İlk kitabı bağışla bence fhdhdhsBir serinin ilk kitabı bende var. Kalan 7 kitabını almam lazım
Bana söyleoff heyecanı kalmadı böyle
Kitap alası geldi
Arkadaşımı batırmana izin verememLife light bence diğer kitapları da hediye etsin bana
Pdf indirmiştim yorumlama tarihine göre okuyup yetiştirirsem ben de katılabilirim
Çatak Kanyonu - Kastamonu
Kastamonu’nun en önemli turizm değerlerinden olan Çatak Kanyonu, merkeze 7 kilometre uzaklıktadır. 6 kilometresi araç ile 1 kilometresi dağ içindeki yürüyüş parkurundan ilerlenerek kanyonun 900 metre yüksekliğe sahip gözetleme noktasına ulaşılmaktadır. Gözetleme noktasından kilometrelerce uzayan kanyonu seyretmek büyük bir keyiftir.
Kanyon, Çatak Köprüsü’nün 1-2 km aşağısından başlamaktadır. Nalbantoğlu köyünde kesintiye uğrayıp, İnönü’ne kadar tekrar kesintisiz devam etmektedir.
Günaydınlar Herkese
Kadınlar Ülkesi yorumlama gecesi düzenleyeceğim. elinde olup okuyan var mı ya da okuyacak?
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@pylz
@Gelincik78
@A R Y A
Mavi Mucize
@MelodiminEsi
Pdf indirmiştim yorumlama tarihine göre okuyup yetiştirirsem ben de katılabilirim
Bir de naçizane ortak okumalar artık zorunlu sonuçta ay bitiminde ilk müsait zamanda hemen yorumlamasını yapsak olur mu bizde bıraktığı etki detaylar zaman geçtikçe azalabiliyor bir de ben bi iki baş karakterlerin vs ismini hatırlayabiliyorumbirçoğunun adını unutmuş oluyorum
Okudummm katılırım
Kastamonu’nun en önemli turizm değerlerinden olan Çatak Kanyonu, merkeze 7 kilometre uzaklıktadır. 6 kilometresi araç ile 1 kilometresi dağ içindeki yürüyüş parkurundan ilerlenerek kanyonun 900 metre yüksekliğe sahip gözetleme noktasına ulaşılmaktadır. Gözetleme noktasından kilometrelerce uzayan kanyonu seyretmek büyük bir keyiftir.
Kanyon, Çatak Köprüsü’nün 1-2 km aşağısından başlamaktadır. Nalbantoğlu köyünde kesintiye uğrayıp, İnönü’ne kadar tekrar kesintisiz devam etmektedir.
Günaydınlar Herkese
Kadınlar Ülkesi yorumlama gecesi düzenleyeceğim. elinde olup okuyan var mı ya da okuyacak?
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@pylz
@Gelincik78
@A R Y A
Mavi Mucize
@MelodiminEsi
Alabileceğim başka kitap yoktuBir serinin ilk kitabı bende var. Kalan 7 kitabını almam lazım
7 senenin sonunda kitaplar elindeLife light bence diğer kitapları da hediye etsin bana
Bu başlığın ilk sayfa yorumları ne güzel ya.
Herkes birbirine hoş geldiniz diyor.
Eskiden Beyoğlu'nda takım elbisesiz dolaşılmazdı günleri inceliği adeta.
Can sıkıntısından neye saracağımı şaşırdım.
Ciddi bir göz problemim var. Bugün otogara gittik ve otobüste biraz kitap okuyacaktım ama o kadar fazla aydınlık ve güneş vardı ki, görme kaybı yaşıyorum ışıkta.
Katarakt başlangıcı deyip, ameliyat için çok erken diyor doktorlar.
Kafayı yemek üzereyim.
Belki de kornea hasarı oluştu. Yeni bir göz hastanesine gitmem şart oldu. Bulanıklık çok fazla ve yaşam kalitemi mahvetti.
Sanki bir sabah uyanıp, Yeşilçam filmlerindeki gibi eşime; "ışıkları niye kapattın?" diye soracağım sanmaya başladım.
Haftaya sil baştan göz tedavisi. Hadi bakalım.
deli edecek bu adam beni
Gecikmeli bir günaydın
Günaydınlar Herkese
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@pylz
@Gelincik78
@A R Y A
Mavi Mucize
@MelodiminEsi
Alabileceğim başka kitap yoktu
7 senenin sonunda kitaplar elinde
Bu durumu ben de yaşıyorum. Mesela ocak ayi kitabini subatin ilk haftasi belirlenen bir gunde konusalim,diger kitaplarida ayni sekilde sonraki ilk ayin ilk haftasi olacak sekilde yapabiliriz C CalciferPdf indirmiştim yorumlama tarihine göre okuyup yetiştirirsem ben de katılabilirim
Bir de naçizane ortak okumalar artık zorunlu sonuçta ay bitiminde ilk müsait zamanda hemen yorumlamasını yapsak olur mu bizde bıraktığı etki detaylar zaman geçtikçe azalabiliyor bir de ben bi iki baş karakterlerin vs ismini hatırlayabiliyorumbirçoğunun adını unutmuş oluyorum
İstersen 2 aralıkta beni kendine çıkartabilirsinHer yıla bir kitap hımm bana uyar
Üç kâğıt yokkkİstersen 2 aralıkta beni kendine çıkartabilirsin
Farkındayım özellikle Badem Ağacı yorumlama gecesinden sonra iyice tadının kaçtığının eskiden sayfalarca yorum olurdu çok zevkli oluyor buna hepimizin dikkat etmesi gerek ortak okuma zorunluysa yorumlamaya katılmak da olsun özel durumlar elbet olabilir önceden haber verilirse çoğunluğun uygun olduğu tarih belirlenir en azındanAynısı bana da oluyor ama ortak okumalar konusunda bir sıkıntı var. Ya çok az okunuyor ya da diğer aylara sarkıyor. Bu durum beni de ne zamandır rahatsız ediyor. yorumlama yapılacak üç kişi oluyoruz. Ben özellikle tarihi bir kaç gün önceden belirtiyorum ki herkes kendini ayarlasın. O yüzden bu yorumlama ve ortak okuma konusunda git gide hevesim kaçıyor.
Hatırlarsan daha önce ayın yazarı vardı. Katılım o kadar azdı ki kaldırmak zorunda kaldım. Bu iş ona doğru gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?