Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uçurtma Avcısı benim de son sayfalarında ağladığım bir kitaptır, hala etkiler beni, unutup tekrar okumak istiyorum ama mümkün değil öyle iz bıraktı ki. Bende yeri ayrı Ve Dağlar Yankılandı da güzel Bin Muhteşem Güneş ten sonra yine aynı yazardan okumak isterseniz ve okumadıysanız

Bitirirsin inanıyorum. Hele bir yerden sonra elinden bırakmadan sonunu getirmek istiyorsun. Ona güvenerek biter diyorum
Bende şimdi Kuyucaklı Yusuf u bitirdim baştan aşağı dram di..
Uçurtma Avcısı na başlayayim diyordum ama onda da ağladım demişsin araya başka birşey mi alsam acaba

Bende şimdi Kuyucaklı Yusuf u bitirdim baştan aşağı dram di..
Uçurtma Avcısı na başlayayim diyordum ama onda da ağladım demişsin araya başka birşey mi alsam acaba
Eğlencelikli bir şeyler mi istiyorsun kukrimcim

İhtiyacım var gibi Kuyucaklı dan önce Serenad i okumuştum onda da çok etkilendim çünkü .
Virginia Woolf un Deniz Feneri de var elimde acaba onu mu okusam yoksa uçurtma Avcısı ni mi
Deniz Feneri ni bilmiyorum ama Uçurtma Avcısı da çok duygusal canım. Sen en iyisi Cesur Yeni Dünya, Fahrenheit451, Simyacı, 1984 tarzı kitaplardan sok araya ütopik bi kafan dağılsın

Deniz Feneri ni bilmiyorum ama Uçurtma Avcısı da çok duygusal canım. Sen en iyisi Cesur Yeni Dünya, Fahrenheit451, Simyacı, 1984 tarzı kitaplardan sok araya ütopik bi kafan dağılsın
O zaman ben Uçurma Avcisini şimdilik erteleyeyim . Şubat in yazarı olan Virginia Woolf un Deniz Feneri ne basliyayim .
Pazartesi tekrar kitap alışverişi yapacağım tavsiyelerinden de alırım o vakit

Toprak Ana

Cengiz Aytmatov'un kitablarını çok seviyorum.
Bu kitapta aynı o güzellikte idi.
Toprağın, emeğin, bağlılığın, aile olmanın en en önemlisi anne ve baba olmanın değerini çok etkileyici biçimde anlatmış.
Ama en çok da anne olmanın, merhametin acılar karşısında bile anne sabrının kutsallığını çok güzel özetlemiş.
Tabiki çok içimizi yakan satırlar var ama içimizi sımsıcak yapacak bölümleri de çok.
Okumak isteyen olursa hemen okusun

Son düzenleme:
Sol ayağım

Kitabın çok etkileyici olduğunu sürekli duyuyordum.
Okurken bana içimizdeki müzik kitabını anımsattı. Sanki onu okuyor gibiydim..
Orda bahsedilen de özel bir çocuktu.
Sol ayağımda da öyle.
Engelli dediğimiz bireyleri daha çok anlamamıza yardımcı olacak ve onların yaşama tutunmalarındaki gayretini, mücadelesini, bizim basit gördüğümüz, kolayca yapabildiğimiz hareketlerin onlar için nasıl mucize olduğunu anladım.
Çok güzel anlatılmış, hatta zaten anlatmış kendi hayatını yazar.
Mücadelesi, özverisi utandırdı beni.
Ben engelliyim deyip hayata küsmemesi, zaman zaman umudunu yitirse de çabalamaktan vazgeçmemesine hayran oldum.
Annesinin ona olan inancı, onu sürekli teşvik etmesi, sabırla ilgilenmesi ennn güzel kısımları idi.
Daha söylenebilecek çok şey var ama okuyun diyorum sadece. Mutlaka okuyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…