Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de iyiyim cok sukur. Yagmurlu bir istanbul sabahinda muufin isteyen bebelerle savasi kazanirsam orgu ormek istiyorum
Buradan okuması çok tatlı dursa da, savaşında başarıya ihtiyacın olduğunu düşünerek kolaylıklar diliyorum

Topikte örgüyle uğraşan ne kadar çok
C Calcifer bütün becerikli hatunları toplamış

Biz de ayni, yukarda da yazdim, bugun orgucuyum insallah
Ayy ne güzel
Selam canım. Şubat ayında 2 ortak kitap var zaten ancak okurum. Anna Karenina ve otomatik portakal. Şubat ayında Huzur'u alırsam Mart'ta okuyabiliriz
Tamam o zaman mart için haber beklerim aslında otomatik portakalı nette bulursam katılabilirim size

Eklentiler

• 2BC96779-A5DA-4E72-83B4-7B7B1B11306D.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 31
Bence okumalısın. Akşamları 1saat okuyabiliyorum ona rağmen çok hızlı okunuyor. Sayfa sayısını aldanma
Polisiye bir kitap seçtim Brandenburg Glenn Meade. Daha önce bir kitabını okumuştum. Sakkara’nın Kumları . Oldukça akıcıydı bununda öyle olduğunu düşünüyorum. Bu bitikten sonra belki onu okurum.

Selam canım. Şubat ayında 2 ortak kitap var zaten ancak okurum. Anna Karenina ve otomatik portakal. Şubat ayında Huzur'u alırsam Mart'ta okuyabiliriz
Mart için ortak okuma listesi nedir. Şubatta kardeşim gelecek ondan isteyeyim getirsin. Bende katılayım.

Roman gibi mi canım eşim okuduğu kitabın tarihi Bilgi gibi olduğunu söyledi bundan alayım ona göre
Benim okuduğum roman gibi canım Hasan Sabbah falan var mıymış kitapta? İllaki vardır da yani şöyle özet geçeyim. Alamut Kalesinde haşhaş ve başka şeylerle (söylemek istemiyorum spoi olmasın diye) genç delikanlıları etkisi altına alıp onları kendine Fedai ediyor. İlginç ve okunması gereken bir hikaye kesinlikle. Ama biraz zor ilerleyebilir kitaba kendini kaptıran lazım. Bir 100 sayfa sonra ben elimden bırakamamıştım. Eşine bi sorarsın o kitapla kıyaslarsın. Tarih hakkında bilgi edinşyorsun elbette ama roman bu canım kurgu var

Tünaydın
Uçurtma Avcısı boğazımda düğümlerle,İncir Kuşları 'ndan sonra hüzünlendiren,ağlatan bir kitap olarak bitti şimdi.
Khaled Hosseini ile başlamışken ikinci kitabı Bin Muhteşem Güneş ile devam etmek istiyorum.Ama onu Şubat listeme dahil etmek istediğimden bu hafta sonuna bitireceğim bir kitap okuyacağım:Tarihi Hoşça Kal Lokantası-Şermin Yaşar..Hatta imza gününde tanışıp kitabı imzalatma şansı yakalamıştım..Sosyal medyada da severek takip ederim kendisini...

Evet ben de biraz kurgu hikaye istiyorum dümdüz tarihi bilgiler verilince aklımda kalıcılığı azalıyor

Süpersin inşallah ben de 1 şubata kadar bitirebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…