Ben de okudumAlamut Fedailerin Kalesi mi? Okudum ben size katılabilirim
Buradan okuması çok tatlı dursa da, savaşında başarıya ihtiyacın olduğunu düşünerek kolaylıklar diliyorumBen de iyiyim cok sukur. Yagmurlu bir istanbul sabahinda muufin isteyen bebelerle savasi kazanirsam orgu ormek istiyorum
Ayy ne güzelBiz de ayni, yukarda da yazdim, bugun orgucuyum insallah
Tamam o zaman mart için haber beklerimSelam canım. Şubat ayında 2 ortak kitap var zaten ancak okurum. Anna Karenina ve otomatik portakal. Şubat ayında Huzur'u alırsam Mart'ta okuyabiliriz
Çoğunluk okudu herhalde ben de okurum yakın zamanda inşallahBence Alamut için ortak okuma yapın. İnsanların inançları üzerinden nasıl sömürülüp neler yaptırabilirdiğüni hayretle okursunuz
Şu var eşim okuyor bahsettiğin bu mu canımAlamut Fedailerin Kalesi mi? Okudum ben size katılabilirim
Polisiye bir kitap seçtim Brandenburg Glenn Meade. Daha önce bir kitabını okumuştum. Sakkara’nın Kumları . Oldukça akıcıydı bununda öyle olduğunu düşünüyorum. Bu bitikten sonra belki onu okurum.Bence okumalısın. Akşamları 1saat okuyabiliyorum ona rağmen çok hızlı okunuyor. Sayfa sayısını aldanma
Mart için ortak okuma listesi nedir. Şubatta kardeşim gelecek ondan isteyeyim getirsin. Bende katılayım.Selam canım. Şubat ayında 2 ortak kitap var zaten ancak okurum. Anna Karenina ve otomatik portakal. Şubat ayında Huzur'u alırsam Mart'ta okuyabiliriz
Demir ökçe Jack LondonMart için ortak okuma listesi nedir. Şubatta kardeşim gelecek ondan isteyeyim getirsin. Bende katılayım.
Benim okuduğum Vladimir Bartol un kitabı canım.Çoğunluk okudu herhalde ben de okurum yakın zamanda inşallah
Şu var eşim okuyor bahsettiğin bu mu canım
Roman gibi mi canım eşim okuduğu kitabın tarihi Bilgi gibi olduğunu söyledi bundan alayım ona göreBenim okuduğum Vladimir Bartol un kitabı canım.Konuları aynıdır sanırım siz yorumlarken ben de faydalanırım Eki Görüntüle 2772563
Bende ki de canım. Ileri ki aylarda okurum. Ne zaman okuyacaksın. Birlikte okuyalımBenim okuduğum Vladimir Bartol un kitabı canım.Konuları aynıdır sanırım siz yorumlarken ben de faydalanırım Eki Görüntüle 2772563
Benim okuduğum roman gibi canımRoman gibi mi canım eşim okuduğu kitabın tarihi Bilgi gibi olduğunu söyledi bundan alayım ona göre
Bitanem ben okudum ve bir buçuk iki yıl geçmesine rağmen aklımda. Siz okuyunca bana da hatırlatma olur konuşuruzBende ki de canım. Ileri ki aylarda okurum. Ne zaman okuyacaksın. Birlikte okuyalım
Evet ben de biraz kurgu hikaye istiyorum dümdüz tarihi bilgiler verilince aklımda kalıcılığı azalıyorBenim okuduğum roman gibi canımHasan Sabbah falan var mıymış kitapta? İllaki vardır da yani şöyle özet geçeyim. Alamut Kalesinde haşhaş ve başka şeylerle (söylemek istemiyorum spoi olmasın diye) genç delikanlıları etkisi altına alıp onları kendine Fedai ediyor. İlginç ve okunması gereken bir hikaye kesinlikle. Ama biraz zor ilerleyebilir kitaba kendini kaptıran lazım. Bir 100 sayfa sonra ben elimden bırakamamıştım. Eşine bi sorarsın o kitapla kıyaslarsın. Tarih hakkında bilgi edinşyorsun elbette ama roman bu canım kurgu var
SüpersinTünaydın
Uçurtma Avcısı boğazımda düğümlerle,İncir Kuşları 'ndan sonra hüzünlendiren,ağlatan bir kitap olarak bitti şimdi.
Khaled Hosseini ile başlamışken ikinci kitabı Bin Muhteşem Güneş ile devam etmek istiyorum.Ama onu Şubat listeme dahil etmek istediğimden bu hafta sonuna bitireceğim bir kitap okuyacağım:Tarihi Hoşça Kal Lokantası-Şermin Yaşar..Hatta imza gününde tanışıp kitabı imzalatma şansı yakalamıştım..Sosyal medyada da severek takip ederim kendisini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?