki?
Sağlık olsun da yine okursun nasılsa.Ben de bugün cok duygusalim nedense. Ya bir de başkan listeleri paylasinca hislendim eskiden ne guzel okuyormuşum dedim ve sizinle olan muhabbetleri ozledim en cok da. Kitap yorumlarimizi mesela.. Bi dost meclisinden uzun süredir mahrum kalmisim gibi
Paletle taşıyıp forklift ile indirmiş olduklarını düşünüyorum kargoyu
Hep birlikte sağlık ve huzurla inşallahSağlık olsun da yine okursun nasılsa.
Yokluğun buralarda çok belli oluyor, inşallah en kısa zamanda en güzel şekilde sohbetlerimiz de olur yine. İyi ol yeter
Çok teşekkür ederim BonuscumSen de tebrik edilmesi gereken bir arkadaşımızsin. Yogun bi hayatın var ama yine de illaki kitaplara zaman ayiriyrosun, hem de guzel kıtaplara
Yeni değiller gerçi ama görünce aklıma şey geldi. Stephen King ve George R. R. Martin konuşuyorlar. Martin King'e "6 ayda kitabımın 3 bölümünü yazdım. Sen o 6 ayda 3 kitap yazdın. Nasıl bu kadar hızlı yazıyorsun?" diye soruyor. Haklı
Eki Görüntüle 3186490
King günde mutlaka 9 sayfa yazıyormuş. Martin arada her şeyden bıkıp yan gelip yatasın gelmiyor mu diyor. Sen daha çok beklersin yeni kitabı
Georgecuğumun genel bir ağırlığı var. 1996 da yqzmış ilk kitabı yıl 2023 olmuş hala bekliyoruz hikayeyi nihayete erdirsin diyebence hevesi kaçtı yazamıyor yan gelip yatmaktan
deli edecek bu adam beniGeorgecuğumun genel bir ağırlığı var. 1996 da yqzmış ilk kitabı yıl 2023 olmuş hala bekliyoruz hikayeyi nihayete erdirsin diye
Çok geçmiş olsunBu başlığın ilk sayfa yorumları ne güzel ya.
Herkes birbirine hoş geldiniz diyor.
Eskiden Beyoğlu'nda takım elbisesiz dolaşılmazdı günleri inceliği adeta.
Can sıkıntısından neye saracağımı şaşırdım.
Ciddi bir göz problemim var. Bugün otogara gittik ve otobüste biraz kitap okuyacaktım ama o kadar fazla aydınlık ve güneş vardı ki, görme kaybı yaşıyorum ışıkta.
Katarakt başlangıcı deyip, ameliyat için çok erken diyor doktorlar.
Kafayı yemek üzereyim.
Belki de kornea hasarı oluştu. Yeni bir göz hastanesine gitmem şart oldu. Bulanıklık çok fazla ve yaşam kalitemi mahvetti.
Sanki bir sabah uyanıp, Yeşilçam filmlerindeki gibi eşime; "ışıkları niye kapattın?" diye soracağım sanmaya başladım.
Haftaya sil baştan göz tedavisi. Hadi bakalım.
Teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ediyorum. O yoğunluğa rağmen okumanı aksatmadınÇok teşekkür ederim başkanımElbetteki okuduğum kitaplarin sayısında da kalitesinde de topigimizin cok katkısı var. Sen de yine bu yıl cok uğraştın bizimle, emeğine sağlık
Ben de başta en cok kitap okuyan arkadaşlarimizMrsay Kukrim Life light olmak üzere tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Birlikte nice güzel okumalarimiz olsun ınşallah
Calcim biz sana teşekkür ederiz her ay sonu listeleri yetmezmiş gibi bir de yıl sonu listeleriyle uğraştın. Emeğin çok büyük canım.Kızlar hepinize teşekkür ederim. Hep beraber yeni kitaplar yeni yazarlar tanıdığımız ve bol okuma yaptığımız bir yıl olsun
Teşekkür ederim canım,ben de tebrik ediyorum seni herşeyin gönlünce olacağı bir yıl olsun ve birlikte bol bol okuyalım yine konuşalım kitaplarımızıÇok teşekkür ederim başkanımElbetteki okuduğum kitaplarin sayısında da kalitesinde de topigimizin cok katkısı var. Sen de yine bu yıl cok uğraştın bizimle, emeğine sağlık
Ben de başta en cok kitap okuyan arkadaşlarimizMrsay Kukrim Life light olmak üzere tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Birlikte nice güzel okumalarimiz olsun ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?