Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pdf indirmiştim yorumlama tarihine göre okuyup yetiştirirsem ben de katılabilirim

Bir de naçizane ortak okumalar artık zorunlu sonuçta ay bitiminde ilk müsait zamanda hemen yorumlamasını yapsak olur mu bizde bıraktığı etki detaylar zaman geçtikçe azalabiliyor bir de ben bi iki baş karakterlerin vs ismini hatırlayabiliyorum birçoğunun adını unutmuş oluyorum

Aynısı bana da oluyor ama ortak okumalar konusunda bir sıkıntı var. Ya çok az okunuyor ya da diğer aylara sarkıyor. Bu durum beni de ne zamandır rahatsız ediyor. yorumlama yapılacak üç kişi oluyoruz. Ben özellikle tarihi bir kaç gün önceden belirtiyorum ki herkes kendini ayarlasın. O yüzden bu yorumlama ve ortak okuma konusunda git gide hevesim kaçıyor.
Hatırlarsan daha önce ayın yazarı vardı. Katılım o kadar azdı ki kaldırmak zorunda kaldım. Bu iş ona doğru gidiyor

Okudummm katılırım

Çok geçmiş olsun
deli edecek bu adam beni

Ben de küsecem az kaldı o çıkarın brn okumayacam gerçi dizide senaristlik yapığı için finali biliyorum ama bncr aynı finali yapmaycak
Gecikmeli bir günaydın
Elimde var. Belirli bir tarih olursa yetiştirmeye çalışırım.

Bu durumu ben de yaşıyorum. Mesela ocak ayi kitabini subatin ilk haftasi belirlenen bir gunde konusalim,diger kitaplarida ayni sekilde sonraki ilk ayin ilk haftasi olacak sekilde yapabiliriz C Calcifer

Farkındayım özellikle Badem Ağacı yorumlama gecesinden sonra iyice tadının kaçtığının eskiden sayfalarca yorum olurdu çok zevkli oluyor buna hepimizin dikkat etmesi gerek ortak okuma zorunluysa yorumlamaya katılmak da olsun özel durumlar elbet olabilir önceden haber verilirse çoğunluğun uygun olduğu tarih belirlenir en azından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…