Bitirirsin inanıyorum. Hele bir yerden sonra elinden bırakmadan sonunu getirmek istiyorsun. Ona güvenerek biter diyorumSüpersininşallah ben de 1 şubata kadar bitirebilirim
Çok şükür iyim canım sağol. Yeğenlerim bizde takılıyoruz☺ sen nasılsın@samdan nasılsın, sınav daha olmadı demi? Allah kolaylık versin
Limonsuzzcay sende iyi misin, nasıl gidiyor?
ben de başladım bugün Yarın geceye kadar zorlayalımSüpersininşallah ben de 1 şubata kadar bitirebilirim
Uçurtma Avcısı benim de son sayfalarında ağladığım bir kitaptır, hala etkiler beni, unutup tekrar okumak istiyorum ama mümkün değil öyle iz bıraktı ki. Bende yeri ayrıTünaydın
Uçurtma Avcısı boğazımda düğümlerle,İncir Kuşları 'ndan sonra hüzünlendiren,ağlatan bir kitap olarak bitti şimdi.
Khaled Hosseini ile başlamışken ikinci kitabı Bin Muhteşem Güneş ile devam etmek istiyorum.Ama onu Şubat listeme dahil etmek istediğimden bu hafta sonuna bitireceğim bir kitap okuyacağım:Tarihi Hoşça Kal Lokantası-Şermin Yaşar..Hatta imza gününde tanışıp kitabı imzalatma şansı yakalamıştım..Sosyal medyada da severek takip ederim kendisini...
Bende şimdi Kuyucaklı Yusuf u bitirdim baştan aşağı dram di.Bitirirsin inanıyorum. Hele bir yerden sonra elinden bırakmadan sonunu getirmek istiyorsun. Ona güvenerek biter diyorum
Eğlencelikli bir şeyler mi istiyorsun kukrimcimBende şimdi Kuyucaklı Yusuf u bitirdim baştan aşağı dram di..
Uçurtma Avcısı na başlayayim diyordum ama onda da ağladım demişsinaraya başka birşey mi alsam acaba
Katılıyorum canım bu tarz hem tarihi bilgi edinmiş oluyorsun hem kitap akıp gidiyorEvet ben de biraz kurgu hikaye istiyorum dümdüz tarihi bilgiler verilince aklımda kalıcılığı azalıyor
İhtiyacım var gibiEğlencelikli bir şeyler mi istiyorsun kukrimcim
Deniz Feneri ni bilmiyorum ama Uçurtma Avcısı da çok duygusal canım. Sen en iyisi Cesur Yeni Dünya, Fahrenheit451, Simyacı, 1984 tarzı kitaplardan sok araya ütopik bi kafan dağılsınİhtiyacım var gibiKuyucaklı dan önce Serenad i okumuştum onda da çok etkilendim çünkü .
Virginia Woolf un Deniz Feneri de var elimde acaba onu mu okusam yoksa uçurtma Avcısı ni mi
O zaman ben Uçurma Avcisini şimdilik erteleyeyimDeniz Feneri ni bilmiyorum ama Uçurtma Avcısı da çok duygusal canım. Sen en iyisi Cesur Yeni Dünya, Fahrenheit451, Simyacı, 1984 tarzı kitaplardan sok araya ütopik bi kafan dağılsın
Yok canım okumadım şuan sanırım elimdekiler hep duygusalMomo yu okudun mu o da güzel, İskender Pala dan falan sıkıştır araya, ya da Ahmet Ümit olur. Sonra yeniden duygusallara geçiş yaparsınKukrim
Gogol-Bir delinin hatıra defteri de kısa ve güzel canımYok canım okumadım şuan sanırım elimdekiler hep duygusal
Bunu da yazayım canım teşekkür ederimGogol-Bir delinin hatıra defteri de kısa ve güzel canım
Siz neler kullanıyorsunuz ayraç olarak
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
WunderLost
@_Gulnihal_
Kukrim
@illuminae
@pariko
@iloveme
@Margaret Hale
@Alevaizm
@Axelia
@WhiteWings
@Mary Shelley
@succulentaski
Eki Görüntüle 2738409
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?